Бебешката количка - цяла наука за второ висше №26

• 68 701
  • 758
  •   1
Отговори
# 285
  • гр.Пловдив
На мен ми се струва, че Навингтон Кадет и Муци Ево ги дават в еднакви килограми  Thinking Даже Навингтона е по-тежък заради помпащите гуми.

Някой знае ли Навигтон къде могат да се видят във Варна?

На Муци Ево гумите са уникални,по нищо не могат да се сравнят с които и да е помпащи Peace

# 286
  • have faith and be patient ..
teddynm доколкото си спомням , евото не е с помпащи , 4rider  е .. или май аз не разбрах ,какво  искаш да кажеш ?  newsm78

П.П. добре де , може ли на тази марка само шасито с гумите да е  550 до 700 лева ?? отделно кош, седялка и кошница  #Crazy В началото и аз ги гледах ,ама май ще се пооткажа  Peace

# 287
  • гр.Пловдив
Исках да кажа на мамата,която се колебаеше между Нейвингтън Кадет с помпащите гуми,че на Муци Ево не се помпят и са уникални и са 300 пъти по-добре от които и да  било помпащи Peace
Ти за Муци ли казваш,че е скъпа?

# 288
  • гр.Пловдив
Можете ли да ми препоръчате лятна количка ако може с легнало положение Simple Smile и да е забавен цвят Simple Smile гледах на косато новите модели някой може ли да ми каже дали са добри ? Или все пак да взема Макларън Незнам защо са толкова хвалени ....аааа и има ли такава която детето да гледа към мен или не ?

И аз не знам защо ги хвалят толкова Макларъна и защо са толкова скъпи? newsm78
Според вас малките гуми оказват ли влияние на возията?В смисъл,особено като детето натежи над 10кг и с тези малки гуми няма ли да друса много ? #Crazy

# 289
Можете ли да ми препоръчате лятна количка ако може с легнало положение Simple Smile и да е забавен цвят Simple Smile гледах на косато новите модели някой може ли да ми каже дали са добри ? Или все пак да взема Макларън Незнам защо са толкова хвалени ....аааа и има ли такава която детето да гледа към мен или не ?

И аз не знам защо ги хвалят толкова Макларъна и защо са толкова скъпи? newsm78
Според вас малките гуми оказват ли влияние на возията?В смисъл,особено като детето натежи над 10кг и с тези малки гуми няма ли да друса много ? #Crazy

И аз това се чудя с тези гумички а моето дете днес направи 5 м ама е голям 8 кг ... И моята Кам динамико ми къса ръцете ,.... На ме ми се искаше някоя лятна лека която може и към мен да гледа ама май мн искам Sad

# 290
Исках да кажа на мамата,която се колебаеше между Нейвингтън Кадет с помпащите гуми,че на Муци Ево не се помпят и са уникални и са 300 пъти по-добре от които и да  било помпащи Peace
Аз съм много зарибена за Муци Ево Simple Smile По-скъпичка е, но има варианти да се поръча от вън.
teddynm , ти си имала такава количка ли? Доволна ли си като цяло?

# 291
  • Варна
Според вас малките гуми оказват ли влияние на возията? В смисъл,особено като детето натежи над 10кг и с тези малки гуми няма ли да друса много ? #Crazy
Оказват, и то много. Но трябва да си бутала и от двата типа колички, по възможност на "стандартен" терен, разбираяй БГ тротоарите, за да видиш разликата. За мен е огромна.  Peace

# 292
От 10 дни сме с Maclaren Techno XT и съм много доволна от количката, гумите не са от най-малките, удобна е за мен и детето. Преди това бяхме с Quinny Buzz, на която задните гуми са помпащи, вози малко по-меко, но са различен тип колички. На Buzz-а само шасито тежи повече от цялата Maclaren  Mr. Green

# 293
  • София
с малките гуми е направо невъзможно да се мине по разни места, там направо вдигам количката и минавам.
с големите на муци ево още не съм срещала място, през което да не мога да мина, пък и не изисква никакви усилия да се бута.

# 294
Какво мислите за  mamas and papas solo

# 295
# 296
  • гр.Пловдив
Исках да кажа на мамата,която се колебаеше между Нейвингтън Кадет с помпащите гуми,че на Муци Ево не се помпят и са уникални и са 300 пъти по-добре от които и да  било помпащи Peace
Аз съм много зарибена за Муци Ево Simple Smile По-скъпичка е, но има варианти да се поръча от вън.
teddynm , ти си имала такава количка ли? Доволна ли си като цяло?

В момента сме с Муци Ево и съм изключително доволна,няма такава возия,много стабилна и здрава,лошото е малкия сенник като на Жане МУУМ,трябва да си купиш чадърче  и се решава проблема PeaceНо аз не съжалявам за Муцито,че сме дали маса пари-дамаската имам чувството,че е вечна,много готин промазан дебел плат-не обикновен да избелее,удобна позиционна кожена дръжка,седалката е с няколко нива включително и напълно легнало,за гумите ги коментирахме вече,шасито лесно се сгъва и то е много масивно Peace

# 297
Не ми отговаряте кой знае колко ..последно грако или мамас енд папас да избера за лятна

# 298
  • have faith and be patient ..
teddynm да за марката "Муци " говоря  Mr. Green аз съм фен на 4rider  Peace гледам ги на вън са по 200 - 300 евро , тук за пореден път цената е x3  #2gunfire ти от къде си я взе ?

# 299
  • гр.Пловдив
Ами аз я взех от магазин Premaman в Пловдив за 960лв само с лятна седалка обаче,иначе с кош за новородено се качваше на 1300 #Crazy Отделно съм си купувала чадър за 70лв и чувал за 120лв #Crazy Моята е черно шаси и черна седалка, мен 4 rider не ме кефи,аз ти препоръчвам Ево Peace Пробвай да си я вземеш втора ръка,за мен тези колички са толкова здрави,че могат да извозят 5,6 деца,просто няма какво да им се износи ,повярвай Peace

Общи условия

Активация на акаунт