Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 25

• 64 446
  • 775
  •   1
Отговори
# 105
  • ул. "Мечтание"
Здравейте на всички, бих искала и аз да задам моя въпрос. Бременна съм в 24 г.с. с момченце, всичко с мен и бебо се развива нормално. Та въпроса ми е свързан с активността на бебето. Започнах да го усещам в 21г.с. и до 23 г.с. беше доста активен. От тази седмица пак си го усещам, но доста по рядко. Това трябва ли да ме притеснява и дали е признак за нарастващ проблем? Благодаря предварително за отделеното време. Лек и слънчев ден на всички.

Добре би било да го обсъдиш с лекаря, който те следи.  Peace

# 106
Здравейте мами!Имам един въпрос от 2г. съм безработна.Имам 5г.и8м.тр. стаж.Искам да попитам колко време трябва да се водя фиктивно в някоя фирма на тр.договор за да вземам 2 г. майчинство.

# 107
# 108
  • София
Здравейте, имам малко странен въпрос, цикъла ми този път е по слаб от обикновенно а попринцип е много обилен и цвета му е по светъл този път. Освен това като че болките в корема и кръста да някак си по силни. Знаете ли на какво може да се дължи това. Благодаря предварително
Това при доказана бременност ли, защото темата е за такива случаи?

# 109
Здравейте на всички, бих искала и аз да задам моя въпрос. Бременна съм в 24 г.с. с момченце, всичко с мен и бебо се развива нормално. Та въпроса ми е свързан с активността на бебето. Започнах да го усещам в 21г.с. и до 23 г.с. беше доста активен. От тази седмица пак си го усещам, но доста по рядко. Това трябва ли да ме притеснява и дали е признак за нарастващ проблем? Благодаря предварително за отделеното време. Лек и слънчев ден на всички.

Здравей! Когато аз бях бременна имах същите притеснения. Очаквах бебето да шава непрекъснато, да ме рита, и да не ме оставя да спя Laughing , както съм чувала от мои приятелки. Но то си стоеше спокойно и от време на време подсказваше за присъствието си. Усещах я по осезаемо, когато и стана тясно, но пак без особенни вълнения. Беше си много кротка–както през деня, така и през ноща докато проходи.... Rolling Eyes
Ако наистина се притесняваш много иди на лекар!

# 110
polina78 много благодаря за отговора. Поне сега съм по- спокойна. Също много ме успокоява факта, че си го усещам всеки ден. Явно моето мъниче не е толкова активно. Лек ден!

# 111
polina78 много благодаря за отговора. Поне сега съм по- спокойна. Също много ме успокоява факта, че си го усещам всеки ден. Явно моето мъниче не е толкова активно. Лек ден!

Спокойствие и само спокойствие!  Наслаждавай се на всеки ден от оставащите седмици  Hug

# 112
Здравейте. Може да прозвучи параноично, но все пак ще питам. Притеснено ми е.
Племенницата ми е малка и постоянно гони котките из къщи, пипа ги, играе си в пясъчник и вече няколко пъти се случва да ми бръкне в устата с пръсти, докато си играе. Притеснява ме да не лепна някакви гадости от ръчичките й, а съм в начална бременност. Напразно ли се притеснявам или си имам своите основания ?   Confused Вече ще съм нащрек, ако пак така посегне към мен с ръчички, но станалото станало вече...

# 113
Майка и не и ли мие ръцете?

# 114
Мие ги често, но тя постоянно си пипа навсякъде и всичко се обезмисля.

# 115
Не и позволявай да те пипа и да ти бърка в устата просто. Разбира се, че не е хигиенично.

# 116
Здравейте! На 17 съм миналия месец правих секс за първи път без презерватив от тогава го правя само със .. Четох доста за предеякулационната течност и доста се наплаших, че може да е станало нещо макар че акта продължи 10 мин. без да свършва в мен. Чаках да ми дойде закъсня ми 1 седмица всички казваха, че е нормално след първия път, но аз на 7мия ден от закъснението вечерта направих тест беше отрицателен успокоих се и на другия ден ми дойде явно е било от стреса цикъла продължи 5 дни беше по- слаб от обикновено, но цвета не беше различен. Днес седмица след края на цикъла се появи тъмно кафяво течение до сега не съм имала такова бях болна тези дни, но не съм пила никакви лекарства днес съм по-добре, но това течение пак започна да ме притеснява и така де на какво може да се дължи това и да се притеснявам ли от бременност Sad

# 117
Не си бременна.

# 118
Здравейте. Може да прозвучи параноично, но все пак ще питам. Притеснено ми е.
Племенницата ми е малка и постоянно гони котките из къщи, пипа ги, играе си в пясъчник и вече няколко пъти се случва да ми бръкне в устата с пръсти, докато си играе. Притеснява ме да не лепна някакви гадости от ръчичките й, а съм в начална бременност. Напразно ли се притеснявам или си имам своите основания ?   Confused Вече ще съм нащрек, ако пак така посегне към мен с ръчички, но станалото станало вече...
Определено си е за притеснение, не разрешавай. Peace

# 119
Всички така ми казват явно трябва да се успокоя, но съм доста уплашена :/ а това кафяво течение можете ли да ми обясните от какво е все пак е седмица след цикъла

Общи условия

Активация на акаунт