Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 25

• 64 435
  • 775
  •   1
Отговори
# 300
На мен ми казаха 15 седмица -момченце. В 18 потвърдиха. Това на обикновен преглед. Другата седмица съм на ФМ, да видим и там дали ще потвърдят. Момичета много ми се е дояла риба, но някаква по-мазничка като скумрия или сьомга. Но чета противоречиви  мнения може ли да се яде или не. Вие консумирали ли сте ? Дали има проблем наистина?

# 301
 iskambebche като ти се е дояла , хапни си. На мен ми се дояжда, такава ,каквато не трябва /като обработка/ ooooh!
На мен на първата ФМ ми каза док. най-вероятно , че е момиче, на втората каза 100% сигурно.
Но ми е чудно за коремната стена /при по-пълни дами/ като не виждат пола, как виждат всичко друго. Crazy

# 302
Между двете бих предпочела скумрията. То това със "не яж това, не яж онова" е относително. Аз по-скоро информативно го приемам, не да не ям хич. Но за сьомгата знам че е норвежка и е бъкана с антибиотици и какво ли не.  Аз примерно преди 2 седмици преядох с пресни миди (ама наистина Embarassed) и вчера четох че не трябвало да ям. Не си го слагам на сърцето чак толкова.

# 303
При мен в 12 г.с. лекарят не беше 100% сигурен за пола, но предположението му се оказа вярно в крайна сметка.

# 304
На мен ми казаха 15 седмица -момченце. В 18 потвърдиха. Това на обикновен преглед. Другата седмица съм на ФМ, да видим и там дали ще потвърдят. Момичета много ми се е дояла риба, но някаква по-мазничка като скумрия или сьомга. Но чета противоречиви  мнения може ли да се яде или не. Вие консумирали ли сте ? Дали има проблем наистина?
Хапни си печена скумрия или ципура, или лаврак.

# 305
  • Berlin
Риба може да се яде, но да не е тон, акула - разни такива големи, защото .. хм, как се казваше, може да имат живак в себе си. За сьомгата четох, че може и че не може. Simple Smile Аз имам големи апетити за суши, ама няма да ме огрее скоро.

# 306
  • в огледалото на живота
Скумрия на скара е идеалния вариант или пък със доматен сос  Heart Eyes

# 307
  • ул. "Мечтание"
Благодаря за споделеното момичета.  Hug Три бременности съм си все с наднормено тегло, ама този е първия, който твърди, че не вижда заради килцата. Simple Smile Странно ми стана. Simple Smile

# 308
Здравейте! А, аз съм в 26 г. с. и все още не е ясен пола на бебето, поне така ми казва лекарката..много срамежливо бебе ще да е,а пък може и някоя срамежлива мома да излезе  Hug Сега на 15 съм на контролен преглед и се надявам вече да стане ясно какво бебче чакаме  newsm03 лека бременност на всички бъдещи майки Simple Smile

# 309
Здравейте! А, аз съм в 26 г. с. и все още не е ясен пола на бебето, поне така ми казва лекарката..много срамежливо бебе ще да е,а пък може и някоя срамежлива мома да излезе  Hug Сега на 15 съм на контролен преглед и се надявам вече да стане ясно какво бебче чакаме  newsm03 лека бременност на всички бъдещи майки Simple Smile
залагам на момиче.. Да кажеш като стане ясно, да видим дали съм познала  smile3531

# 310
При мен АГ първата брем, беше такъв , който не казва пола и аз не питах да не се дразня, пък и него  Crazy Бях на една ФМ само в 26г.с. /това преди 9г./ Тогава док ме пита да ми каже ли пола, гледа ме 30 мин. поне  и не се виждаше, така се беше свило, остана си изненада. Имах си предчувствие, че е момченце и познах! Hug

# 311
залагам на момиче.. Да кажеш като стане ясно, да видим дали съм познала  smile3531

И аз на това се надявам, тайничко се надявам да е момиченце Simple Smile

# 312

И аз на това се надявам, тайничко се надявам да е момиченце Simple Smile
Моето АГ още от 13 г.с на ФМ та чак до 21 гс, все едно и също повтаряше, не се вижда добре, но май нищо мъжко не се вижда... Аз за това казвам че мъжките работи по-бързо си проличават.
Та на 4Д се потвърди че ,ама наистина, нищо мъжко няма Laughing

# 313
  • Berlin
И с 2те бременности си знам още от началото, че са момчета и хич не бързах за потвърждение от АГ. Мисля и че не реагирах особено, когато ми го казваха, то аз си знам, какво да се изненадвам...  Mr. Green
Сега за 2рото обаче много ни се искаше момиченце и затова още мъдрим име, за момиче имаме, ама за момче не сме мислили изобщо.

# 314
  • София
Нощни очи, Хрисинка, момичета или момчета, да са ви живи и здрави, каквито и да се окажат бебчетата ви Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт