Бебешката количка - цяла наука за второ висше №26

• 68 666
  • 758
  •   1
Отговори
# 225
Никъде не открих мнения за Cosatto Giggle. Само едни и същи колички се обсъждат и по магазините пак едни и същи. Накрая ще си я поръчам без да съм я виждала даже Simple Smile
Съжалявам, че не мога да кача линк, защото пиша от телефона, но за тази количка един от първите резултати в Гугъл е видеоклип, който показва как тя може да се разглоби с бебето вътре и то да пострада. Има и статия за това, че е опасна и са регистрирани инциденти...

https://www.youtube.com/watch?v=zbWwjXoAA2c

# 226
hrisi1303, понеже виждам че си от Пловдив и има къде да видиш Пег перего на живо, погледни и Peg perego Switch Easy drive- много я бях харесала заради компактното й сгъване (смесено тип чадър), 10кг, кошът се върти напред и към майката, регулираща се на височина дръжка.
Понеже никъде не я видях тук във Варна, се поотказах, но ще се радвам на отзиви и за нея.

# 227
  • Пловдив
Amica, днес бях до магазина на Пег Перего, видях и това шаси switch easy drive, за което ти казваш, но почти всичко от количките с отстъпка е продадено. Дори цвета, който си бях харесала Avana го няма и ще получат само седалки от него за 6м.+ следващата седмица, а цял модул 3 в 1 чак края на май. Но ми казаха, че отстъпката им ще важи до края на март, до изчерпване на количествата, а новите, които ще дойдат ще са може би на пълна цена.
Аз съм фен на тази марка и харесах и това шаси, за което ти казваш но не чак толкова. По-компактно е в сгънато положение, заема сравнително по-малко място, ако често ще пътуваш е ок, но шасито Book Plus е по-красиво в движение, по-големи гуми има като че ли и ми беше по-удобно. Вече дори съм оставила капаро за една 3 в 1 Book Plus Modular. Днес ледах на живо и Джейн, но за мен лично Пег Перего са много по-добри, нищо, че са малко по-тежки и обемни от Джейн. Но всеки сам си преценя кои са му важните характеристики за една бебешка количка според приоритетите.

# 228
днес си поръчах силвър крос POP дано не съм сгрешила Simple Smile

# 229
Ние в крайна сметка се спряхме на тази лятна количка. Взех я преди 1 седмица - изключително доволна съм. Много лесно се сгъва и разгъва, компактна е, супер маневрена и лека, и най-важното - много е удобна на малката

Препоръчвам я горещо

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/57318

# 230
доста се чудя за Baby design sprint, видях я на живо не ми изглежда лоша, но днес видях ме в няколко сайта са качили новата колекция 2014 http://www.bebe-best.com/2014-baby-design-kombinirana-bebeshka-k … a-03-p-61616.html, но като звънях в Кикиморско царство и Бебе бест се оказа че ще я имат след месец и половина. В Слънчице пък въобще не могат да ме ориентират кога-казаха ми периодично да се обаждам-тъпо Sad
Някой да има представа дали някъде ще я има по рано?

# 231
  • гр.Пловдив
Запис да следя темата,досега сме ползвали следните колички от които НЕ СЪМ ДОВОЛНА изобщо и сега съм в процес на търсене..

Hauck Malibu All in one 3 in 1--пълен смях,добре,че поне возих сина ми 6 месеца в коша за новородено,та поне да си оправдае малко от малко 600-те лв...под всякаква критика,за лекичото-лека е,но беше 2 пъти в сервиза заради скърцащи гуми-тракаха отвратително,все едно си я таралянкал 5г нон стоп по камъни...скъса ми нервите.

Nuna Pepp- -изключително тясна и ниска количка,с малък багажник и сенник,не е практична грам.

[color=magenta]Mutsy Evo[/color]-добра возия,стабилна е,но е много тежка и сенника е малък,трябва чадърче задължително.

Незнам и аз вече,искам да си взема някаква с голям сенник,да не се налага чадър и да е лека Peace

# 232
  • гр.Пловдив
Чудя се за Maclaren Techno XT или XLR newsm78
Пробвах на една маминка,не беше никак зле,лекичка е,компактно се сгъва,сенника е големичък...

# 233
hrisi1303, щом си оставила капарото вече, да ти честитя за избора на количката Grinning

# 234
  • София
доста се чудя за Baby design sprint, видях я на живо не ми изглежда лоша, но днес видях ме в няколко сайта са качили новата колекция 2014 http://www.bebe-best.com/2014-baby-design-kombinirana-bebeshka-k … a-03-p-61616.html, но като звънях в Кикиморско царство и Бебе бест се оказа че ще я имат след месец и половина.

А някой може ли да каже как се движат колички от този тип през зимата, че двойните колела ме притесняват? Освен това новороденото в порт бебе ли се слага в началото, след като няма кош ?  Rolling Eyes

# 235
piafff, съвсем нормално си се движат. И двете ми колички бяха с двойни колела, не е имало проблем и в сняг.
Порт бебе, ако искаш...иначе не е необходимо по принцип.
С второто дете не съм взимала, просто постилах една пелена, да не е директно на дамаската на количката. И това беше.
С първото имах, защото количката си беше комплект с него...беше ми супер удобно, защото с него съм я разнасяла доста.

# 236

Mutsy Evo-добра возия,стабилна е,но е много тежка и сенника е малък,трябва чадърче задължително.

Незнам и аз вече,искам да си взема някаква с голям сенник,да не се налага чадър и да е лека Peace

Преди няколко страници в темата пишеше за жена, която изработва и продава сенници. Потърси, мисля, че ще можеш да си "оправиш" количката с малкия сенник. Стига само това да й е проблемът, де.

# 237
  • София
piafff, съвсем нормално си се движат. И двете ми колички бяха с двойни колела, не е имало проблем и в сняг.
Порт бебе, ако искаш...иначе не е необходимо по принцип.

Мерси, Maryse!    bouquet

# 238
  • have faith and be patient ..

Mutsy Evo-добра возия,стабилна е,но е много тежка и сенника е малък,трябва чадърче задължително.

Преди няколко страници в темата пишеше за жена, която изработва и продава сенници. Потърси, мисля, че ще можеш да си "оправиш" количката с малкия сенник. Стига само това да й е проблемът, де.

сенниците  https://www.facebook.com/SennikZaKolicka?fref=ts  Hug

# 239
[color=magenta]Mutsy Evo[/color]-добра возия,стабилна е,но е много тежка и сенника е малък,трябва чадърче задължително.
Тежка? за първи път чувам такъв коментар за тази количка. Аз съм се спряла на нея, как така е тежка?

Общи условия

Активация на акаунт