ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 48 тема

• 43 535
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
  • София
А някои с едно куче и дете не могат да се справят.  Mr. Green

# 76
Други само с куче..  hahaha

Тони - мама и аз много се радвам за вас!  Hug

Малко Сладко Коте Лили е много красива.   bouquet

# 77
  • София
Момичета, направо страшна забава става в оная тема с "хапещото куче".  Laughing
Толкова не се бях смяла много отдавна...
Има и набодено куче в гъза и то с вилица.  Crazy

# 78
  • На един клон
Оооо, пълно е с психопати там.
Какво да отговориш на такива?!?  ooooh!

Към дамата с въпроса за лекарствата - много често такива уж психични състояния си имат физиологична причина, помисли и се съветвай дали не е добре да си направиш някакви хормонални изследвания, пр. на щитовидната жлеза.

И за да не е съвсем спам - намери се храна, която да се опре на Али. Последният чувал не знам си какъв на "хепи дог" не и се услажда особено.  Mr. Green

# 79
  • Пловдив
Хоп да ви се радвам  Heart Eyes

# 80
  • София
Здравейте, момичета Simple Smile
мнооого отдавна не съм писала в тази тема, така че едва ли някой ме помни.
Имаме голдънка на четири години. Eто една скорошна снимка в целия й блясък:

Отскоро записах детето да спортува аджилити с нея Simple Smile

Пиша ви, за да започна да следя темата отново, да изрекламирам спорта и да  уведомя момичетата от Бургас, които тренират кучетата си, че ще има семинар на тема аджилити на 22 и 23 март. Повече инфо има страничката на клуба във фейса https://www.facebook.com/events/286292408194041/

# 81
Много хубави снимки на всички кучета,Джаро е голям сладур, а Руфъс като бебе много косматичък изглежда. Wink Все едно не е пинчерче. А на дългото му отива червения тоалет. Grinning
Аз вчера взех адвантикс една дозичка за проба,ама сега колко капки да му капна на Бари,взех за кучета до 4 кг.варианта?  newsm78

# 82
  • София
Много хубави снимки на всички кучета,Джаро е голям сладур, а Руфъс като бебе много косматичък изглежда. Wink Все едно не е пинчерче. А на дългото му отива червения тоалет. Grinning
Аз вчера взех адвантикс една дозичка за проба,ама сега колко капки да му капна на Бари,взех за кучета до 4 кг.варианта?  newsm78

Цялата доза. Между плешките  Peace

# 83
Мерси!  bouquet

# 84
Човек не може да се нагледа на красиви кучета при вас.Тези дни и аз ще кача някоя.

# 85
Цитат на: Елл link=topic=770243.msg27683297#msg27683297 height=219
http://farm6.staticflickr.com/5484/12156642084_ae7e624d5d.jpg[/img]

Отскоро записах детето да спортува аджилити с нея Simple Smile

Пиша ви, за да започна да следя темата отново, да изрекламирам спорта и да  уведомя момичетата от Бургас, които тренират кучетата си, че ще има семинар на тема аджилити на 22 и 23 март. Повече инфо има страничката на клуба във фейса https://www.facebook.com/events/286292408194041/
Здравей,
За съжаление не съм в страната и не мога да посетя семинара, но може ли малко подробности за аджилити: къде, колко струва, колко често. Предварително благодаря!

# 86
  • София
Мога да ти дам информация само за София. Тренировките са през уикендите (събота и неделя) в Южен парк 2. Това е зад музея "Земята и хората". По два часа са, струват 5лв за членове на клуба и 10лв за за други хора.  В други градове не знам дали има, може да се свържеш с клуба и да питаш Simple Smile

# 87
Добро утро мацки Hug вчера дадох на Тиби играчка, свирещ гумен жълт таралеж,  който беше на Сара, но тя му е отгризала носа та сега не свири.Тиби голяма радост и игра с него, пази си го и даже когато го извеждаме за пиш навън си го носи с него.Снощи за секунди се разсея и аз го взех, ама такова търсене падна така се развълнува, че го е загубил Joy и като му го показах такава радост беше и не го изпусна от уста.А като го прибрахме, легна сложи го между предните лапи покри го с главата си и се кротна Joy иначе когато играем ми го носи да му го хвърлям Joy

# 88
  • София
Добро утро!
Елл, каква красота!  Heart Eyes
Аз също съм си мислила за тренировки, но
не знам дали ще се справя. Изглежда забавно,
но едва ли е толкова лесно.  Wink

Имам въпрос, кои са момичетата, които искат да
се присъединят към ФБ групата:
Скрит текст:
Hristina Hristova
Христина Христова
Tifany Blq Blq
Ani To
Stanislava Pavlova
Tedi Mitova
Violeta Borisova

# 89
Добро утро!
Елл, каква красота!  Heart Eyes
Аз също съм си мислила за тренировки, но
не знам дали ще се справя. Изглежда забавно,
но едва ли е толкова лесно.  Wink

Имам въпрос, кои са момичетата, които искат да
се присъединят към ФБ групата:
Скрит текст:
Hristina Hristova
Христина Христова
Tifany Blq Blq
Ani To
Stanislava Pavlova
Tedi Mitova
Violeta Borisova

Момичетата от темата имате група във ФБ ли? Или е някаква друга група?

Общи условия

Активация на акаунт