"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 12

• 46 419
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
А защо чакате Понеделник за тестове?
Аз лично чакам защото М трябваше да е днес и сутринта теста беше отрицателен и затова ще почакам да има закъснение Simple Smile

# 511
Утре ще си взема тест,дано е  EFP  Praynig

# 512
Утре ще си взема тест,дано е  EFP  Praynig

Стискам ти палци, аз ще поизчакам поне до понеделник  Hug Praynig

# 513
А защо чакате Понеделник за тестове?

В понеделник всички тестове са с две черти.  Mr. Green Който не е направил в понеделник, сам си е виновен.

Точно имах колебания,дали да се тествам в понеделник или във вторник.Значи е ясна работата  Mr. Green

# 514
  • ул. "Мечтание"
С тоя понеделник много ме разсмяхте!  hahaha Joy

# 515
Може и да има капка истина, ще видим Wink

# 516
Аааа не е вярно това за понеделниците ... аз съм си правила в събота и макар и лъжливи в последствие, видях 2-те чертички  hahaha Взела съм си един за утре ..нали е събота да не рзваляме традицията да видим какво ще стане  smile3508

# 517
Успех, ще стискам палци и да се разпишеш утре. Аз съм на изпит но от тела ще влизам да чета Wink

# 518
Успех, ще стискам палци и да се разпишеш утре. Аз съм на изпит но от тела ще влизам да чета Wink
Мерси и на теб успех утре  Hug И за да не спамим темата ще кажа,че симптоми бол...бодежи в ЛЯ, сънливост, огромен глад постоянно и лек световъртеж....

# 519
Мечтичка и сисето, чакам днес да се похвалите  Praynig при мен няма нищо за сега и дано да не дойде гадината  Praynig

# 520
Моля ви, това не е отчетна тема, да не нарушаваме правилата на форума.

# 521
Mademoiselle Chocolate а дано си права за понеделниците, после за кръстница ще те викаме Simple Smile приготви си пътуване до Карлово  Joy

# 522
От никой ли няма положително тестче Sad

# 523
А някой правил ли си е изобщо? newsm78  bouquet

# 524
А някой правил ли си е изобщо? newsm78  bouquet
Ами мечтичка и сисето, но за мечтичка разбрах че е отрицателен  Sad

Общи условия

Активация на акаунт