Как да бием жена си правилно

• 28 081
  • 366
  •   1
Отговори
# 60
  • Насред хаоса
Хахаха, сега с природата се оправдава  Joy
На един силен физически и умствено мъж не ми се налага да опира до юмруци, освен при самозащита.
На слабите - редовно, без никаква причина.
А оправдания много, да...

Той мъжът винати е бил по силен от жената, но просто няма как да не раздава шамари, хайде да не са юмруци, след като женското поведение вече е прескочило границата на поносимост. Това нагло женско поведение не ще да продължи вечно. Сега вече освен че са много по-равни от мъжете искат и да са политички, и то само жени да управляват света. Де, шамари, де.
Напротив, ще продължи, че и по-готино ще става.  Party
Що си косите нервите така? Като толкова ви дразнят жените и трябва да се хабите да ги превъзпитавате, просто обърнете резбата и си се радвайте на мирно и щастливо, безнасилствено съжителство.

# 61
Надай се, коньо, на зелена трява.
[/qu

Виж това съм го чувал от баба си "Трай коньо за зелена трева", само че се отнася за женската равнопоставеност с мъжете. Все едно да впрегнеш кокошка да тегли каруцата вместо кон.

# 62
А ако случайно жена ти вземе че ти се опъне и не можеш да я надвиеш в боя какво правиш, викаш приятел да помогне ли?

Тя не се е родила още тази, дето ще може физически да ме надвие. Достатъчно е да забравя че е жена и ще съжалява че се е родила.

# 63
  • Под липата
Да.... Като каза коне и кокошки, та се сетих за едни коне, дето по цял ден лешперят по градинки и барчета, надигат бири в пластмасови бутилки и чакат на кокошките да ги издържат. И да бяха един-двама ( конете  Mr. Green ) - с мед да ги намажеш... А те - все повече стават... Та, кокошката по принуда се впрегна сама в каруцата. Мдаааааа.... Thinking

Тя не се е родила още тази, дето ще може физически да ме надвие. Достатъчно е да забравя че е жена и ще съжалява че се е родила.

Ама, много държиш да се доказваш физически пред жените... Crazy  Mr. Green  Не съм психолог, ама съм чела книжки. Една от причините за подобна необходимост е импотентност  Mr. Green  До такъв извод са стигнали психолозите, не го твърдя аз, де

# 64
  • Насред хаоса

Виж това съм го чувал от баба си "Трай коньо за зелена трева", само че се отнася за женската равнопоставеност с мъжете. Все едно да впрегнеш кокошка да тегли каруцата вместо кон.
Да, ама кокошката не е толко проста да тегли каруцата, а си щъка свободно и щастливо, докато конят яде камшика. Между другото, ЕС има специални изисквания и за щастливи кокошки. За петли не знам.

# 65
Бори се, Бори се, Борисе, ти ли си?

# 66
А ако случайно жена ти вземе че ти се опъне и не можеш да я надвиеш в боя какво правиш, викаш приятел да помогне ли?

А ако тя забрави, че е жена?!  newsm78  Joy

# 67
herkules, поради що си такъв женомразец?  Mr. Green  Обикновено зад такава ''омраза'' се крие смачкан фасон. Мама ли те побийваше като малък или гаджетата те поотупваха, къде с думи, къде с действия Simple Smile  Wink ?

Да не дава Господ, да срещнеш 102-106 кг. комплексар.... Тц, тц... Лоша работа  Whistling

Като ме питаш, ще ти кажа. Като малък ме понабийваха по-големите момчета и за това след като порастнах, аз дапочнах да ги понабийвам, когато ме предизвикат. А ако гаджета та се осмелят да ме поотупат с думи (защото с действия въобще не могат) си остават само с опита. Въобще не им се получаваше. А, днес светът се вмириса на женско.  Жените на всякъде си врат носа, където не им е работата. За това и всички икономики са на този хал.

# 68
  • Насред хаоса
 Joy Joy Joy
Интересно що тогава ние сме една от най-затъналите икономики. А къде е Германия например.

