"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 12

• 46 327
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Най-вероятно ще ти дойде цикълът.

# 496
Най-вероятно ще ти дойде цикълът.

И аз така смятам, но прави тест за да си спокойна.

# 497
Благодаря ви,ще изчакам още няколко дена и ако не дойде ще направя тест. Praynig

# 498
Здравейте и от мен Laughing До сега само ви следях, но накрая реших и аз да се включа.
От няколко месеца правим опити,но все не се получава.Цикъла по принцип ми е мн нередовен,бях две години на противозачатъчни заради поликистоза, но откакто ги спрях е точен.Последно ми дойде на 09.03.От 1 седмица имам леки пробождания в яйчника,тия дни очаквах да ми дойде,но вчера леко само ми зацапа,помислих че ми е дошло,но не, до днес още няма нищо.На какво се дължи това зацапване?не съм правила тест,защото не искам пак да се разочаровам,но това зацапване мн ме притесни,никога досега не ми се е случвало.Днес дори и зацапване нямам  Sad

Не мога да разбера  newsm78 Уж цикъла ти е нередовен,а сега е точен  newsm78 Зацапването може да се дължи и на бременност–обсъждано е много Имплантационно кървене.Не искам да съм груба,не ме разбирай погрешно,но при положение,че имаш закъснение е логично до направиш тест. Така поне ще се успокоиш  Wink Дано е станало чудото

Последна редакция: пт, 11 апр 2014, 15:40 от kremenu6a

# 499
Да странно е защо се чака, а не се прави тест?

# 500
Здравейте , на мен ми закъснява с 2 дни , вчера си правих тест ( шуър тест) но излезе отрицателен Tired , от една седмица имам болки ниско долу , корема ми е подут , а не ми идва . По принцип преди менструация ми излизат една - две по големи пъпки , а сега лицето ми е идеално чисто , не съм го виждала толкова добре да изглежда , пия много вода , което е необичайно за мен и доста голям апетит , но странното е , че теста вчера не показа нищо Sad никакви бледи чертички има ли възможност теста да не отчел правилно и имам ли симптоми на бременност ?

# 501
Здравейте , на мен ми закъснява с 2 дни , вчера си правих тест ( шуър тест) но излезе отрицателен Tired , от една седмица имам болки ниско долу , корема ми е подут , а не ми идва . По принцип преди менструация ми излизат една - две по големи пъпки , а сега лицето ми е идеално чисто , не съм го виждала толкова добре да изглежда , пия много вода , което е необичайно за мен и доста голям апетит , но странното е , че теста вчера не показа нищо Sad никакви бледи чертички има ли възможност теста да не отчел правилно и имам ли симптоми на бременност ?
Не симптоми няма толкова рано. Направи и друг тест утре, но най- вероятно не си бременна и ще ти дойде цикъл. Hug

# 502
Не симптоми няма толкова рано. Направи и друг тест утре, но най- вероятно не си бременна и ще ти дойде цикъл. Hug
Ако ли не направо си пусни кръвен. По мои сметки ще излезе същите пари като да правиш 4 пъти шур чек, а и е най точен. Аз така мисля да направя, ако до понеделник няма нищо ще си пусна кръвен Simple Smile  успех и дано те забрави лелището

# 503
И аз мисля да изчакам до понеделник и тогава ще му мисля , дано все още да няма нищо на лице Simple Smile  А на гинеколог искам да отида профилактично и по повод бебеправенето , но изчаквам да ми дойде , колко дена след като ми свърши е препоръчително да отида на преглед ? И какво мога да го питам доктора по повод правенето на опитите Simple Smile

# 504
Понякога се вманиачаваме да следим симптоми и накрая - разочарование  Hug  по-добре не си внушавай и ако до понеделник не ти е дошло, отиди на кръвен. Аз смятам да направя същото, ако закъснение чудовището Hug Praynig Praynig Praynig Praynig

# 505
fanFar /Emy/ пожелавам ти да закъснее  цикъла ти още 9 медеца  Laughing и да кажеш какво е станало в понеделник   bouquet

# 506
vesi_mir  Hug да ти се връща  Hug
а дано ме пропусне, че почвам да се саморазправям с лелката вече  #2gunfire #2gunfire #Cussing out
 Joy

# 507
А защо чакате Понеделник за тестове?

# 508
За по сигурно Simple Smile

# 509

В понеделник всички тестове са с две черти.  Mr. Green Който не е направил в понеделник, сам си е виновен.

Общи условия

Активация на акаунт