Как да бием жена си правилно

• 28 157
  • 366
  •   1
Отговори
# 90
Мъж, в работно време, в БГ МАММА , ник Херкулес ... Ама, моля ви се!  Mr. Green Мирише на диагноза, не му се връзвайте, на детето! Мама го е нашляпкала, а то се жалва и се обявява за женомразец.

А, ако не е дете..., чиста проба комплексар   Whistling

Дрън, дрън дрънкай си, не ставаш за психолог, не си дорасла още.

# 91
  • Насред хаоса

Права си, само че семейството беше едно цяло, когато някога имаше семейство, и забележи самото наименование "СЕМЕЙСТВО" произлиза от "семе" а не от "яйце". При днешната феминизация вече не се говори за семейство а за съвместно съжителствуване, при което думата семейство е вече незначителна.
Дрън-дрън. Думата "семейство" произлиза от прабългарската дума „СОНПРОНГ“, която значи СЪВПРЯГ или ХОМОТ, който се тегли ЕДНОВРЕМЕННО ОТ ДВЕТЕ ДОБИЧЕТА.
Анадънму?
Семена го подгонили ...

# 92
Сладур, пише се , детска, не децка .
Хайде,научи се да пишеш, зайче, после се напъвай по форуми!  Wink

Виж, ако ме беше нарекла лъвче, щеше да е по-готино. Аз не съм филолог, но и ти не си. Мога да пиша както си искам. Ще пиша децка ясла, децка градина, децки книжки, а не детска градина и прочее.... Ама и сладур ми харесва!

# 93
Аха, значи за да си грамотен трябва да си филолог.
 Laughing

# 94
  • Под липата
Дрън, дрън дрънкай си, не ставаш за психолог, не си дорасла още.

От твоята клавиатура - почти комплимент Simple Smile

Виж, ако ме беше нарекла лъвче, щеше да е по-готино. Аз не съм филолог, но и ти не си. Мога да пиша както си искам. Ще пиша децка ясла, децка градина, децки книжки, а не детска градина и прочее.... Ама и сладур ми харесва!

Какво по-голямо потвърждение за невръстност.... Ако не физическа, то психическа... Да пази Господ и да варди! Пу, пу....  Mr. Green

# 95
Хей, я чакай малко! Слабите хора мислят само как да избегнат боя, в случая жените. А то е много просто. Глава на семейството е мъжът и винаги ще бъде. Докато жените не си го избият от ума че са равни с мъжете, налага се мъжете да им го припомнят чрез пребиване. Защото това е най-сигурния и ефтин начин, нищо че жената се смятала за шия (врат) на главата.

Shocked Shocked Shocked
Без думи.
Семейството е едно цяло, то няма глава, крака и т.н. Когато почнеш да го делиш на части, вече е труп. Когато единият е стъпкан, а другият "отгоре" това не е семейство, това е господар и слуга. В което няма нищо лошо, ако е доброволно, просто няма нищо общо със семейство.

И все пак тая надежда, че си решил за разнообразие на деня да наминеш към бгмамма и да предизвикаш потребителите, за да се посмееш после. Ако не, то имаш много сериозни проблеми, в/у които трябва да поработиш, за да бъдеш наистина щастлив и доволен от живота.

newsm10 Да, той и затова се е регистрирал само и само да се включи в темата  Mr. Green

Както и да е. Хора всякакви.
 Явно самия факт че съществуват жените му е проблема. Само дето ако не е била жена, то той нямаше да живее. Нито пък който и да е бил мъж Wink

А   и  Ефтин не се пише така Wink

Да, така е, ама ако не е имало и мъж пак нямаше да ме има както и всички останали жени. Ако мъжете успеят някога да се самовъзпроизвеждат и няма да има нужда от жени, ще живеят до 200 години.

# 96
Аха, значи за да си грамотен трябва да си филолог.
 Laughing

Ама разбира се Peace То това е типичното оправдание на колегите ми, когато преподавателите им правят забележка - Е, сега не съм филолог hahaha

# 97
Той мъжът винати е бил по силен от жената, но просто няма как да не раздава шамари, хайде да не са юмруци, след като женското поведение вече е прескочило границата на поносимост. Това нагло женско поведение не ще да продължи вечно. Сега вече освен че са много по-равни от мъжете искат и да са политички, и то само жени да управляват света. Де, шамари, де.

Оливаш се вече. Никой не те е задължил да стоиш с дадена жена. Като те дразни си отиваш, а не раздаваш шамари. Поне така правят цивилизованите хора.

Тя моята не ме ядосва. У дома аз решавам нещата.

# 98
Хей, я чакай малко! Слабите хора мислят само как да избегнат боя, в случая жените. А то е много просто. Глава на семейството е мъжът и винаги ще бъде. Докато жените не си го избият от ума че са равни с мъжете, налага се мъжете да им го припомнят чрез пребиване. Защото това е най-сигурния и ефтин начин, нищо че жената се смятала за шия (врат) на главата.

Shocked Shocked Shocked
Без думи.
Семейството е едно цяло, то няма глава, крака и т.н. Когато почнеш да го делиш на части, вече е труп. Когато единият е стъпкан, а другият "отгоре" това не е семейство, това е господар и слуга. В което няма нищо лошо, ако е доброволно, просто няма нищо общо със семейство.

