Бебешката количка - цяла наука за второ висше №26

• 68 702
  • 758
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте! В голяма чуденка съм - колебая се между Navington Cadet и Graco Evo! Ще помоля за коментари и препоръки по - опитните  newsm17

От Ево-то нямам впечатления, освен че е много красиво според мен.
Навингтъна съъп го ползвала 1 година всеки ден и след това още много малко и бях изключително доволна, въпреки че смянах едно предно колело(почти само по павета съм я бутала). То май друг проблем нямах с него. Продадох го защото за едно пътуване ни се наложи да вземем съвзем малка количка и след това реших да си останем само с нея.  Скоро след това забременях и сега малко ме е яд, че си я продадох Simple Smile

# 271
Бръмбар това ми е лятната количка,първата също е Еспиро,но комбинирана.Това лято ме чакат доста пътувания,дори и извън страната и за това си взех лятна-по компактна ,да не заема много място сред багажа Peace!

Аста първите ми впечатления са ок,но днес с този вятър разходката ми беше в мола.Да тръска не забелязах,ех не прилича на помпащите гуми на Вектора,но не и да тръска.,дори много плавно се движи,защото всички колела са с амортисьори.Другото,което ми харесва е сенникът,който допълнително се удължава.Покривало си има включено.
Спринта новия и аз го видях,някой го беше публикувал,не изглежда зле Peace,много е як даже!

# 272
elica79 благодаря ти, моя младеж е на осем месеца и половина и е едричък затова бях се насочила към спринта/аз бях питала за него/, че е по широк, но новите модели ще са налични след поне три месеца, а старите цветове не ми харесват въобще.

# 273
Има ужасно много теми и за съжалявам че сигурно за стотен път се пита но може ли да питам за мнения относно количка МИМА ... Много се чудя дали да си я купя имам Кам динамико чисто нова не ползвана но я продавам Simple Smile

# 274
  • Пловдив
Здравейте! В голяма чуденка съм - колебая се между Navington Cadet и Graco Evo! Ще помоля за коментари и препоръки по - опитните  newsm17

След много чудене аз си взех Navington Cadet. Не прочетох много за нея, но една приятелка ми я препоръча, тя я ползва и е много доволна. Има всичко, което търсех - с по-големи гуми /въпреки, че задните са помпащи, а аз не исках такива, защото се пукали/, голям багажник, широк кош за новородено /бях се насочила към матрикса на муум, но ми се видя много тесен/, телескопична дръжка, голям сенник, сравнително лека, като се има в предвид, че другите които бях харесала /bebe confort и mutsy/бяха доста по-тежки. Абе общо взето допадна ми, поръчах си я по интернет, хареса ми като дойде. Още не съм я ползвала, защото чакаме бебока. Не мога да дам категорично мнение, но на първо четене много ми хареса  Simple Smile

# 275
  • Sofia
 I10_vn , Ползвам Navington Cadet година и половина.  Имам лека лятна количка тип чадър, която стои в колата, а през останалато време си ползвам Кадета. Много съм доволна и се радвам, че се спрях на нея. Лека и удобна. За целия период съм помпала гумите веднъж. Не съм пукала никога, а разходката от вкъщи накъдето и да тръгна, все е неравно и друсащо. Гумите са големи и това я прави лесна за преминаване. Помпащите гуми са по-добри за новородено (казват...) Дръжката се регулира, даже и дете на 7 г. се справя с бутането. Количката е много компактна и влиза в малък асансьор. Сгъването е лесно и бързо, както и обръщането на летния кош. Всичко се сваля и пере. За цената си е направо супер - всичко в комплект.

Скоро няма да ми трябва - все повече ходи пеша, така че се надявам да зарадвам накоя друга мама, защото аз имах супер удобни 18 месеца. Така че купи си я, няма да съжаляваш.

# 276
На мен ми се струва, че Навингтон Кадет и Муци Ево ги дават в еднакви килограми  Thinking Даже Навингтона е по-тежък заради помпащите гуми.

Някой знае ли Навигтон къде могат да се видят във Варна?

Последна редакция: пн, 07 апр 2014, 10:30 от Lidkata

# 277
Аз все още се чудя сериозно за Peg Perego Pliko Mini.  Thinking

Някой ползва ли я? Имате ли отзиви за нея? Детето е на 11 месеца сега, но ми трябва количка, която да ползвам докрая - лека, маневрена и най-вече с по-ниски дръжки.

Ходих до Малечко да я видя, но нямаха летните модели на Пег Перего. Къде в София мога да я вида и пробвам?

# 278
На мен ми се струва, че Навингтон Кадет и Муци Ево ги дават в еднакви килограми  Thinking Даже Навингтона е по-тежък заради помпащите гуми.

Някой знае ли Навигтон къде могат да се видят във Варна?

За съжаление никъде - само магазин Сладури я зареждаха, но като звънях ми казаха, че я нямат Sad

# 279
Благодаря ви са съветите, момичета. Мисля, че взех своето решение, въпреки че има още  време докато се появи бебето.  Вчера ходих отново да гледам смарта на фил и тедс и жане муум и мисля, че муум е моята количка. Много се радвам, че ги имаха изложени и двете точно една до друга, защото усещането малко се губи като не ги гледаш, буташ и вдигаш последователно за сравнение Simple Smile. Сега ми остана само да си избера цвят.

# 280
Здравейте, някой има ли впечатления от RomeyBaby. Не успях да намеря такива на майки, които са я ползвали.

# 281
  • София
След много чудене, аз се спрях на Грако : http://detski-kolichki.rayatoys.com/%D0%94%D0%B5%D1%82%D1%81%D0% … Trio-chilli-13681. Все още е рано да я експлоатирам подобаващо, но засега нямам забележки. Приятели, живеещи в чужбина, които са ползвали такава количка, също бяха много доволни от нея.
Благодаря на момичетата, които поддържат темата и дават ценни съвети не неориентираните като мен   bouquet

# 282
След много чудене, аз се спрях на Грако : http://detski-kolichki.rayatoys.com/%D0%94%D0%B5%D1%82%D1%81%D0% … Trio-chilli-13681. Все още е рано да я експлоатирам подобаващо, но засега нямам забележки. Приятели, живеещи в чужбина, които са ползвали такава количка, също бяха много доволни от нея.
Благодаря на момичетата, които поддържат темата и дават ценни съвети не неориентираните като мен   bouquet

И ние вчера си взехме същата количка - даже днес направихме първата си разходка! Първите ми впечатления са само положителни - много маневрена и лека! Успех в избора на количка на всички Simple Smile

# 283
Можете ли да ми препоръчате лятна количка ако може с легнало положение Simple Smile и да е забавен цвят Simple Smile гледах на косато новите модели някой може ли да ми каже дали са добри ? Или все пак да взема Макларън Незнам защо са толкова хвалени ....аааа и има ли такава която детето да гледа към мен или не ?

# 284
  • На Джансел в сърцето..
Здравейте.Имам едно въпросче към мамите които имат количката Peg Pèrego GT3(триколката)
Имам проблем с предното въртящо се колело.На моменти колелото не е толкова маневрено,трудно завива в посоката в която го насочвам а друг път си завива от най-лекото насочване...направо съм в чуденка...количката ли не е разработена като е чисто нова..незнам.Имаме я от месец и половина.Другият проблем е че в момента в който вляза в магазин където пода е с теракот количката тотално става неуправляема.Много ми е трудно да завивам или да правя маневри...Имали ли сте такива проблеми с този модел колички??

Общи условия

Активация на акаунт