Лоши ресторантьорски практики

• 79 764
  • 941
  •   1
Отговори
# 480
Във Варна харесвам  Вила Буров и Вила Рома.
Много харесвам и един италиански ресторант в близост до клиника Дентапрайм (забравих му името  newsm78 )

# 481
И тук има такива ресторанти и много обичам да ги посещавам. Готвят директно пред мен до самата маса. Peace Има и ресторант, където пекат скарата на дървени въглища на самата ми маса.
В кой град си ?
В София.
Точно Ла скара е ресторанта със скарата на масата.

# 482
Скара не ям , защото съм вегетарианка, само зеленчуци на скара , които там едва ли предлагат,освен като гарнитура . И в града ми да беше, нямаше да е моето място  Laughing

И по други места съм виждала скарата да е видима за хората, то чудното е каква е каймата , дали месото е прясно , а не вмирисано . и точно скара да ми дими насреща и аз да съм с официална рокля или тоалет, не ми звучи приятно .

# 483
А месото си го миришеш и каквото още искаш го правиш, а над скарата има такъв мощен абсорбатор, че и хората ще всмукне. Wink
С официални рокли на скарата обаче никоя още не съм виждала! Laughing

С голия гръб и отличното, неоспоримо качество на храната и обслужването в Панорамата на Кемпински и по другите ултра хай места.

# 484

И аз това се зачудих какво ще прави дамата в кръчме с димяща скара до нея newsm78.

# 485

И аз това се зачудих какво ще прави дамата в кръчме с димяща скара до нея newsm78.

E вие на ресторант с анцуг ли ходите, че и скъп такъв. ???

# 486
Не, но не и с
Скрит текст:
примерно.

# 487
  • Варна
От кога пък трябва да се ходи на ресторант с официално облекло?? На банкети и с поводи - иди дойди... Но аз поне като ходя, гледам да ми е удобно да ям, а не да не мога да дишам или постоянно да мисля за дрехите си как да ги наместя, как да не ги окапя, да си придърпвам през 5 минути полата и т.н. С анцунг бих отишла в някое кръчме под блока само, и то ако няма какво да облека и нямам избор. Обикновено ходя с дънки, някаква блуза и обувки - всякакви - от 12 см ток, до маратонка, зависи.  Mr. Green

# 488
В изискано заведение с изискано облекло , никой не казва с бална рокля като за бал да се изтупате, но поне ризка панталонче, поне аз така ги разбирам нещата. Иначе неглиже във бирария с порция пържени картофи . То хубаво искате класа , сервитьорите на Вие да ви говорели , с униформи и шапки да били готвачите , с ръкавици да готвели ама ....

# 489
  • Варна
Според мен, когато си изкъпан и спретнат, със сресана измита коса, чисти дрехи, измити зъби и чисти нокти, когато ухаеш на хубаво, не е кой знае каква драма как точно си облечен. Важи двустранно - за клиенти и сервитьори. Без крайности, разбира се.

# 490
Според мен, когато си изкъпан и спретнат, със сресана измита коса, чисти дрехи, измити зъби и чисти нокти, когато ухаеш на хубаво, не е кой знае каква драма как точно си облечен. Важи двустранно - за клиенти и сервитьори. Без крайности, разбира се.

То това по презу̀мпция, пак казвам говоря за класни заведения , не за Хепи или Годзила , но и там с анцуг не бих отишла , но за много това е официална  дреха , иначе само претенциите им в повече. Не знам защо си визуализирах скъпо изискано заведение, където хората ходят на любовни срещи и изведнъж си представих димяща скара и цяла съпътстваща мръсотия и нещо не ми се върза .  Rolling Eyes

# 491
  • Варна
Че те супер изисканите заведения нямат ли си дрескод? Смисъл кой ще ме пусне да седна на гала вечеря вътре по анцунг на адидас с 5 черти?  Laughing

# 492
Ами като изкараш пари ще те пуснат , не ами и .. не съм видяла ресторант с фейсконтрол , но в заведение , в което съм работила не пускаха с анцуг . Скъпите заведение по-често седят празни .

# 493
  • Tам през Атлантическия океан
Aз пък честно да ви кажа, не бих си направил чак такъв категоричен извод от един косъм  Blush

Случва се.

След  такъв гаф , някъде  Sunglasses  не се плаща поръчката а е за сметка на заведението. 

# 494
Aз пък честно да ви кажа, не бих си направил чак такъв категоричен извод от един косъм  Blush

Случва се.

След  такъв гаф , някъде  Sunglasses  не се плаща поръчката а е за сметка на заведението. 
И би станала без да си платиш?

Общи условия

Активация на акаунт