ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 48 тема

• 43 553
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Елл Много хубава ви е голдънката!   bouquet

Тони-мама Ех, че драго ми стана, като чета, как Тиби си пази играчката и се вълнува. Руфъс също много си обича играчките, има доста и си ги гушка, подмята и пази.

Малко ме тревожи Руфъс от 2 дни почти не иска, да яде. Онзи ден, след като хапна малко слънчоглед (откраднат от масата) и повърна, явно му стана кофти на коремчето, защото после яде трева навън. Беше закусил шунка и салам, но после не искаше, да вечеря пилешко. Преди това няколко дни ядеше пилешко и то с апетит. Вчера му дадох, да хапне пастет за закуска - почти не яде, а за вечеря му сварих макарони, защото знам, че много обича - едвам изяде съвсем малко.. Ще го пробвам и с консерва и гранули, дано е нещо временно. Иначе не е отпаднал, играе си, пие вода, мокър му е носа.

# 92
# 93
  • София, България
Добро утро мацки Hug вчера дадох на Тиби играчка, свирещ гумен жълт таралеж,  който беше на Сара, но тя му е отгризала носа та сега не свири.Тиби голяма радост и игра с него, пази си го и даже когато го извеждаме за пиш навън си го носи с него.Снощи за секунди се разсея и аз го взех, ама такова търсене падна така се развълнува, че го е загубил Joy и като му го показах такава радост беше и не го изпусна от уста.А като го прибрахме, легна сложи го между предните лапи покри го с главата си и се кротна Joy иначе когато играем ми го носи да му го хвърлям Joy

hahaha Сладур!  Heart Eyes

Лъки по същия начин като успея да  му скрия играчката и се потриса много!  Shocked Направо ококорва очите, поглежда ме жално и започва да души около него (случайно да не е легнал върху нея)  Laughing

# 94
# 95
  • София
Пишете ми на ЛС кой кой е за да ви добавя в групата, моля!
В момента има 7-8 човека чакащи, но не съм врачка.

# 96
В крайна сметка се оказа,че не е нервна криза, а някакъв тъп вирус  ooooh! ooooh! Лекари и чудо  ooooh! ooooh!

По темата - малееее кучовците са такива хубавци, трябва и аз скоро да дам малко снимчици...
Тони , и ние сме така с 1-2 таралежа точно  hahaha

# 97
Пишете ми на ЛС кой кой е за да ви добавя в групата, моля!
В момента има 7-8 човека чакащи, но не съм врачка.

Аз пък ще помоля ,след като влезете в групата ,да пишете в боднатия пост кой кой е , та да разберем всички .

# 98
Тука са публикували някаква обява за продаване на кученце. Ако някой се интересува
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=770161.0
Не я намерих тази тема делнали са я.

asha, фантастични снимки  Heart Eyes Твоите снимки са релакс, спокойствие и хармония   bouquet
Благодаря за темичката   bouquet  bouquet  

Виви, Брук е добре, нали? Два конеца не са нещо страшно, но кажи нещо повече, че ме сепна.

Дългото, той е вечно в движение или зает с нещо  Heart Eyes  Hug

Елл, поздравления, че се занимавате със спорт!! На курса за съдии бяха и момичетата и мога да кажа, че са много нахъсани и се раздават всячески за идеята!! Дано привлекат повече хора към този забавен и полезен спорт.

Тониии, давай данъка да го видим Тиби с играчката!!! И снимай всички заедно  Hug

Нещо се отплеснах тия дни и не стигнах да се впиша в темата, та сега изчетох всичко. Пратиха ми това клипче и няма начин да не ви го покажа страхотно е  Joy
https://www.facebook.com/photo.php?v=10202315601703904&set=v … ype=2&theater

Ние сме добре, фотаме се от време на време ама аз още не съм се наканила да обработя снимките или клипчетата. Бебо Зенит е толкова дебел, че се чудя дали ще може да проходи скоро  hahaha

# 99
  • София
Момичета, днес умрях от срам. Изкарах Лиска за първи път, това животно като се пльосна по корем, разпери лапички, оцъкли очи - и наникъде  Mr. Green. Приканвах, галих - никаква реакция, лежи като настъпена. След няколко минути се съвзе, на прибежки по корем се добра до един момък на пейката, завря му се в краката и не помръдна повече. Човекът добре че е кучкар, та реагира спокойно, но добре се повесели на мой гръб  Tired

Последна редакция: чт, 13 мар 2014, 19:07 от -=Деси=-

# 100
  • София, България
Ой милата! Представяш ли си какъв кошмар е изживяла...   Crazy

Анчето, още тогава я изтриха темата.  Rolling Eyes  А клипчето е много готино  Mr. Green

# 101
Ето Анче давам Joyне се дели от тази играчка, толкова е влюбен в нея, че в събота сме на вет и сигурно ще я занесе на вета Joyне излиза навън без нея, тая вечер я взех да я измия, че я беше олигавил и беше кална той голям зор и голямо бутане да му я дам Joy

Последна редакция: чт, 13 мар 2014, 19:33 от Тони-мама

# 102
  • София
Ха-ха-ха, и Лиска има същото таралежче, само че много по-малко, но изобщо не му обръща внимание.

# 103
Ох, момичета, аз съм притеснен ... Днес след разходката му напипах на Чарли нещо като топче на гърба до едната плешка . Доктора каза ,че може би някъде се е ударил и му би инжекция да се разнесе . В понеделник ще ходим да го види пак, дано е прав . Той често пада от леглото или от дивана , но все пак се тревожа .

# 104
  • София
Ох, момичета, аз съм притеснен ... Днес след разходката му напипах на Чарли нещо като топче на гърба до едната плешка . Доктора каза ,че може би някъде се е ударил и му би инжекция да се разнесе . В понеделник ще ходим да го види пак, дано е прав . Той често пада от леглото или от дивана , но все пак се тревожа .

Може да е направил хематомче. Гледай дали ще се подуе още и дали ще стане меко - ако да, тогава просто се пълни с гной и ще се спука. Аз без да искам бях ударила предишното куче с играчка и беше станало така.

Общи условия

Активация на акаунт