Как да бием жена си правилно

• 28 113
  • 366
  •   1
Отговори
# 75
Хей, я чакай малко! Слабите хора мислят само как да избегнат боя, в случая жените. А то е много просто. Глава на семейството е мъжът и винаги ще бъде. Докато жените не си го избият от ума че са равни с мъжете, налага се мъжете да им го припомнят чрез пребиване. Защото това е най-сигурния и ефтин начин, нищо че жената се смятала за шия (врат) на главата.

Shocked Shocked Shocked
Без думи.
Семейството е едно цяло, то няма глава, крака и т.н. Когато почнеш да го делиш на части, вече е труп. Когато единият е стъпкан, а другият "отгоре" това не е семейство, това е господар и слуга. В което няма нищо лошо, ако е доброволно, просто няма нищо общо със семейство.

И все пак тая надежда, че си решил за разнообразие на деня да наминеш към бгмамма и да предизвикаш потребителите, за да се посмееш после. Ако не, то имаш много сериозни проблеми, в/у които трябва да поработиш, за да бъдеш наистина щастлив и доволен от живота.

newsm10 Да, той и затова се е регистрирал само и само да се включи в темата  Mr. Green

Както и да е. Хора всякакви.
 Явно самия факт че съществуват жените му е проблема. Само дето ако не е била жена, то той нямаше да живее. Нито пък който и да е бил мъж Wink

А   и  Ефтин не се пише така Wink

# 76
Той мъжът винати е бил по силен от жената, но просто няма как да не раздава шамари, хайде да не са юмруци, след като женското поведение вече е прескочило границата на поносимост. Това нагло женско поведение не ще да продължи вечно. Сега вече освен че са много по-равни от мъжете искат и да са политички, и то само жени да управляват света. Де, шамари, де.

Оливаш се вече. Никой не те е задължил да стоиш с дадена жена. Като те дразни си отиваш, а не раздаваш шамари. Поне така правят цивилизованите хора.

# 77
Да.... Като каза коне и кокошки, та се сетих за едни коне, дето по цял ден лешперят по градинки и барчета, надигат бири в пластмасови бутилки и чакат на кокошките да ги издържат. И да бяха един-двама ( конете  Mr. Green ) - с мед да ги намажеш... А те - все повече стават... Та, кокошката по принуда се впрегна сама в каруцата. Мдаааааа.... Thinking

Тя не се е родила още тази, дето ще може физически да ме надвие. Достатъчно е да забравя че е жена и ще съжалява че се е родила.

Ама, много държиш да се доказваш физически пред жените... Crazy  Mr. Green  Не съм психолог, ама съм чела книжки. Една от причините за подобна необходимост е импотентност  Mr. Green  До такъв извод са стигнали психолозите, не го твърдя аз, де
[/quote

Изобщо нямам такова намерение, аз съм отдавна женен и вече имам две големи деца, а ако бях импотентен до сега сигурно щях да съм разведен. А, ти че не си психолог не си...., но и каквото и да мислиш че си, мъжете винаги ще те превъзхождат.

# 78
  • Насред хаоса

Те, резбата я обръщат предимно мъженствените мъже. И без друго това са все от женския електорат, с промити мозъци от модерното възпитание още в децка възраст. Благодарение на тях процъфтява феминизма, но няма да е за дълго. Слава Богу, има все още останали мъже, но положението не е станало все още достатъчно нетърпимо. За сега само ще пребиват жените докато не се вземат и по крути мерки.
Аааа, сега така ли стана?  Mr. Green
Не знам какъв точно ти е проблемът, но колкото и да се пънеш, никой няма да ти позволи да пребиваш жени. Има си съответна защита, има си и съответни наказания. Па много важно, че си мъж, на никого не му дреме и никой не смята, че си нещо повече.

# 79
Joy Joy Joy
Интересно що тогава ние сме една от най-затъналите икономики. А къде е Германия например.

Благодарение на женско управление и тя ще затъне скоро, както и пирамидата "ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ".

# 80
  • Под липата
То, анонимно и харем може да имаш  Mr. Green И пак не е доказателство за потентност.
Писанията ти са показателни, обаче.

Инпотентността не винаги е основание за развод, но комплексарщината, да  Wink

А наличието на п*ш*а, не е основание за превъзходство. Не знам защо, комплексарите са си самовнушили подобно нещо?    33uu

# 81
herkules, повечко секс ти препоръчвам, задоволените мъже не са такива петлета, навити на пружина.
С най-добри чувства  Simple Smile

# 82
herkules, поради що си такъв женомразец?  Mr. Green  Обикновено зад такава ''омраза'' се крие смачкан фасон. Мама ли те побийваше като малък или гаджетата те поотупваха, къде с думи, къде с действия Simple Smile  Wink ?

Да не дава Господ, да срещнеш 102-106 кг. комплексар.... Тц, тц... Лоша работа  Whistling

Като ме питаш, ще ти кажа. Като малък ме понабийваха по-големите момчета и за това след като порастнах, аз дапочнах да ги понабийвам, когато ме предизвикат. А ако гаджета та се осмелят да ме поотупат с думи (защото с действия въобще не могат) си остават само с опита. Въобще не им се получаваше. А, днес светът се вмириса на женско.  Жените на всякъде си врат носа, където не им е работата. За това и всички икономики са на този хал.

Момичета, чета МОМЧЕТА. Да не се е объркал да е искал да каже  " Като малък ме понабийваха по-големите момичета"?

Е, веднъж се опитаха от по големия клас 8 ми ( аз бях в 6ти) и бяха четири. След като им разбих физиономиите ме остригаха нула номер, намалиха ми поведението и после баща ми ме преби.
Само че след това ме избягваха на голямо разстояние, защото можех пак да повторя цирка.

# 83
  • Насред хаоса
Там е работата, че не затъва, а се издига все повече. Колкото и да не им харесва на някои и да не искат да го признаят.
Седни пийни нещо за успокоение и се примири, че няма да затриеш жените, нито ще ги подчиниш. Седнал в 21-ви век да си мисли, че е нещо повече, щото бил мъж. Ми не си.

# 84
Да.... Като каза коне и кокошки, та се сетих за едни коне, дето по цял ден лешперят по градинки и барчета, надигат бири в пластмасови бутилки и чакат на кокошките да ги издържат. И да бяха един-двама ( конете  Mr. Green ) - с мед да ги намажеш... А те - все повече стават... Та, кокошката по принуда се впрегна сама в каруцата. Мдаааааа.... Thinking

Тя не се е родила още тази, дето ще може физически да ме надвие. Достатъчно е да забравя че е жена и ще съжалява че се е родила.

Изобщо нямам такова намерение, аз съм отдавна женен и вече имам две големи деца, а ако бях импотентен до сега сигурно щях да съм разведен. А, ти че не си психолог не си...., но и каквото и да мислиш че си, мъжете винаги ще те превъзхождат.

А семеен значи. Преполагам че си и разведен?
 Или не, то има жени които смятат, че терора над тях е напълно естествен  ooooh!
И защо казваш че мъжете превъзхождат жените? Ами отиди тогава с мъж да създадеш поколение. То така ще си само с "равни" а не с "по-долни" от теб.....

# 85
А ако случайно жена ти вземе че ти се опъне и не можеш да я надвиеш в боя какво правиш, викаш приятел да помогне ли?

Не е сигурно.
Не си случил на жена. Като ти изтряскам нещо в главата и може да си останеш на място.
Пък не се знае, може както се пениш и скачаш да ти профучи някой куршум между веждите.
Ей, мъжлета, не се мислете за голяма работа, има жени, дето могат да ви оправят и вас.

# 86
  • Под липата
 Много внимание обърнахме на момченцето.  Mr. Green

# 87
Хей, я чакай малко! Слабите хора мислят само как да избегнат боя, в случая жените. А то е много просто. Глава на семейството е мъжът и винаги ще бъде. Докато жените не си го избият от ума че са равни с мъжете, налага се мъжете да им го припомнят чрез пребиване. Защото това е най-сигурния и ефтин начин, нищо че жената се смятала за шия (врат) на главата.

Shocked Shocked Shocked
Без думи.
Семейството е едно цяло, то няма глава, крака и т.н. Когато почнеш да го делиш на части, вече е труп. Когато единият е стъпкан, а другият "отгоре" това не е семейство, това е господар и слуга. В което няма нищо лошо, ако е доброволно, просто няма нищо общо със семейство.

И все пак тая надежда, че си решил за разнообразие на деня да наминеш към бгмамма и да предизвикаш потребителите, за да се посмееш после. Ако не, то имаш много сериозни проблеми, в/у които трябва да поработиш, за да бъдеш наистина щастлив и доволен от живота.

Права си, само че семейството беше едно цяло, когато някога имаше семейство, и забележи самото наименование "СЕМЕЙСТВО" произлиза от "семе" а не от "яйце". При днешната феминизация вече не се говори за семейство а за съвместно съжителствуване, при което думата семейство е вече незначителна.

# 88
Ох, вси светии, вместо да ходи на лов за мумути, то седнало жени да бие!
Аман от инфантилни пишконосци!

# 89
Къде ги видя тези яйца  Joy
И ти от кой век си, та си наясно какво е било едно време?

Не е сигурно.
Не си случил на жена. Като ти изтряскам нещо в главата и може да си останеш на място.
Пък не се знае, може както се пениш и скачаш да ти профучи някой куршум между веждите.
Ей, мъжлета, не се мислете за голяма работа, има жени, дето могат да ви оправят и вас.

Което ме подсеща да му препоръчам да прочете "Долорес Клейборн" Mr. Green но като гледам как пише, едва ли ще го направи, затова по-добре да изгледа филмчето, въпреки че то не е толкова брутално. Кати Бейтс  newsm20

Общи условия

Активация на акаунт