И все пак тая надежда, че си решил за разнообразие на деня да наминеш към бгмамма и да предизвикаш потребителите, за да се посмееш после. Ако не, то имаш много сериозни проблеми, в/у които трябва да поработиш, за да бъдеш наистина щастлив и доволен от живота.

newsm10 Да, той и затова се е регистрирал само и само да се включи в темата  Mr. Green

Явно самия факт че съществуват жените му е проблема. Само дето ако не е била жена, то той нямаше да живее. Нито пък който и да е бил мъж Wink

Да, така е, ама ако не е имало и мъж пак нямаше да ме има както и всички останали жени. Ако мъжете успеят някога да се самовъзпроизвеждат и няма да има нужда от жени, ще живеят до 200 години.

Чудесно Simple Smile Много искам да видя бременен мъж. То тогава ще има бум на цезоровото раждане  hahaha

# 99
  • Насред хаоса
Той мъжът винати е бил по силен от жената, но просто няма как да не раздава шамари, хайде да не са юмруци, след като женското поведение вече е прескочило границата на поносимост. Това нагло женско поведение не ще да продължи вечно. Сега вече освен че са много по-равни от мъжете искат и да са политички, и то само жени да управляват света. Де, шамари, де.

Оливаш се вече. Никой не те е задължил да стоиш с дадена жена. Като те дразни си отиваш, а не раздаваш шамари. Поне така правят цивилизованите хора.

Тя моята не ме ядосва. У дома аз решавам нещата.
Насън ли?  Mr. Green

# 100
  • Под липата

Слава на природата, че не всички мъже са ''херкулесовци'', че да има и читави поколения. Whistling
Понякога има и грешки .... Доказателството - цитираният  Mr. Green

# 101

Shocked Shocked Shocked
Без думи.

Мъжете никога няма да успеят да се самовъзпроизвеждат. Органите им изобщо не стават за възпроизвеждане (ако можем да говорим изобщо за орган), но нека не пренебрегване причините и необходимостта им от:
 Първо няма да има кой да слугува на "великия" мъж. Един велик мъж трудно ще може дори да се изхрани, трудно ще му е да се облече, а възпитанието на децата не подлежи на комнтар, защото липсва.
 Второ, те са толкова войнствено настроени, че ще се изтрепят първата година.
 Трето, няма да има кой да им нормализира хормона Wink

Цитирам поговорка: "кажи му мъж е не го обиждай повече..."

# 102
  • Под липата
Направихме му деня на херкулес. Представям си го как гневно мастурбира на всеки пост.  Mr. Green   
Комплекси, какво да кажа.... Whistling

Последна редакция: вт, 15 апр 2014, 14:35 от Raffaella

# 103

Те, резбата я обръщат предимно мъженствените мъже. И без друго това са все от женския електорат, с промити мозъци от модерното възпитание още в децка възраст. Благодарение на тях процъфтява феминизма, но няма да е за дълго. Слава Богу, има все още останали мъже, но положението не е станало все още достатъчно нетърпимо. За сега само ще пребиват жените докато не се вземат и по крути мерки.
Аааа, сега така ли стана?  Mr. Green
Не знам какъв точно ти е проблемът, но колкото и да се пънеш, никой няма да ти позволи да пребиваш жени. Има си съответна защита, има си и съответни наказания. Па много важно, че си мъж, на никого не му дреме и никой не смята, че си нещо повече.

Аз нямам проблем, както и повечето мъже и никога не съм пребивал жени, само констатирам днешната действителност и коментирам положението каквото е в момента. Проблем имат жените и ще продължават да имат докато не разберат, че не стават за нищо освен да раждат деца, и не трябва да предизвикват мъжете, ако искат да не бъдат пребивани. Тази защита за която говориш е въздух под налягане. Балон, който скоро ще се спука. Я виж колко много е нарастнало насилието над жени в последно време и продължава да нараства. 1/3 от жените са пребивани, а вече се говори и за 1/2. Всичките 1 000 000 мъже ли ще вкараш в дранголника? Ще трябва България да се превърне в един голам затвор за мъже.  А и от къде ще намериш толкова други мъже за да ги арестуват? Сигурно всички жени ще станат полицайки, и край с мъжете побойници.

Апропо: Преди време в 18-19 век, да не би мъжете да са пребивали жените както да сега?

# 104
То, анонимно и харем може да имаш  Mr. Green И пак не е доказателство за потентност.
Писанията ти са показателни, обаче.

Инпотентността не винаги е основание за развод, но комплексарщината, да  Wink

А наличието на п*ш*а, не е основание за превъзходство. Не знам защо, комплексарите са си самовнушили подобно нещо?    33uu

Хайде сега пак. Говориш в мн. число. Тук във форума мисля че съм сам. А, ако говориш по принцип  комплекси имат жените още когато разберат че се различават от мъжете от деца. Някъде по света жената още се смята за незавършен (кастриран) мъж. А, превъзходството на мъжете, историята на човечеството  го е доказала.

Общи условия

Активация на акаунт