ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 48 тема

• 43 566
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Пинчер е, но не го храня само с морковчета. Моркова е добавка към варено пилешко месо например. Все пак не отглеждам заек.
Моето куче яде почти всичко, сигурно може, да изкара и на хляб само, но въпроса е, да е полезно, вкусно и лично за мен, да е на достъпна цена.

# 631
Ха,пинчер. Малки,сладки и най вече - пакостливи. Simple Smile Големи сладури признавам! Но аз не гледам Мая у дома тоест гледам я в малка къщурка навън.

# 632
Бих могла да си купя малко куче с,което и двете ми дъщери биха могли да се забавляват.  Simple Smile

# 633
Искате, да си взимате друго куче ли? Те попринцип могат, да се забавляват и с овчарката.  Simple Smile

# 634
Моята е миниатюрна австралийска. Зимата стои у дома,защото сигурно ще и е студено,но за сега навън,защото ще и е топло.  Joy ( тя даже си има и кресло у дома ) Ето я миниатюрната: https://www.google.bg/search?newwindow=1&espv=2&es_sm=93 … 3D201%3B640%3B480

# 635
Да, погледнах ги в нета, още като каза, че имаш такава. Много красива окраска имат.  Heart Eyes

Тони - мама, да купя и аз един таралеж на Руфъс, че като види вет-а и лошо му става, натиска спирачка със задни лапи.

# 636
  • На един клон
Мария Андреева, добре дошла в нашата виртуална глутница!
И като за добре дошла - да те почна с правилата на форума. Избягвай да "го обръщаш на чат", както и да пускаш постове един след друг. Има бутонче "редактирай". Така можеш да добавиш нещо, което си забравила в току що  пуснатия ти преден пост.
И второ, но не и по важност - данък се плаща тук, данък! Веднага пускай снимки на любимеца си!  Mr. Green

Моля се Брук да прескочи трапа и да се възстанови!

# 637
Моята не е точно с такава окраска,но размера на Мая и онова куче в момента е почти един и същ и предполагам,че след няколко месеца ще стане еднакъв. Simple Smile

# 638
Мария Андреева, добре дошла в нашата виртуална глутница!
И като за добре дошла - да те почна с правилата на форума. Избягвай да "го обръщаш на чат", както и да пускаш постове един след друг. Има бутонче "редактирай". Така можеш да добавиш нещо, което си забравила в току що  пуснатия ти преден пост.
И второ, но не и по важност - данък се плаща тук, данък! Веднага пускай снимки на любимеца си!  Mr. Green

Моля се Брук да прескочи трапа и да се възстанови!
Благодаря за хубавото посрещане!  Grinning Ще пусна Мая да се поразходи из двора и се връщам при вас!  Simple Smile Случило се е нещо на Брук?  Sad

# 639
Ехоооооо, глутница! Гуш и цун! Е няма такъв релакс като разходка с кучетата и то в слънчев пролетен ден! Разтапям се от кеф!! Фейче, безкрайно съм ти благодарна за съветите за Чара и нейното разхождане редом. Явно е огромна грешка от моя страна като се дърпа, аз съответно пък да я дърпам с повода назад. Когато я подръпвах днес на страна, т.е. към мен, еми това вече беше съвсем друга работа! Супер съм доволна и като се отплеснеше да се забързва напред, просто подръпвах леко и рязко на страна и тя си влизаше в ритъм  newsm44 - ура, ура ,ура!
Тони, много се радвам за мецан, браво на момчето! Щом е весел и безгрижен, значи е щастлив при вас  Hug! Моите също грам не се притесняват от вета Simple Smile!
Рапунци, Тони ме е изпреварила в отговора за гледане на повече от едно куче. ПРЕКРАСНО Е! Аз понеже съм с едно човешко дете, а преди с едно кучешко, винаги съм се чудила дали наистина е възможнода си обичаш децата еднакво, когато са повече от едно. Откакто имаме и Чарка, разбрах какво е  Heart Eyes! По-трудничко е особено при мен имайки се в предвид, че са едрички и папкат доста, вече реша, къпя, подстригвам не едно, а две мецани, нооо .. за сметка на това ме гледат не 2, а 4 изпънени с любов и преданост очички!!!
Облаче, аз нямам опит с дребничките породи, но моите кучета са точно порода пазачи. Много добре си помисли, дали искаш голямо куче пазач, защото иска изключително много добра дресировка и много занимания, дори ми се струва, че трябва да бъде обучено от професионалист  Peace!
Мария Андреева, добре дошла!
Виви, мисля те, задари Брук.. Sad

# 640
Ехоооооо, глутница! Гуш и цун! Е няма такъв релакс като разходка с кучетата и то в слънчев пролетен ден! Разтапям се от кеф!! Фейче, безкрайно съм ти благодарна за съветите за Чара и нейното разхождане редом. Явно е огромна грешка от моя страна като се дърпа, аз съответно пък да я дърпам с повода назад. Когато я подръпвах днес на страна, т.е. към мен, еми това вече беше съвсем друга работа! Супер съм доволна и като се отплеснеше да се забързва напред, просто подръпвах леко и рязко на страна и тя си влизаше в ритъм  newsm44 - ура, ура ,ура!
Тони, много се радвам за мецан, браво на момчето! Щом е весел и безгрижен, значи е щастлив при вас  Hug! Моите също грам не се притесняват от вета Simple Smile!
Рапунци, Тони ме е изпреварила в отговора за гледане на повече от едно куче. ПРЕКРАСНО Е! Аз понеже съм с едно човешко дете, а преди с едно кучешко, винаги съм се чудила дали наистина е възможнода си обичаш децата еднакво, когато са повече от едно. Откакто имаме и Чарка, разбрах какво е  Heart Eyes! По-трудничко е особено при мен имайки се в предвид, че са едрички и папкат доста, вече реша, къпя, подстригвам не едно, а две мецани, нооо .. за сметка на това ме гледат не 2, а 4 изпънени с любов и преданост очички!!!
Облаче, аз нямам опит с дребничките породи, но моите кучета са точно порода пазачи. Много добре си помисли, дали искаш голямо куче пазач, защото иска изключително много добра дресировка и много занимания, дори ми се струва, че трябва да бъде обучено от професионалист  Peace!

Голям красавец ти е кавалера! Simple Smile

# 641
Аз имам две дами Simple Smile, Тони има кавалер  Wink!

# 642
  • На един клон
Аз имам две дами Simple Smile, Тони има кавалер  Wink!
Не, Джак има!  Mr. Green

# 643
# 644
 Joy голямо мазало стана!
Джак има Кавалер Кинг Чарлз шпаньол или един страхотен страхотен Чарли!
Аз и Тони имаме черен руски териер, моите са две дами, а на Тони е великолепен мъжкар!
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт