ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 48 тема

• 43 568
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Мария, давай снимки на овчарката.  Wink

# 616
Не знам как да ги кача от телефона. newsm78

# 617
Но през това време мога да ви я представя.  jumpuu

# 618
Регистрираш се в prikachi.com или друг сайт за снимки и ги качваш там, после кликаш на снимката и копираш адреса и тук в отговора си, маркираш го и цъкаш на бутона "Вмъкни изображение".

Как се казва тя?

# 619
Но аз от телефона не мога да вляза във самия сайт. Казва се Мая.

# 620
  • Sofiа
Снежен облак, аз като захапах темата с избора на куче и е мога да се спра.
Обещавам, че пиша за последно по темата. Peace
Предлагам ти да изчетеш информацията на първа страница в настоящата тема, която момичетата тук са събрали относно избора на куче.
Допълнително, ти предлагам да прочетеш това:
http://dognroll.alle.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B7%D0%BD%D0% … 1%83%D1%87%D0%B5/
и това:
http://canecorso.grteambg.com/index.php?topic=5.0
Последното се отнася в конкретика за порода, която е далеч е твоето търсене, но много от написаното е общовалидно

# 621
# 622
Като ти е трудно от телефона, направи го, когато си на компютъра. От телефона на компа, може да ги прехвърлиш чрез кабел, блутут или ако ти е по - лесно, просто да си ги прикачиш на фейсбука или пощата и да си ги копираш в компютъра.

Със сини очи ли е?

# 623
Всъщност са кафеви. Wink

# 624
С коя храна да почна да храня кучето? Аз му давам от време на време Педигрий.

# 625
Лично за мен Роял Канин-а е нормален клас храна за кучета и е на по - достъпна цена. Зависи и от твоите възможности. Има и по - хубави, но според джоба.
 Аз например често храня с човешка храна също, за да разнообразявам, а и някой път ми излиза по - евтино. Давам ориз, морков, риба, варено месо. Понякога и консерви кучешки, но честно, да си призная, които ми харесат, нямам си заплюта марка за тях.

# 626
Аз мисля,че за Мая най-подходящата човешка храна е или някоя пържола или по някоя кокошка.  animal037

# 627
Да ви похваля мецанчо, днес бяхме на годишна ваксина, сложиха му и за бяс, много се притеснявах как ще реагира на боцкането и на вета, а той хубавеца ми си влезе с таралежа огледа се видя, че има купа с гранули и вода, ходи да ги провери вета му вика почерпи се пийни си вода, а той му занесе таралежа пусна го в краката му и му близна ръката все едно са си дружки първи Joy много ме изненада, беше супер спокоен и послушен боцна  го, а той даже не реагира после вета го заведе до кантара да го претегли, изпълни си командите, ...ами 63 кила сме и във перфектна форма така каза вета.Хареса му в клиниката на момчето ми, после ходихме до зоомагазина взехме му един много хубав метален нашийник, една топка за тенис която той разкъса още в колата и два шампоана на промоция, освен това и кучешки бисквитки Grinning
Такъв е нашийника

П.П. Рапунцел разликата не е кой знае каква, на разходки ще водиш две вместо едно храната също, къпане, ресане, игри нооо гушкането е в двойна доза.Дано арчи не ревнува, но като го вземеш бебче мисля няма да има проблем.Бен голям го взехме и за има няма няколко дни си свикна с болончо.Взимай си го бебока няма да съжаляваш Simple Smile

Последна редакция: сб, 29 мар 2014, 15:56 от Тони-мама

# 628
Да ви похваля мецанчо, днес бяхме на годишна ваксина, сложиха му и за бяс, много се притеснявах как ще реагира на боцкането и на вета, а той хубавеца ми си влезе с таралежа огледа се видя, че има купа с гранули и вода, ходи да ги провери вета му вика почерпи се пийни си вода, а той му занесе таралежа пусна го в краката му и му близна ръката все едно са си дружки първи Joy много ме изненада, беше супер спокоен и послушен боцна  го, а той даже не реагира после вета го заведе до кантара да го претегли, изпълни си командите, ...ами 63 кила сме и във перфектна форма така каза вета.Хареса му в клиниката на момчето ми, после ходихме до зоомагазина взехме му един много хубав метален нашийник, една топка за тенис която той разкъса още в колата и два шампоана на промоция, освен това и кучешки бисквитки Grinning
Такъв е нашийника
Аз Мая не съм я къпала от 5 месеца,но скоро ще трябва да видя къде съм запиляла шапмоана. Grinning

# 629
Лично за мен Роял Канин-а е нормален клас храна за кучета и е на по - достъпна цена. Зависи и от твоите възможности. Има и по - хубави, но според джоба.
 Аз например често храня с човешка храна също, за да разнообразявам, а и някой път ми излиза по - евтино. Давам ориз, морков, риба, варено месо. Понякога и консерви кучешки, но честно, да си призная, които ми харесат, нямам си заплюта марка за тях.
Каква порода ти е кучето,че го храниш така скромно с морковчета? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт