Лоши ресторантьорски практики

• 79 337
  • 941
  •   1
Отговори
# 735
Че те мазите на ВИНС-а още си ги има , аз това помня на гарата , беше си заведение, години преди това до Орбита да отвори .Говорим в далечната и заветна 1996 година  Laughing Laughing Laughing По- рано не знам .

Мазите са си там, но на Орлин беше първата и се казваше Хепи. На първия ъгъл точно след ВИНС. После онова на Чаталджа, чак след това другите. За преди 1996 говоря, може би 91-93. А преди това продаваха дъвки и вафли Орлин и баща му.  Mr. Green

# 736
До Хепито на гарата на ул. Габрово беше офисът ни във Варна. От тогава имам сантимент към Хепито на гарата, а от този период Варна остана завинаги в сърцето ми.  Heart Eyes

Ех.......

# 737
Че те мазите на ВИНС-а още си ги има , аз това помня на гарата , беше си заведение, години преди това до Орбита да отвори .Говорим в далечната и заветна 1996 година  Laughing Laughing Laughing По- рано не знам .

Мазите са си там, но на Орлин беше първата и се казваше Хепи. На първия ъгъл точно след ВИНС. После онова на Чаталджа, чак след това другите. За преди 1996 говоря, може би 91-93. А преди това продаваха дъвки и вафли Орлин и баща му.  Mr. Green

Тези години съм била дете още , затова не ги знам . Мисълта ми беше , че едновремешните Хепита си бяха хубави , след като станаха верига се окъкаха.

# 738
Че те мазите на ВИНС-а още си ги има , аз това помня на гарата , беше си заведение, години преди това до Орбита да отвори .Говорим в далечната и заветна 1996 година  Laughing Laughing Laughing По- рано не знам .

Мазите са си там, но на Орлин беше първата и се казваше Хепи. На първия ъгъл точно след ВИНС. После онова на Чаталджа, чак след това другите. За преди 1996 говоря, може би 91-93. А преди това продаваха дъвки и вафли Орлин и баща му.  Mr. Green

Тези години съм била дете още , за това не ги знам . Мисълта ми беше , че едновремешните Хепита си бяха хубави , след като станаха верига се окъкаха.

Twisted Evil Аааа, такива работи не сме се разбирали да си говорим в темата.

Одъртявам  Sunglasses

# 739
На мен Хепитата не ми харесват изобщо. Храната, че е фаст фууд, така е, но дори не е евтино за качеството си. Изключително много ме дразнят досадни сервитьорки, както и такива продавачки в някои магазини.

Случвало ми се е, да настанят някой при нас на масата, но с предварително предупреждение, че може, да се случи и запитване, дали сме съгласни. Не сме отказвали от човешка гледна точка.
Случвало ми се е самите клиенти, а не управителя или хостесата, да дойдат до масата и да ни питат. Пак не съм отказвала, просто от възпитание. Иначе, честно не ми е комфортно много, но се е случвало много, много рядко.

# 740
В Хепи най-дразнещи са ми сервитьорките. Въпрос след въпрос, кой от кой по-тъп. Някои зададени докато дъвчеш. Ясно ми е, че са инструктирани да се държат толкова инфантилно и досадно, но не мога да разбера каква е целта на мениджмънта. Да изнервят клиентите ли, що ли?

# 741
В Хепи най-дразнещи са ми сервитьорките. Въпрос след въпрос, кой от кой по-тъп. Някои зададени докато дъвчеш. Ясно ми е, че са инструктирани да се държат толкова инфантилно и досадно, но не мога да разбера каква е целта на мениджмънта. Да изнервят клиентите ли, що ли?

Я питай някой мъж дали го дразнят, млади хубави момиченца с къси полички да му обръщат внимание  Wink и все пак мъжете плащат сметките /принципно/ и всеки мъж би поръчал повече .

# 742
А танцуващи хепи сервитьорки има ли още?

# 743
Аз не съм виждала такива сервитьорки в Хепи.

# 744

Ееее, това го видях преди 10 години в едно Хепи на Раковска в София. Драма  ooooh!

# 745

Ееее, това го видях преди 10 години в едно Хепи на Раковска в София. Драма  ooooh!

Joy Joy Joy
Аз не съм виждала. Сигурно е голям смях.

# 746
На мен ми беше малко неудобно. Някои момичета определено не бяха пластични и танцувални, макар да бяха фини и слаби. Жал ми стана помня.

# 747
adelinda, да, и мъжете се дразнят, поне тези, с които аз ходя в Хепи.
Едно е да ти обръщат внимание, друго да се държат с теб като с олигофрен Wink

# 748
  • София

Да, в 20,00 часа танцуваха. Голям смях беше.

# 749
Имаше го по едно време това с танците. На всека кръгъл час хвърляха таблите май.

Общи условия

Активация на акаунт