"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 12

• 46 296
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Темата не е за чат! Който си е направил тест - ако желае, ще мине и ще пише. Останалото - на ЛС.

# 526
Преди малко си направих и.....мнооооого гледа 2-ра чертичка.незнам какво да си мисля? Confused Hug

# 527
Преди малко си направих и.....мнооооого гледа 2-ра чертичка.незнам какво да си мисля? Confused Hug

Нов след ден или направо кръвен. Може и в Понеделник, щом бил късметлийски!

# 528
При мен няма нищо  Cry вчера взе че ми дойде гадината и се растроих, сега незнам какво да правя. БТ ли да меря, тестове за О ли да правя или направо фоликуметрия, макар че и тя не е кой знае колко надежна. Направо започнах да ссе отчайвам  Cry

# 529
Започни със първите две този месец. Peace

# 530
Здравейте, момичета! М ми закъснява вече 5 дена, но по принцип не е от най-редовните. Все пак днес си направих тест и излезе една много бледа втора черта. Мисля да си направя още един в началото на седмицата. Въпросът ми е, след колко време е хубаво да се направи кръвен? Предполагам, че трябва да се изчака малко, но въпросът е колко.  newsm78 Нямам търпение да знам със сигурност  newsm17

# 531
Здравейте, момичета! М ми закъснява вече 5 дена, но по принцип не е от най-редовните. Все пак днес си направих тест и излезе една много бледа втора черта. Мисля да си направя още един в началото на седмицата. Въпросът ми е, след колко време е хубаво да се направи кръвен? Предполагам, че трябва да се изчака малко, но въпросът е колко.  newsm78 Нямам търпение да знам със сигурност  newsm17
Кръвен можеш веднага да си направиш, за да ти потвърди двете черти. Тихичко честито Simple Smile

# 532

Кръвния тест показва резултат дори на 3-4ти ден след закъснението да го направиш. Аз моя го направих на 7-я ден, нивата на хормона на разтежа вече бяха мнооого високи Simple Smile

# 533
Извинете ме за глупавия въпрос Embarassed но фолиевата киселина(когато се пие повреме на опитите за бебе) засилва ли шанса за бебе?

# 534
  • В един копнеж!
Абе, засилва? Пресилено казано! Ако позачетеш малко ще видиш, че това се е витамин В9.

Скрит текст:
Фолиевата киселина участва в изграждането на всички нови клетки в организма. Това е важно, както за организма на жената, така и за бъдещото и бебе.

Ако в организма на бъдещата майка има достатъчно количество фолиева киселина, това може да предотврати появата на вродени дефекти на гръбначния стълб и мозъка на новороденото спина бифида (spina bifida).

# 535
Здравейте искам да ви попитам евентуално ако съм забременяла то ще се е случило преди 5 дни има ли вероятност да ме парят гърдите поради тази причина или вече си внушавам защото много го искам  newsm78

# 536
Определено не. Внушаваш си! Peace

# 537
Благодаря ти densi   bouquet мина ми вече   Stuck Out Tongue Winking Eye  smile3503

# 538
 newsm10
zvezdichkaaa

Какво значение има какво се е оказало при друго момиче? Не те ли е грижа за здравето ти? Аз вместо да си губя времето с въпроси, бих изтичала за преглед!
newsm10

# 539
zvezdichkaaa

Какво значение има какво се е оказало при друго момиче? Не те ли е грижа за здравето ти? Аз вместо да си губя времето с въпроси, бих изтичала за преглед! Peace

Искам да разбера какво са и казали Simple Smile Не виждам нещо лошо в това  Wink
Лекарката ми ми каза,че няма нищо - не е бременост ,но не  е и киста или друго смущаващо (аз от това се притеснявах) Просто иди на лекар , защото всеки организъм е различен и най- точно ще ти каже лекаря какво да предприемеш! Успех

Съжалявам, ако съм груба. Но за мен това си е нехайство спрямо здравето!

Извинявай, но не смятам, че това е нехайство. Питам PassionDa какво е казал лекаря, за да знам какво действие да предприема. Не мисля, че съм невежа спрямо здравето си.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт