Бебешката количка - цяла наука за второ висше №26

• 68 708
  • 758
  •   1
Отговори
# 315
Незнам миличка,на живо не съм я виждала тази марка,порови в нета къде ги предлагат или си поръчай он-лайн Peace
Тъкмо това правя  Wink Ще споделя като намеря къде.
Но определено ми харесва, нищо че не е най-компактната при сгъване  Peace

# 316
Привет, девойки  Hug
Коя от двете да избера, направо се побърках с избора на лятна количка. Бюджет около 200 лв, тези са новички за толкова. Намерих една Макси Кози Мила, но се оказа 10 кила, което си е тежко за лятна количка  Crazy А толко ми харесааа  Mr. Green Много хвалят Макларъна, но за сега не е изпаднал някой свестен за толкова парички. Та, спрях се на тези двете:
http://www.mothercare.com/Mothercare-Nanu-Stroller--Candy-Drop/5 … 0,default,pd.html
http://discount.daly.bg/index.php/koochi-ipso-pushchair-pink-strobe.html
Моля ви за коментари  Hug

# 317
Здравейте, момичета! Нека и аз да се включа в темата. Минах през две колички и сега съм с трета. Оказа се, че наистина, за да се спреш на нещо качествено се изисква много четене. използвах Мони и Хоук. Втората уж е на известна марка и на висока цена - уви! Счупи й се рамата, а детето нямаше и 5 месеца. За Мони няма да коментирам - просто ужас! И двете ми бяха трудни за управление. За третата си количка се замислих сериозно и се спрях на две марки, които навлизат с пълна сила и за които до сега не съм прочела негативно мнение - Tutek i Adbor. Разликата в цената имм е голяма, но като характеристики са почти еднакви. Предпочетох и се спрях на Adbor S-line. Страхотна е! Включва всичко, от което имах нужда, а синът ми се чувства много добре в нея. Кошовете са широки и просторни, гумите са големи и помпещи с амортисьори, сенника е голям, рамата е стабилна, багажника е голям и закрит никой не вижда какво носите и не се цапа), дръжката се регулира на височина и е от еко кожа, и неяо много важно са мен - поставката на крачетата, която се регулира е от водоустойчива материя. Количката е около 14 гк с коша, но е маневрена, и се бута много леко.
http://baby.galix.bg/2106/%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D … B0-s-line-galiani
Закупихме я от тук. Магазинът им се намира в Стара Загора, но мисля че ги има и в София.
Забравих да кажа, че цената им е приемлива - 650лв за 3в1

# 318
Момичета, някакви отзиви и коментари за количките Джейн (Хане или там както е )..Пуснах и отделна темичк,ама никой не ми пише  Sad

# 319
  • гр.Пловдив
Момичета, някакви отзиви и коментари за количките Джейн (Хане или там както е )..Пуснах и отделна темичк,ама никой не ми пише  Sad

Ами аз мога да кажа от моите наблюдения,че са много харесвани и предпочитани колички,даже и на мен единия вариант ми беше ЖАНЕ модел МУУМ-този модел бил най-продавания -бяха отзивите на продавач-консултантките в Пловдив....Но после си харесах Муцито,защото не исках кош за новородено,а и гумите ми харесаха много повече на Муци Ево Mr. Green
Иначе си е много хубав висок клас количка и ще останеш доволна Peace

# 320
Привет, девойки  Hug
Коя от двете да избера, направо се побърках с избора на лятна количка. Бюджет около 200 лв, тези са новички за толкова. Намерих една Макси Кози Мила, но се оказа 10 кила, което си е тежко за лятна количка  Crazy А толко ми харесааа  Mr. Green Много хвалят Макларъна, но за сега не е изпаднал някой свестен за толкова парички. Та, спрях се на тези двете:
http://www.mothercare.com/Mothercare-Nanu-Stroller--Candy-Drop/5 … 0,default,pd.html
И аз съм в чуденка за лятна количка - да е лека, удобна, до 200лв, някой да даде идеи, моооля.

# 321
  • гр.Пловдив
Ами Kooshi не изглежда никак зле,лекичка е,намалена е като цена,има и чувал+чанта Peace

Както писах по-горе,за мен Мадъркеър са с лошо качество на неоправдано високи цени..

