ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 48 тема

• 43 802
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
Аааааа нешо не ми се получи със снимките  newsm78

# 526
  • София
Може би не са публични снимките ?!

# 527
Фея, ще взема един такъв и ще пробвам. Аз по-принцип не и давам да се оглежда и да своеволничи. Пробвала съм да върви до майка си но започва да я закача и се разсейва  ooooh!. Златна си в съветите, да знаеш  Hug!
Зузи, какче, не ти въждат снимките  hahaha.

# 528
Берк тепърва ще хапе докато смени зъбките. Вземете му играчки и кожени кокалчета от зоомагазина.

Ако някой поръчва по интернет, в amazon.co.uk са намалени доста неща за кучета-храна Роял Канин, дронтал,адвантикс и други.

# 529
  • София
Не мога да не споделя с вас това:

Скрит текст:
Цитат
Мдаа, нашето кученце от малко го обучавахме първо да му давам паничката и да я държа докато яде, после да стоя до нея, от време на време да пипам наоколо, ноооо, хора, моля ви, по-добре да не се разчита на това, че кучето е обучено и да не се пипа покрай него, докато се храни!!!! Когато се хранят кучетата... са си други породи направо!

Аз само като се знам, докато си сипвам кока-колата в чашата, какви "кръвожадни" мисли ми минават през главата - "само някой да не ме прекъсне сега", представям си кучетата, които вървят с по 1 до 2 яденета на ден...
Rolling Eyes

# 530
Не мога да не споделя с вас това:

Скрит текст:
Цитат
Мдаа, нашето кученце от малко го обучавахме първо да му давам паничката и да я държа докато яде, после да стоя до нея, от време на време да пипам наоколо, ноооо, хора, моля ви, по-добре да не се разчита на това, че кучето е обучено и да не се пипа покрай него, докато се храни!!!! Когато се хранят кучетата... са си други породи направо!

Аз само като се знам, докато си сипвам кока-колата в чашата, какви "кръвожадни" мисли ми минават през главата - "само някой да не ме прекъсне сега", представям си кучетата, които вървят с по 1 до 2 яденета на ден...
Rolling Eyes
#Crazy Shocked

# 531
  • Sofiа
Привет дами,
искам да ви споделя как си "изкарах акъла" рано, рано тази сутрин, а именно: излизам си аз в 7 часа за да заведа детето до спирката на училищния автобус и да разходя кучето. На 20 метра от входа, изведнъж кучето се изстреля пред мен с 200 км, а аз разхождам каишка. Явно е дошло времето на нашийника да се счупи пластмасовата закопчалка. Аз изпаднах в паника дете на автобуса ли да водя, кучето ли да прибирам. Добре, че все пак постигнахме някакъв успех с усилените тренировки и като цяло успях да го накарам да върви около мене, без да е вързан. Реших да пусна детето да пресече булеварда сам на светофара под мой надзор и да си го наблюдавам от отсрещната страна държейки кучето, докато дойде автобуса. Всичко беше супер, докато не се обърнах за части от секундата да видя идва ли автобуса и в следващия момент виждам как кучето пресича 6 лентов булевард в тръс за да стигне до детето отсреща. Направо бях сигурна, че ще стане ваденка на асфалта. Слава Богу Praynig всичко се размина без близка среща с някой автомобил. Пресякох и аз, хванах го, натоварих детето на автобуса и притичахме обратно с куча като светна зеленото на пешеходния светофар. От там, успях да го закарам до вкъщи "редом' до мен през повечето време. Моят син е бил интервюиран обстойно в автобуса тази сутрин защо кучето му е тичало по булеварда Crazy
Естествено, ММ беше обвинен за случая, защото от 2 седмици му поръчвам да ми купи нашийник-душач, но все ме забравя. А него си го поръчах, защото по принцип моя пес много се опитва да ме тегли. Реагира на корекция, но след 30тото подръпване.
И така, от днес си имам най-накрая душача, с който вечерната разходка беше приказна. Куч се страхува от нашийника. Явно защото е верига и дрънчи, а предишния си му беше бебешки и беше от плат. На разходката тази вечер дори не се стигна до нуждата от душещата функция на този нашийник защото само припкаше около мен като едно послушно кученце Mr. Green
Виви,  Hug Praynig Насълзиха ми се очите като ти четох поста

# 532
Бързо оздравяване на Брук. 
Най-лесно се откачат кърлежите без да остане нещо от тях, като мокър памук се натърка в сапун, започва да се върти върху кърлежа в обратна  посока на часовниковата стрелка, докато се откачи, работя в лекарски кабинет и там така ги вадим. После се намазва мястото с йод.

# 533
Най-лесно се откачат кърлежите без да остане нещо от тях, като мокър памук се натърка в сапун, започва да се върти върху кърлежа в обратна  посока на часовниковата стрелка, докато се откачи, работя в лекарски кабинет и там така ги вадим. После се намазва мястото с йод.

Тук навсякъде (в лекарски и ветеринарни кабинети) изрично се казва кърлежите да не се мажат, да не се поливат и да не се въртят, докато са забодени в кожа. Иначе има риск от това или главата да се откъсне от тялото, или кърлежът да "повърне" и да вкара зараза в кръвоносната система.

# 534
  • София
Принципно ползвам ето тези щипки, работят така
Скрит текст:
Вадила съм си веднъж кърлеж с тях, на мен беше гадината, безпроблемно и лесно я откачих, после само промих.
Но са на принципа на въртенето, да не ги ползвам ли?

# 535
Недей да въртиш. Само дърпай: леко и упорито, за да не скъсаш главата.

# 536
Недей да въртиш. Само дърпай: леко и упорито, за да не скъсаш главата.
В къщи ММ е специалиста по ваденето на тез гадини, и той така го прави на сухо с подръпване, до сега не е имало случай да се скъса и да остане в кожата част от гадината. newsm78

# 537
Здравейте всички,много ви благодаря за подкрепата.
Valery ,радвам се ,че не е пострадало кучето ви.
Днес Брук е по-добре,но още не е акала.Доктора каза,че ще го прави легнала.В неделя няма да го има в града и ще трябва ние да бием 3 инжекции,страх ме е.Друг вариянт е да отидем при друг за биенето,но им нямаме доверие....ще го мислим.Днес ще и свалят абоката и поне ще може да си раздвижи по-спокойно едното краче.

# 538
Поръчах си вчера каишка на Bayer,чакам да ми я доставят и дано е така,както всички казват,че 8 м край на кърлежи и бълхи. Praynig

# 539
Систър довечера ще се боря със снимките, че нали имам ограничение в офиса  Crossing Arms
Vivi дано скоро свършат мъките на милата Брук, вчера като те четях и си поплаках  Praynig
●Bed●●of●●Roses●٠·˙ купих какво ли не, солети, кокали т.н. от вета ама не.... крокчетата на сина ми и нашите чехли са по-вкусни  Rolling Eyes
Тази нощ почти не ме е оставил да спя, цяла нощ мрънка да се качва при мен в леглото, мм отиде да спи при детето  Joy, чудя се дали да не го оставям в коридора вечер, ама така ми е жал....

Общи условия

Активация на акаунт