Смешки от форума - 14

• 58 465
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • В сърцето на любимия човек
Последното подчертано пък за какво е? Или според теб втория по големина град в една страна може да се нарече провинция?  newsm78

Всичко,което е далеч от морето е провинция!  Mr. Green
Хахха Керинаа мислех, че само за софиянки всичко друго е провинция, но ти изби рибата  Joy
Слава на Хемингуей  newsm10

# 721
  • Варна
Последното подчертано пък за какво е? Или според теб втория по големина град в една страна може да се нарече провинция?  newsm78

Всичко,което е далеч от морето е провинция!  Mr. Green

Като живуща във Варна, подкрепям болднатото...  Mr. Green
А иначе да, Пловдив е провинция, защото не е столица, колкото и голям град да е!!!  bowuu

# 722
Последното подчертано пък за какво е? Или според теб втория по големина град в една страна може да се нарече провинция?  newsm78

Всичко,което е далеч от морето е провинция!  Mr. Green

Като живуща във Варна, подкрепям болднатото...  Mr. Green
А иначе да, Пловдив е провинция, защото не е столица, колкото и голям град да е!!!  bowuu
Сама ли ще провериш в гугъл какво значи провинция или да помогна
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%B … D1%86%D0%B8%D1%8F

# 723
  • Варна
Сама ли ще провериш в гугъл какво значи провинция или да помогна

Ауууу, някои се засегна дълбоко...  Joy Joy Joy

# 724
Моля ви се, тези неща си ги изяснявайте на ЛС.

# 725
Ааааааа що?
Видовете раждане и причините за тях да не би да бяха по-интересни?

# 726
  • Варна
И аз съм от морски град, и аз съм я чела тази приказка за далече от морето, ама как така ше кажеш примерно, че Пловдив е провинция, пък Черноморец не, щото има плаж нали.  Joy
За мен провинция е равно на селата или малките градчета с население под 5000 души или там някъде. Не може един областен град да се нарече провинция, колкото и да е западнал.  Naughty Да не говорим, че Пловдив далеч не е такъв.

п.п. сега прочетох първото изречение от линка, което доказва теорията ми. Никъде не се споменава нищо за столицата.

# 727
  • София
И аз съм от морски град, и аз съм я чела тази приказка за далече от морето, ама как така ше кажеш примерно, че Пловдив е провинция, пък Черноморец не, щото има плаж нали.  Joy
За мен провинция е равно на селата или малките градчета с население под 5000 души или там някъде. Не може един областен град да се нарече провинция, колкото и да е западнал.  Naughty Да не говорим, че Пловдив далеч не е такъв.

п.п. сега прочетох първото изречение от линка, което доказва теорията ми. Никъде не се споменава нищо за столицата.

И аз така знам. Не съм сигурна за цифрата, но приниципът е този.

# 728
  • Варна
Абе хора, вие знаете ли значението на думата "шега"???
Тази тема е за смешки, айде засегналите се да се спрат вече... И за морето е шега, и за столицата, и за Пловдив... лелеееее...  ooooh!

# 729
Ааааааа що?
Видовете раждане и причините за тях да не би да бяха по-интересни?

Не, не бяха по-интересни.

# 730

И аз така знам. Не съм сигурна за цифрата, но приниципът е този.
О стига с тая провинция и т.н.Дайте насам нещо за подаряване-тавичка ,чепици,някой чифт гащи,абе каквото ви е на сърце.Ще ги взема да ги продам.Много, ама много искам.

# 731
  • София
Дано дамата с подаръците да не тръгне да подарява гащи, че  Sick

# 732
Абе хора, вие знаете ли значението на думата "шега"???
Тази тема е за смешки, айде засегналите се да се спрат вече... И за морето е шега, и за столицата, и за Пловдив... лелеееее...  ooooh!
  Peace моля,моля,за морето ми хареса  Joy

# 733
Дано дамата с подаръците да не тръгне да подарява гащи, че  Sick
Ами ако са нa Guess,как да ги подмине човек.Усещам какъв бой ще пада тука.

# 734
Ново:  Laughing

Цитат
Цитат
Албърта има само gst ( аналог на българското Ддс) в размер на 5%, др провинции имат и pst- ( заедно с gst е около 12-13 %).

Аз пак да питам - колко е ддс в Канада? Щото едва ли е 20%.

То и аз май съм за тази тема, защото тръгнахда ти отговарям на "въпроса".  Joy Добре, че навреме се усетих.

Общи условия

Активация на акаунт