# 322
Аз съм с Jane Nomad, купувана, когато големият ми син беше на 1 г. и сега я ползвам вече повече от година за малкия. Много здраво добиче, много маневрена и лека. Карам я с една ръка по всякакви терени.
Като недостатък мога да посоча сенника - много е плитък и 1/3 от него е прозрачен, но този проблем се решава с допълнителен сенник или чадърче. Другият недостатък е, че цветовете (поне на моята количка) избеляват.
Въпреки недостатъците, ако някой ден се налага да купувам пак количка, пак ще е на Jane, какъвто модел предлагат в момента, че моят вече остаря.

# 323
Ами Kooshi не изглежда никак зле,лекичка е,намалена е като цена,има и чувал+чанта Peace

Както писах по-горе,за мен Мадъркеър са с лошо качество на неоправдано високи цени..
Благодаря за коментара  Hug
Отказах се от Мадъркеар, а се оказа, че Милата тежи колкото Кучито  Grinning Във вторник ще видя Милата на живо и дано ме грабне така както от снимките  Simple Smile

# 324
след 5 пъти питания в темата за някои колички не получих никакъв отговор.
взех си силвър кросс поп,
да ви я похваля
лятна е, много е маневрена ,лека, удобна, висока, с гумени колела е, сенника е много голям и пода почти до долу.малък минус е малкия кош за багаж
рамата и общо взето всичко и е като на макларън хт.  засега само хубави впечетления имам от нея

# 325
след 5 пъти питания в темата за някои колички не получих никакъв отговор.
взех си силвър кросс поп,
да ви я похваля
лятна е, много е маневрена ,лека, удобна, висока, с гумени колела е, сенника е много голям и пода почти до долу.малък минус е малкия кош за багаж
рамата и общо взето всичко и е като на макларън хт.  засега само хубави впечетления имам от нея
Може ли снимка на количката?

# 326
Честито със здраве да си я ползвате   bouquet
Преди години като търсех количка за дъщеря ми и аз мислех за Силвър Крос, много ми харесаха. А има ли ги вече в БГ или я взе от нета?

# 327
Привет, девойки  Hug
Тази ми хареса повече : http://discount.daly.bg/index.php/koochi-ipso-pushchair-pink-strobe.html

# 328
Аз имах Зупър Буги.Уникално маневрена и лека количка.Минава буквално навсякъде.Сенника се смъква чак до борда,има огромен кош за багаж.Няколко положения на дръжката,9 ли бяха... Коша наистина се върти и с лице към майката и напред.Аз я ползвах с новородения ми син.Много удобна количка.Само че,не се сработих аз с нея.Мъжа ми я буташе с лекота,а на мен ми  беше "дълга" и не виждах къде карам.Висока съм 154 см.имай на предвид,че тази количка е удачна за по-високи майки.Аз просто не виждах къде карам.Имам снимки,ако се интересуваш наистина как изглежда,защото на снимката в комерс депо е много по-различна.Ако имаш въпроси насреща съм   bouquet

# 329
Аз имах Зупър Буги.Уникално маневрена и лека количка.Минава буквално навсякъде.Сенника се смъква чак до борда,има огромен кош за багаж.Няколко положения на дръжката,9 ли бяха... Коша наистина се върти и с лице към майката и напред.Аз я ползвах с новородения ми син.Много удобна количка.Само че,не се сработих аз с нея.Мъжа ми я буташе с лекота,а на мен ми  беше "дълга" и не виждах къде карам.Висока съм 154 см.имай на предвид,че тази количка е удачна за по-високи майки.Аз просто не виждах къде карам.Имам снимки,ако се интересуваш наистина как изглежда,защото на снимката в комерс депо е много по-различна.Ако имаш въпроси насреща съм   bouquet
Аз съм 1,70м висока, така че вероятно няма да имам този проблем  Laughing
Кажи ми, моля те, какъв кош за кола използвахте и къде мога да я видя на живо? И дали коша за кола се монтира в/у шасито?
Ще се радвам и на снимки, на ЛС ако искаш.
Благодаря за споделеното  Hug

Общи условия

Активация на акаунт