"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 12

• 46 219
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
ако си го купя и направя сега ще отчете ли
Ако има бременност и при 2 дни закъснение, би трябвало да ти отчете, но този път вземи друг тест.

# 661
на 27 години съм и преди малко пребягах до аптеката взех тест и прибързах да го направя........................................ отрицателен...... е сега ми кажете какво става..... аз вдигам ръце  newsm78

# 662
на 27 години съм и преди малко пребягах до аптеката взех тест и прибързах да го направя........................................ отрицателен...... е сега ми кажете какво става..... аз вдигам ръце  newsm78
Ами аз немога да си обясня как може да има лъжлив положителен тест.... Или може да си го отчела след 5 мин и да е била испарителна.

# 663
Още веднага ми показа..... newsm78

# 664
Не си бременна най-вероятно, щом имаш два отрицателни теста.
Все пак те съветвам да отидеш на лекар. Hug

# 665
Здравейте момичета Simple Smile От няколко дни следя темите ви и реших да ви попитам за мнение
Няма много да досаждам.
Така - цикълът ми е 25 дни. Последната дата на М е 31.03, предполагаема овулация - 10, 11.04. Сексуална активност на 8, 10,11, 14.04Бях нетърпелива и на 19.04 направих тест за бременност- отрицателен е.
Горе долу от тогава коремът ми е подут, низко . Усещам и леко придърпване, понякога леки боцкания. По корем не мога да спя, имам чувството, че лягам в/у възглавница. Гърдите ми са натежели и леко болезнени. Кръстът яко сряза, дори съм болнични заради него/ боля много при предишната бременност/. Знам, че симптомите в най- ранна бременност са като ПМС и трябва да се чака но.....
Та какво мислите Вие, дали има шанс тестът да не правилен? В смисъл да е било много рано за него?
Трябва да ми дойде в петък на 25.

# 666
В смисъл да е било много рано за него?

Сериозно ли?

Тестовете за бременност дават най-коректни резултати, когато са направени навреме,а именно:
Кръвен тест (бета ЧХГ) – най-рано 11 дни след ДОКАЗАНА овулация
Уринарен тест – най-рано 12 дни след ДОКАЗАНА   овулация или на първият ден от закъснението.

# 667
Знам това! Не ми е за първи път. Просто питах има ли шанс да съм бременна. Знам си отговорите,но ми се искаше и някой друг да ми каже. Това е!

# 668
Ок - има шанс да си бременна.

# 669
Здравейте момичета Simple Smile От няколко дни следя темите ви и реших да ви попитам за мнение
Няма много да досаждам.
Така - цикълът ми е 25 дни. Последната дата на М е 31.03, предполагаема овулация - 10, 11.04. Сексуална активност на 8, 10,11, 14.04Бях нетърпелива и на 19.04 направих тест за бременност- отрицателен е.
Горе долу от тогава коремът ми е подут, низко . Усещам и леко придърпване, понякога леки боцкания. По корем не мога да спя, имам чувството, че лягам в/у възглавница. Гърдите ми са натежели и леко болезнени. Кръстът яко сряза, дори съм болнични заради него/ боля много при предишната бременност/. Знам, че симптомите в най- ранна бременност са като ПМС и трябва да се чака но.....
Та какво мислите Вие, дали има шанс тестът да не правилен? В смисъл да е било много рано за него?
Трябва да ми дойде в петък на 25.
На симптоми никакви вяра нямай. Изчакай да ти закъснее и прави тогава тест. Peace

# 670
Благодаря  Simple Smile

# 671
Ако ти се прави кръвен тест, ще разбереш още утре. Hug

# 672
Момичета,здравейте! На мен вече ми закъснява с 1 седмица,все още не съм си правила тест. Миналия месец ми закъсня също с толкова,направих си тест и на следващия ден ми дойде. Сега си мисля,че ще стане по същия начин,затова не бързам с теста. От време на време усещам болки ниско долу,както и в кръста,гърдите ми адски много ме болят,особено вечер като спя и  се обръщам от една страна на друга. Много ще се радвам,ако е станало чудото и много ще съм разочарована,ако отново е фалшива тревога.

# 673
Момичета,здравейте! На мен вече ми закъснява с 1 седмица,все още не съм си правила тест. Миналия месец ми закъсня също с толкова,направих си тест и на следващия ден ми дойде. Сега си мисля,че ще стане по същия начин,затова не бързам с теста. От време на време усещам болки ниско долу,както и в кръста,гърдите ми адски много ме болят,особено вечер като спя и  се обръщам от една страна на друга. Много ще се радвам,ако е станало чудото и много ще съм разочарована,ако отново е фалшива тревога.

Стискам палци да е станало Peace
но ако не е - 1 седмица закъснение си е повод да отидеш на лекар Peace Направи тест още утре сутрин

# 674
Момичета,здравейте! На мен вече ми закъснява с 1 седмица,все още не съм си правила тест. Миналия месец ми закъсня също с толкова,направих си тест и на следващия ден ми дойде. Сега си мисля,че ще стане по същия начин,затова не бързам с теста. От време на време усещам болки ниско долу,както и в кръста,гърдите ми адски много ме болят,особено вечер като спя и  се обръщам от една страна на друга. Много ще се радвам,ако е станало чудото и много ще съм разочарована,ако отново е фалшива тревога.
Ама това някакво суеверие ли е да не се правят тестове за бременност при закъсняване на цикъл?
 Докога ще чакаш да ти дойде цикъла? До Събота, до Понеделник, до другата вероятна дата през месец май?
Много са ми странни такива неща!

Общи условия

Активация на акаунт