ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 48 тема

• 44 602
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте на всички,
Всички имате много хубави кучовци!   bouquet
От две седмици и аз имам един мъник вкъщи. Смеска е между шар пей и нещо улично. Simple Smile
За сега е много игриво, спящо и от време на време послушно Simple Smile

Добре дошла! Да ти е живо и здраво!

# 151
Коте, хич не се ядосвай. Аз пък често срещам хора и ми казват " Това каква порода е? О, и ние имаме същото като вашето ама съвсем същото е!!!!" Те даже не знаят каква порода им е кучето ама имали същото  Laughing
kinira, добре дошла  Hug

Последна редакция: сб, 15 мар 2014, 16:00 от Ancheto

# 152
Здравейте на всички,
От две седмици и аз имам един мъник вкъщи. Смеска е между шар пей и нещо улично. Simple Smile

И нашия Тиби родословен, ама има недостатък, лигави се та ще си имаме един Веселин Маринов в къщи Joy
Добре дошла на новото кученце,   bouquetочакваме данък снимки Thinking

# 153
Здравейте на всички,

И нашия Тиби родословен, ама има недостатък, лигави се та ще си имаме един Веселин Маринов в къщи Joy
Добре дошла на новото кученце,   bouquetочакваме данък снимки Thinking

Още не съм много наясно как се качват хубаво снимчици  Embarassed, но довечера, ако имам време да разуча, че пусна няколко Simple Smile

# 154
  • Пловдив
Здравейте Hug
Честит рожден ден на щерката на Анчето,макар и със закъснение nbirthday ,да расте жива и здрава и много да ви радва Hug
Малко сладко коте много се радвам за титлите на Лили  bouquetПоздравления,смятам,че са напълно заслужени,тя е страхотно куче Peace
Добре дошли на новите попълнения Hugчакаме снимков данък
Болните и неразположени кученца бързо,бързо да се оправят,че каквото разкошно време е навън,само за разходки
Ние днес посетихме вета,едното ни оче нещо леко сълзи newsm78изписаха ни Тобрадекс и в края на другата седмица сме на контрола,да видим
Теста ни за дирофилария е отрицателен и почнахме да приемаме Празимекс.Сложихме и каишка Килтекс.
Само че взех за средна порода и ни е малко голямка.Задължително ли трябва да я режа или може и да я оставя така?

# 155
kinira Добре дошла!   bouquet
Голяма част от кучетата си ядат акото, моя го е правил 3-4 пъти и то на скоро, а не като бебе. Не му давай и му се карай, като го прави.

Днес сутринта Руфъс пак ми отказа консерва и пилешко с ориз, че го примамих с малко шунка. Знам обаче, че не е полезно това, да яде, а от няколко дни, само с кокали и шунки и салами го примамвам, че да не стои съвсем гладен. Е в крайна сметка яде, но реших, да го заведа до ветеринаря. Прегледаха го (корем, очи, зъби, температура) и всичко е наред. Ако продължава така, да няма апетит ще му пуснем кръвни изследвания. Ветеринарката каза, че просто може, да проявява капризи. Той не е, да не се храни съвсем, но като знам колко е лаком иначе и как яде от всичко и по много, за това се бях леко шашнала. И да се похваля преди малко изяде почти пълна купа с гранули. Дано вече, да е добре. Simple Smile

Кари, аз съм навита за среща във Варна, но след време, че сега много задължения в службата.. ooooh! Утре пак цял ден съм на работа..

Времето е супер и след малко излизаме на градинката до нас, а малкия сега си полегна, че се наяде хубавичко и обикаляше из терасата, да лае  Wink  Hug

# 156
Ооо такива разни подвиквания от сорта "много хубав пудел"  hahaha колко съм чувала..сестра ми още ме подиграва - кога ще извеждаме на разходка пуделите  hahaha. Както и един чичко, който се опътваше да ме убеди, че имал абсолютно същата порода куче, но бяло  #Crazy Joy, ти иди после обяснявай, че е ЧЕРЕН териер..

# 157
Маша от долината , да докладвам -  не срещнах твоето чушле днес, но срещнах един мъж с такова куче с рязана опашка, явно не е единствена в града твоята мецанка  Thinking

Чарли има нов нашийник със заключващ механизъм, дано вече не се случва да ми избяга  .
Днеска много се ядосах , първо тъкмо излизахме и на вратата на входа, която е желязна и не се вижда кой излиза или кой ще влиза , та точно Чарли се засили да излиза и вратата се отвори и някаква жена (не комшийка) като подскочи и се дръпна назад , все едно не куче, ами побеснял вълк видя . После в парка нарочно обиколихме, намерих полянка дето няма хора, няма кучета и го пуснах да си играем . Дойдоха две майки с 4 момиченца и решиха точно пък на тая поляна да берат цветя  ooooh! . Чарли отиде по едно време да види какво правят, понеже те пищяха нещо . Едното му вика  "лапни тва цвете" , хвърли му цветето и се наведе да си го взима, той се опита да подуши и онова като се разпищя  #Crazy Та днеска Чарли голям и страшен звяр Grinning

# 158
Ейййй като почнат така... преди няколко лета един беше си събул джапанките и си плю на петичките да бяга и Бебълс и тя бяга отзаде му  ooooh! hahaha Joy

# 159
Джак, нищо, продължавай да се озърташ за моето момиче  Hug! Милия Чарли.. жал ми стана ..  И аз съм майка, но наистина понякога дечицата прекаляват.. При мен разходката беше подобна на твоята, сега като е топло бая народ се върти на нашето място, макар, че ние ходим на края на града. Едва си намерихме място да потичат, местихме се от полянка на полянка, свят ми се зави..и се изнервих много накрая  Crossing Arms
Офф това с изложбите - и ние ще трябва да походим, обаче като си помисля, че 2 дена подготовка по груминга ще имаме и ме втриса  Sick. Сдеващия път ще си взема добреман, къпя и отивам на изложба  Joy

# 160
Машке, да беше казала на чичето, че и твоята е бяла, ама си я боядисала черна, че да не личи като се изцапа бе Joy

# 161
Ооо, Тони, той беше толкова компетентен човека.. абсурд да го заблудя  hahaha

# 162
Абе той може да е имал черен териер ама албинос Grinning

# 163
  • София
Оф, МП изведе Лили на разходка преди малко, и я пуснал да полудува с други песчета. Наиграли се и нашта маймуна почнала да му бяга, наложи се да излизам по хавлия на балкона да я викам, тя дойде, ама като го видя, и хоп, зачезна. Аз я викам, тя се прави на глуха. Тръгва той да се прибира, чак като завил зад блока, се появила мърлата... Какво да я правя? През декември, като беше пак тук, пак така почна да прави... Преди това винаги е била послушна и е идвала. Дайте съвет, че иначе ще си е на повод нон-стоп... ooooh!

# 164
Здравейте,
Ето и малко снимки от нас, когато Тери дойде

Нещо четох, че храните кученцата си с готвена храна, ние за сега караме на гранулки, ама сме все малки на 53 дена Simple Smile

Малко Сладко Коте Лили е много хубава Simple Smile
_Jack_ Имате много весели историйки с Чарли. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт