ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 48 тема

• 44 684
  • 753
  •   1
Отговори
# 270

Благодаря много за съветите за храните. Мисля да взема малко Еукануба и ще видя как ще й се отрази.

Деси Много са сладки двамата!  Hug

# 271
  • София
Аз също имам дого, което не е с купирани уши и не мисля, че е грозно.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200658772086895&se … ype=3&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1276755914177&set=a. … ype=3&theater
Склонна съм да приема купирането, САМО за РАБОТНИ КУЧЕТА!
За храните - и аз храня с роял канин и съм доволна.

# 272
  • Sofiа
Аз храня с Taswe of the Wild вече 2 месеца и съм доволна. ЗЛоядия ми звяр няй-накрая прояде - към края на първия чувал. От зоофаст я поръчвам и аз. Доставят ми я европът в работни дни ( в офиса или вкъщи).
А първата храна, която взехме в невежеството си беше Йосера, но бързо я сменихме с Pro Plan, но злоядия не я уважаваше много.
Хвърлила съм око на една Акана Рахландс, но още и се чудя.  newsm78 Май не ми се иска да му сменям храната толкова често

# 273
Рояла не е лоша храна (среден клас), но тук е на неоправдано висока цена.
Доколкото съм чела, висок клас храни са:
Taste of the Wild , Orijen, Acana ,Eukanuba , Purina Pro Plan (не Dog show) , K-9

Съгласна съм с изброения списък.Ние храним нашето куче с Акана и сме много доволни.Колкото до Орихен,той е с по-висок % протейн и затова може да не се е отразило добре на кучето,за което беше писано.До една годинка го хранихме с Хепи Дог,тъй като ни идваше много скъпо с Акана,но след  първата година сменихме с Акана-плавно,разбира се,и определено има ефект и разлика.Кучето качи кг,заякна,косъмът му е лъскав и не пада,ака по два пъти на ден.
Нямам нищо конкретно против Роял Канин,но като търсих храна за нашия дзвер много четох и се интерсувах-за по-горе посочените имаше най-хубави мнения.Затова се спряхме и на акана.Малко по-скъпа е/чувал 13кг е 100лв+,взавсимост от вида/,но пък караме по два месеца и половина,почти три,което ми излиза точно колкото ако взимам всеки месец насипно.
О, не, не, това е оправдание да заблуждава и зарибява. Кучето се храни след Орижен само с месо и нито има газове нито изпражненията му миришат. Всъщност са няколко кучета, които живеят заедно и не е случайно и при трите резултата да е еднакъв.

Деси, малките беладжии са страхотни!!!!

# 274
  • Sofiа
[
Красива е

# 275
Аз храня с Taswe of the Wild вече 2 месеца и съм доволна. ЗЛоядия ми звяр няй-накрая прояде - към края на първия чувал. От зоофаст я поръчвам и аз. Доставят ми я европът в работни дни ( в офиса или вкъщи).
А първата храна, която взехме в невежеството си беше Йосера, но бързо я сменихме с Pro Plan, но злоядия не я уважаваше много.
Хвърлила съм око на една Акана Рахландс, но още и се чудя.  newsm78 Май не ми се иска да му сменям храната толкова често

И аз с цялото си невежество храня с Йосера. Sad И все още много се чудя как да процедирам да я спирам ли, но имам още чувал от нея?  Thinking

# 276
  • София
[
Красива е
Мерси Simple Smile

# 277
  • Sofiа
И аз с цялото си невежество храня с Йосера. Sad И все още много се чудя как да процедирам да я спирам ли, но имам още чувал от нея?  Thinking
Аз установих, че не е най-хубавата храна след като се бяс сдобила с цял чувал 15 кг и не го хвърлих. Като купих ПроПлан-а смесвах двете храни докъто не свърши Йосерата

# 278
Аз установих, че не е най-хубавата храна след като се бяс сдобила с цял чувал 15 кг и не го хвърлих. Като купих ПроПлан-а смесвах двете храни докъто не свърши Йосерата

Извинявам се за тъпите въпроси, но коя храна би ми препоръчала на ПроПлан, защото в момента ги разглеждам в гореспоменатия сайт, ама не знам кое е най-добре?  Thinking

# 279
  • София
За какво куче я избираш храната ?

Преди малко дадох на Бианка да ми дояде овесените ядки с ябълка,
предполагам не е проблем ? Досега не е яла такова нещо и не беше
много впечатлена.  Wink

# 280
  • виртуално
И аз с цялото си невежество храня с Йосера. Sad И все още много се чудя как да процедирам да я спирам ли, но имам още чувал от нея?  Thinking

Извинявам се за тъпите въпроси, но коя храна би ми препоръчала на ПроПлан, защото в момента ги разглеждам в гореспоменатия сайт, ама не знам кое е най-добре?  Thinking

Бих препоръчала на купиш от нашите магазини по 100-200гр от няколко вида Проплан и да пробваш дали кучето ще я яде  Peace
В момента съм купила с агнешко, давала съм и с пиле, от рибата също са много доволни.

# 281
Jack,  как е Чарли? Или вие утре сте на вет?

# 282
  • София
Момичета, мерси много за Лиска и Зарчето  Hug

Да питам нещо за Taste of the Wild - не виждам на някоя да пише, че е за дребни кучета. Колко са големи гранулите? Лиска ще се справи или няма да може?

Или директно да купувам Orijen?  newsm78

Джак, стискам палци  Hug

# 283
Утре сме на доктор . Той снощи само един път искаше да излиза и то беше като се прибрах от работа, така че съм доволен, сега се пече на слънце на терасата .

# 284
  • Sofiа
Да питам нещо за Taste of the Wild - не виждам на някоя да пише, че е за дребни кучета. Колко са големи гранулите? Лиска ще се справи или няма да може?
Деси, малки са гранулите на тейста. Оприличавам ги по форма и размери на таблетки (аналгин примерно). Даже една идея по-дребни ми идват. Даже си преодолях мързела и отидох до другата стая с един блистер аналгин. Гранулката влиза съвсем свободно в празно гнездо от хапче.

Извинявам се за тъпите въпроси, но коя храна би ми препоръчала на ПроПлан, защото в момента ги разглеждам в гореспоменатия сайт, ама не знам кое е най-добре?  Thinking
ПроПлана го взимахме от един развъдник и не е никой от наличните на сайта.
Но от наличните на сайта гласувам за вариант с агнешко или с риба. Нещо на пилешкото не му връзвам вяра.
Съвета на Рапунцел е много резонен. И аз мисля, че е по-добре да купиш малки количества от 2-3 вида проплан от нашия пазар за да видиш кучето ще изяви ли предпочитания, за да не се набуташ   с голям чувал от Полша, който ще бъде бойкотиран от куч.

Последна редакция: ср, 19 мар 2014, 21:35 от Valery

Общи условия

Активация на акаунт