"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 12

• 46 193
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Може да е имала по-ранна овулация и имплантация, и наистина да е отчел тестът. И какво от това? Сега ще седи десет дни и ще трепери дали в крайна сметка няма да и дойде. Сами си навреждате с нетърпението си. Какво, като разберете няколко дни по-рано дали сте бременни?
колкото и аз самата да съм нетърпелива, тук ще се съглася с Lеxie, за мен е рано и безмислено да се прави тест...Ще се съглася и с търговските трикове и аз правих Престо, дори два не един, но ден преди цикъл и ми показа втора много бледа, направих кръвен в деня на цикъла и вече тогава повярвах, че съм бременна  Peace Но всеки си знае сам за себе си  Peace

# 631
ami shte izchakam da mi zakusnee i shte napravq oshte edin  Wink

# 632
Znam che se pishe na kirilica ama PC mi se precaka  Cry ami redoven si mi e cikula nemoga da kacha snimka zashtoto izhvurlih testa ami ne se poqvi vednaga vtorata chetichka

Питам,кога се е появила,понеже много често се появяват отенъци или бледи чертички след оказаното време за тестване,но такива чертички не се взимат предвид и всъщност няма бременност.Все пак ти пожелавам просто да е било рано и след закъснение да имаш две хубави черти,както си му реда Wink

# 633
Znam che se pishe na kirilica ama PC mi se precaka  Cry ami redoven si mi e cikula nemoga da kacha snimka zashtoto izhvurlih testa ami ne se poqvi vednaga vtorata chetichka

Питам,кога се е появила,понеже много често се появяват отенъци или бледи чертички след оказаното време за тестване,но такива чертички не се взимат предвид и всъщност няма бременност.Все пак ти пожелавам просто да е било рано и след закъснение да имаш две хубави черти,както си му реда Wink

blagodarq  Wink

# 634
Хайде и аз тук  Confused
Закъснява ми с десет дни, трябваше да ми дойде миналата събота, правих тест в неделя: отрицателен, правих в сряда пак отрицателен, правих в събота отново -. Едвам изчаках да минат почивните дни, утре имам час при док. Нямам симптоми да ми дойде, леки придърпвания и нещо като слабички спазми  Rolling Eyes
Минала съм веднъж по този път, тогава симптомите бяха други, а теста + още на първия ден от закъснението. Едвам ще устискам до утре. Дано да ме зарадва докторката  Praynig Правим опити от 3-4 месеца  Blush

# 635
  • В един копнеж!
Да не ти развалям кефа, но откакто 3 теста са отрицателни...

# 636
Дам и мен ме поотчаяха тези отрицателни тестове, затова направо записах час  Confused

# 637
  • Be realistic - plan for a miracle.
Здравейте, всички.

Имам един въпрос, който много ме мъчи, но не искам да пускам отделна тема (въпреки, че след дълго търсене така и не намерих такава).

Опитваме за бебе от сравнително кратко време (няма половин година). Цикълът ми обикновено е 32 дни и е много редовен. Последните два месеца обаче това се промени. Миналият месец ми закъсня с 4 дни, след което ми дойде - съответно беше 36 дни. Този месец отново ми закъсня 4 дни, дойде ми на 5тия - отново ми е 36 дни цикъла.

Въпросът ми е:

Възможно ли е, само заради опитите за бебе, цикълът да се удължи?

В интернет намерих само това и само 1 изречение за това, което ме вълнува: "Удължение на цикъла настъпва когато жената се опитва да забременее. " - без повече обяснение защо е така.

Може би трябва да спомена, че преди няма и 3 седмици съм била на основен преглед с ехограф, цитонамазка, колпоскопия - всичко е нормално и без отклонения, според гинеколожката.

Ще съм ви благодарна за отговори, в случай, че знаете, разбира се.

Успех на всички от мен!

# 638
  • В един копнеж!
Да, обикновено така се получава. Няма място за психоза.

# 639
Не се притеснявай, получава се понякога такова удължаване на цикъла.

# 640
  • Be realistic - plan for a miracle.
Благодаря ви много за отговорите! Аз не съм се психирала, единственото ми притеснение е как ще определям кога ми е овулацията, при положение, че се мени броят дни...

# 641
Аз съм с  нередовен цикъл и нямам един цикъл да си прилича по дни с друг. Моята я разпознавах чрез цервикалната слуз. Peace

# 642
Здравейте мамита и бъдещи също... Имам проблем с една голяма делема, която не ми дава покой. Последния ми цикъл беше на 27.03.2014 трябваше да ми дойде по моите изчеслиния на 19.04-20.04.... Днес е 22.04.2-14г. Два дни закъснение е нормално, но притеснението ми е друго.... Тази сутрин преди да ми дойде си направих тест и излезе положителен... Втората чертичка беше роразава и аз се зарадвах, защото с първото беше така... Искаме сега и второ и хич не се пазим... Въпроса ми е дали има вероятност да съм бременна при условие на две чарти и после цикъл???

# 643
Щом имаш втора черта, значи си бременна и кървенето не е менструално, така че отиди на лекар веднага.

# 644
ох не знам свекървата и тя ми вика да съм изчакала да ми свърши и тогава да направя още един тест или да отида на лекар.... 

Общи условия

Активация на акаунт