Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 7

• 109 658
  • 784
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Аз хладилника вътре го чистя само с оцет и вода. А стъклените рафтове с веро и изплаквам обилно с вода.

# 481
  • Пловдив
За хладилника полвам от години това:

# 482
  • в огледалото на живота
Аз хладилника вътре го чистя само с оцет и вода. А стъклените рафтове с веро и изплаквам обилно с вода.
И аз така  Peace
Понякога добавям и малко лимон за аромат/изстискан/

# 483
  • оттам, откъдето започва България
 Wink В момента съм сложила срязан на четири лимон за ароматизиране. Идеално изчиства от миризми.

# 484
Моля за съвет с какво да почиствам стъклена стена в банята. Образуват се ситни капчици които изсъхват и остава варовик, който се размазва, но не се чисти с обикновени почистващи средства.
Благодаря.

# 485
Моля за съвет с какво да почиствам стъклена стена в банята. Образуват се ситни капчици които изсъхват и остава варовик, който се размазва, но не се чисти с обикновени почистващи средства.
Благодаря.
Опитай с кърпа напоена в разтворено лимонтозу във вода.
Ако има такива капки по металните части, също върши работа този метод , но после се измива с чиста и се обира водата с нещо сухо. Стават като нови - изпробвала съм го и много често го препоръчвам.

# 486
И така, кое веро да си купя сега - колебая се между Frosch, Fairy или Pur?
Досега ползвах Gruen Green, но последната партида ме разочарова, имам подозрение, че Карфур, откъдето го купих, направиха някаква шашма със срока на годност...
Аз ги подреждам така: Pur, Frosch и Fairy

# 487
Благодаря.
За душ кабината ли става въпрос? Свиквай след всеки душ да си я подсушаваш с гума /за прозорци/, за да не се наслоява варовика, а почистването с препарат с оцет.

# 488
Благодаря.
Аз си чистя стъклената мивка с препарат от Лидл за стъкла W5. Представлява голям флакон и от него излиза пяна. Мирише ми на амоняк, но пък чисти. Нанася се на сухо и се почиства със суха кърпа.

# 489
Момичета, моля препоръчайте препарат за дървени мебели - не масив, мисля, че е ПДЧ или нещо подобно.Става въпрос за секции, маси. шкафчета и т.н.Ползвала съм спрейове, течни препарати с пулверизатор и все остават петна, като че съм ги бърсала с нещо мазно.От всичко изпробвано, като че ли най-малко петна остават от препарат за прозорци, но пак стои замазано.Само да поясня, че са цвят венге и най-малкото петно се вижда на светлината.Последно си взех един течен спрей на Сано 4 в 1 и положението е още по-зле.Мисля, че не е от парцала, защото съм пробвала с микрофибърна кърпа, памучен парцал, кухненско руло.

# 490
  • София
Момичета, моля препоръчайте препарат за дървени мебели - не масив, мисля, че е ПДЧ или нещо подобно.Става въпрос за секции, маси. шкафчета и т.н.Ползвала съм спрейове, течни препарати с пулверизатор и все остават петна, като че съм ги бърсала с нещо мазно.От всичко изпробвано, като че ли най-малко петна остават от препарат за прозорци, но пак стои замазано.Само да поясня, че са цвят венге и най-малкото петно се вижда на светлината.Последно си взех един течен спрей на Сано 4 в 1 и положението е още по-зле.Мисля, че не е от парцала, защото съм пробвала с микрофибърна кърпа, памучен парцал, кухненско руло.

Ако става дума за ПДЧ, покритието е по-скоро пластмаса, така че си чисти спокойно с препарат за стъкла. Препоръката е от фирмата, която ми произведе и сглоби кухнята.

# 491
  • сред маслини и портокалов цвят
blackpearls , пробвай с това, става за всякакви повърхностти, чистила съм какво ли не, не ми е оставяло следи.
Скрит текст:

Клин имат няколко вида, това се води мултишайн.

# 492
  • София
Човек дори и добре да живее му се налага да чисти  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 493
То е сравнимо с готвенето. Ако не готвиш - чистиш.  Weary Размислих, в много случаи се дублира - и чистиш, и готвиш едновременно.

# 494
Кой както си е научил домочадието.

Общи условия

Активация на акаунт