ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 48 тема

• 43 695
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
Ох , дано !

# 106
Джак, дано не е нещо сериозно  newsm78..
Тони, аз нали съм пристрастна..много е хубав!!! Абе верно много се "потите", абе вземи сподели с вета, не им е присъщо на тази порода да се лигавят така..

# 107
  • София
Добро утро!
Елл, каква красота!  Heart Eyes
Аз също съм си мислила за тренировки, но
не знам дали ще се справя. Изглежда забавно,
но едва ли е толкова лесно.  Wink

Имам въпрос, кои са момичетата, които искат да
се присъединят към ФБ групата:
Скрит текст:
Hristina Hristova
Христина Христова
Tifany Blq Blq
Ani To
Stanislava Pavlova
Tedi Mitova
Violeta Borisova

Аз съм последната от желаещите

# 108
Aнчето,вече Бруката е ок.Леко сълзи една малка точица от операцията но се затваря.Вече се успокойхме.Не се спира да беснее,като я пусна вън после не мога да я вържа да се прибираме,хитрува диването.Днес беше топло и бяхме вън  почти 3 часа,видя се с всичките си приятели и сега спи уморена.
Една снимка от сутринта https://scontent-a-iad.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1.0-9/1506850_ … _2128883635_n.jpg

# 109
Браво, vivi75, ще се оправи Брук въпреки тези малки усложнения.  Hug

Джак,не знам какво може да е нека вета да прецени. Дано е безобидно и не е нещо опасно.

-=Деси=-, ама не се шашкай така. Има притеснителни кученца, но макар и бавно си свикват. Хващай дечко и нека той я "въведе"  живота навън може с него да се отпусне повече.

# 110
  • София
-=Деси=-, ама не се шашкай така. Има притеснителни кученца, но макар и бавно си свикват. Хващай дечко и нека той я "въведе"  живота навън може с него да се отпусне повече.

Ааа, не съм се шашнала  Simple Smile Стана ми неудобно от човека, но наистина беше безумно смешно как се пльосна  Mr. Green

# 111
Джак, не бързай да се шашкаш, въпреки че реакцията ти е обяснима заради Райчето.  Hug Най-вероятно е нещо безобидно. Нали Чарли е с апетит и лудува?
Деси, в началото с Дългото не можехме да направим обиколка на блока за една разходка. Спираше на всеки 5 крачки и искаше да се връща. Това са много звуци, миризми и движещи се същества накуп (хора, птици, котки...) Дай време на Лиска и плавно удължавайте времето на разходките. ГоворИ `и с радостен глас. И я нагушай, че е мнооого сладичка. Hug
Тони, приказка в черно си имате! Heart Eyes

Последна редакция: пт, 14 мар 2014, 11:15 от marta1

# 112
Това нещо май намалява и се поуспокоих . Той си активен много ясно, снощи след вета имахме премеждия, от много опъване да си ходим, му се счупи закопчалката на нашийника и като хукна през една детска площадка .... голям цирк бяхме, ама една котка го шамароса и се върна обратно с подвита опашка  Mr. Green

# 113
Здравейте  Wink

Анчето много се смях на клипа, направо с глас.  Joy
Представям си го бебчо Зенит с голямо тумбаче.  Heart Eyes

Деси, Лиска е такава сладурана и малка муцунка. Ще свикне навън.
Преди време бяхме на една  градинка с една малка йоркширка и тя така лягаше изведнъж по корем, като види куче. Голям смях падна, беше много сладка.

Тони-мама, Тиби е много готин, а вие ще преговаряте английския с него.  Wink

Джак, дано всичко е наред!  Praynig

Днес Руфъс е по - добре, за сега няма да го водя на вет. Сутринта хапна, малко със зор, но яде пиле с ориз. Игрив е, излизахме, ака и пишка, надявам се нищо, да му няма.  Praynig

# 114
Абе момичета, вие не храните ли само с гранули?  newsm78 че се обърках вече

# 115
  • София
Ха ха ха, горкия Чарли, да го набие котка.  Wink

Кари, аз храня смесено.

# 116
  • София, България
Здравейте! Simple Smile Ей много готино време. Лъки е седнал на една пейка на двора и си гледа градинката и си души въздуха. Направо айляк му е Grinning Дори свраките не му правят впечатление, само ги наблюдава как преминават...  Sunglasses

Скрит текст:

Хахах Чарли и котката са били страшна картинка Grinning  newsm29 

Сиси, дано всичко е наред и да не се налага ходене до вета... и Лъки изпада в такива състояния понякога. Видимо не го боли нищо, но отказва няколко дни да яде . Трева яде постоянно, не само като е в такова състояние. Бяха ми казали преди, че може да е заради разгонени женски около двора (има няколко улични кучета).

Carrie, аз по-назад бях казала, че храня с гранули и с варено месо, ориз, моркови. Давам яйце сварено и сирене по веднъж в седмицата. Само с гранули никога не съм го хранила, но познавам хора, които дават на кучетата си само гранули  Wink

# 117
  • На един клон
Не храним само с гранули. Нашата Али всъщност други я хранят - смесват се гранули с разни отвари.
Ако можех да си го позволя бих хранила като Феята.

# 118
Като си го представя веселият Чарли с развяни уши доволен, че се е измъкнал, а после строен от котката и ми става много миличък  Heart Eyes Heart Eyes Дано бързо се оправи  Praynig

Моите мързеливци още спят или се мъчат да се пробудят  Laughing
Скрит текст:

Gift Да се похваля днес малката ми щерка става на осем години. Тя е щураво малко таласъмче дето вечно търси какъв номер да спретне на кака си  bigdance2

# 119
  • София, България
Анчето, да ти е жива и здрава дъщеричката!     newsm38

Общи условия

Активация на акаунт