"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 12

• 46 297
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Момичета какъв ли е шанса да съм хванала  Laughing на календарчето ми показва че съм в период на фертилност какъв ли е шанса според вас и кога най-рано мога да разбера

# 541
 Peace

Последна редакция: пн, 14 апр 2014, 11:20 от titkata89

# 542
" Във  въпроса си не пропускайте следната информация:
1) Дата на последната менструация и продължителност на месечния цикъл (от първи ден на менструацията до първия ден следващата менструация; за първи ден се счита денят с истинско кървене, а не само зацапване);
2) Метод на засичане на овулацията, ако има такъв;
3) Ден/дни с непротектиран полов акт (дни със съмнение за евентуално зачеване);
4) Лекарства, които биха имали някакво значение (прогестеронови препарати, противозачатъчни, Клостилбегит, Кломифен и др.)
5) Правени ли са хормонални изследвания и има ли отклонения при тях
Така ще бъдем максимално полезни."

# 543
Последния ми мц беше на 04 до 09.04.2014 г. какъв е шанса да съм хванала на календарчето ми показва че от вчера съм във фертилност а овулацията ми е на 18.04 по календар

# 544
  • София
Момичета какъв ли е шанса да съм хванала  Laughing на календарчето ми показва че съм в период на фертилност какъв ли е шанса според вас и кога най-рано мога да разбера
Хванала какво?  Whistling Няма как ние да знаем, какъв е шансът. Най-рано 10 дни след доказана овулация може да се разбере и то с кръвен тест. С уринарен - след закъснение.  Peace

# 545
Последния ми мц беше на 04 до 09.04.2014 г. какъв е шанса да съм хванала на календарчето ми показва че от вчера съм във фертилност а овулацията ми е на 18.04 по календар

Това, че календарчето показва, че си в О абсолютно нищо не доказва!Аз също гледах календарчета и после рев заради отрицателни тестове. Взех си тестове за О+започнах да меря Т и резултатът е налице Simple Smile

А и на въпроса ти - как очакваш да ти кажем дали си "хванала"? Да не говорим, че днес сме 14ти...Почети малко библиотеката във форума  Peace Успех и стискам палци

# 546
Neutral Face

Последна редакция: пн, 14 апр 2014, 11:21 от titkata89

# 547
Благодаря първо за мигновения отговор ,
Датата на последния ден от Менструацията  е 02,02 но както писах съм с нередовен цикъл и средния цикъл варира много от 30 до 36-7 дни .Метода по който си засичам овулациата е с тестове ( но март не съм правила ) понеже си ги записвам на календар (мобилно приложение)ми изписва този че на този ден е била ако е имало такава. по това приложение фертилността ми е била от 18,03 като ОВ е на 23,03
Дните на непротектиран полов акт са 1,3, 7,15, 18, 21,23,24 март ,Лекарства не пия никакви ,хормони съм пускала миналата година  септември всичко беше ок .
Имам и тъпа болка в областа на яйчниците ако това има някакво значение
Много благодаря още веднъж

За календарчетата- прочети поста ми малко по-нагоре Peace Иначе дори да е била на 23.03 О вече би трябвало теста да покаже дали има бременност. Моята беше на 22.03 и теста ми показа още на 06.04. Правила ли си тест?

# 548
По два месеца и половина стоите без цикъл и на лекар не отивате... Защо така? Мобилните приложения вършат работа за ориентация, ако си идеално здрава и имаш редовен цикъл на 28 дни +- 2-3 дни.
Не бъдете немарливи към здравето си.
Няма как 2 месеца да нямаш цикъл, да имаш зацапвания и всичко да е ок. Просто няма как.

# 549
Извинявам се че , ви отнех от времето с въпроса си .
По отношения на това дали съм не-мърлива към здравето си , смело мога да кажа че не съм .Ако трябва да ходя всеки път на лекар когато имам закъснения то аз трябва да съм всеки месец там .(ходя на тримесечие което е определено от лекар като последно съм ходила януари ) както писах съм пак в четвъртък  Въпроса беше дали да търся по бърз варинт, но нищо
Желая ви Всичко най- добро , и като един съвет от мен не бедете толкова остри в изказванията си  Peace

Последна редакция: пн, 14 апр 2014, 10:51 от titkata89

# 550
Ама както искаш, здравето си е твое в крайна сметка.

# 551
Момичета да ви питам..може ли воднистото полупрозрачно течение да е признак на овулация?По принцип в едни и същи дни от цикъла се появява(този месец по-рано),доста обилно е и за няколко дни след това изчезва.В никакъв случай не е разтегливо като белтък.. Thinking

# 552
Момичета да ви питам..може ли воднистото полупрозрачно течение да е признак на овулация?По принцип в едни и същи дни от цикъла се появява(този месец по-рано),доста обилно е и за няколко дни след това изчезва.В никакъв случай не е разтегливо като белтък.. Thinking
Може, но не разчитай много на това. Тестове си вземи и хвани така евентуална овулация. Peace

# 553
Прозрачната ЦС предхожда овулацията с няколко дни. И аз препоръчвам тестове и БТ в комбинация, за да е по-ясно положението  Grinning

# 554
Искам да питам според вас колко дена след акта може да има симптоми на бременност?

Общи условия

Активация на акаунт