# 69
herkules, поради що си такъв женомразец?  Mr. Green  Обикновено зад такава ''омраза'' се крие смачкан фасон. Мама ли те побийваше като малък или гаджетата те поотупваха, къде с думи, къде с действия Simple Smile  Wink ?

Да не дава Господ, да срещнеш 102-106 кг. комплексар.... Тц, тц... Лоша работа  Whistling

Като ме питаш, ще ти кажа. Като малък ме понабийваха по-големите момчета и за това след като порастнах, аз дапочнах да ги понабийвам, когато ме предизвикат. А ако гаджета та се осмелят да ме поотупат с думи (защото с действия въобще не могат) си остават само с опита. Въобще не им се получаваше. А, днес светът се вмириса на женско.  Жените на всякъде си врат носа, където не им е работата. За това и всички икономики са на този хал.

Момичета, чета МОМЧЕТА. Да не се е объркал да е искал да каже  " Като малък ме понабийваха по-големите момичета"?

# 70
Хей, я чакай малко! Слабите хора мислят само как да избегнат боя, в случая жените. А то е много просто. Глава на семейството е мъжът и винаги ще бъде. Докато жените не си го избият от ума че са равни с мъжете, налага се мъжете да им го припомнят чрез пребиване. Защото това е най-сигурния и ефтин начин, нищо че жената се смятала за шия (врат) на главата.

Shocked Shocked Shocked
Без думи.
Семейството е едно цяло, то няма глава, крака и т.н. Когато почнеш да го делиш на части, вече е труп. Когато единият е стъпкан, а другият "отгоре" това не е семейство, това е господар и слуга. В което няма нищо лошо, ако е доброволно, просто няма нищо общо със семейство.

И все пак тая надежда, че си решил за разнообразие на деня да наминеш към бгмамма и да предизвикаш потребителите, за да се посмееш после. Ако не, то имаш много сериозни проблеми, в/у които трябва да поработиш, за да бъдеш наистина щастлив и доволен от живота.

# 71
  • Под липата
Joy Joy Joy
Интересно що тогава ние сме една от най-затъналите икономики. А къде е Германия например.

Мда. Simple Smile  Peace

ВЕрно комплексар се оказа, Херкулес ( много помпозен ник, между другото, затвърждава диагнозата)

# 72
  • Под липата
 Мъж, в работно време, в БГ МАММА , ник Херкулес ... Ама, моля ви се!  Mr. Green Мирише на диагноза, не му се връзвайте, на детето! Мама го е нашляпкала, а то се жалва и се обявява за женомразец.

А, ако не е дете..., чиста проба комплексар   Whistling

# 73
Хахаха, сега с природата се оправдава  Joy
На един силен физически и умствено мъж не ми се налага да опира до юмруци, освен при самозащита.
На слабите - редовно, без никаква причина.
А оправдания много, да...

Той мъжът винати е бил по силен от жената, но просто няма как да не раздава шамари, хайде да не са юмруци, след като женското поведение вече е прескочило границата на поносимост. Това нагло женско поведение не ще да продължи вечно. Сега вече освен че са много по-равни от мъжете искат и да са политички, и то само жени да управляват света. Де, шамари, де.
Напротив, ще продължи, че и по-готино ще става.  Party
Що си косите нервите така? Като толкова ви дразнят жените и трябва да се хабите да ги превъзпитавате, просто обърнете резбата и си се радвайте на мирно и щастливо, безнасилствено съжителство.

Те, резбата я обръщат предимно мъженствените мъже. И без друго това са все от женския електорат, с промити мозъци от модерното възпитание още в децка възраст. Благодарение на тях процъфтява феминизма, но няма да е за дълго. Слава Богу, има все още останали мъже, но положението не е станало все още достатъчно нетърпимо. За сега само ще пребиват жените докато не се вземат и по крути мерки.

# 74
  • Под липата
 Сладур, пише се , детска, не децка .
Хайде,научи се да пишеш, зайче, после се напъвай по форуми!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт