Как да бием жена си правилно

• 28 081
  • 366
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Toва е отборът на Саудитска Арабия за международната математическа олимпиада за момичета. Какво да коментираме повече за свобода и права?
...
Леле, а как изобщо ги пускат на олимпиади? Мястото им не е ли в готварско-ръкоделна школа, с някой и друг час седмично обучение по ислям, разбира се, и после - до печката? Wink

# 46
  Трябва да се направи тема "Как да бием мъжа си правилно"  hahaha

Ще бъде доста интересно  bowuu

Аз лично имам две колежки, състудентки които са на принципа "че Жената трябва да се бие"!!!!!! Shocked Едната е циганка, другата чиста българка. Не се познават, но понеже познавам и двете, имам чувството че са сестри по отношение на тези разсъждения.

Аз лично съм от жените, които може би няма да се оплачат че са бити от "любимия", а по-скоро той ще реве че ми е посегнал. Изкрейзвам когато ми причинят болка. Откачам и тогава става зле положението за него  :hahah

Ако някоя моя близка се окаже в такова ситуация, ще мина през огъня за да я отърва. Просто държа на любимите си хора.

Eхааа.......точно това ми харесва много. Как ли ще стане зле положението ми, след като изкрейзиш, ако да речем се сбием двамата, след като ти си ме предизвикала и има доказателства за това. Сигурно владееш 7 вида бойни изкуства, но ще ти трябва и 8 смо "бягам бързо", защото с моите 102-106кг. трудно ще се уплаша, освен ако не ме заплашиш със спринцовка в ръка. Имам комплекси към мед.сестрите. Като малък, все ме плашеха с леля-доктор, че ще би направи инжекция, ако не слушам!

Аз не предизвиквам  Peace Няма по-добра и по-готина от мен, докато и другите са добри и готини Peace Просто мразя да ми причиняват болка и да ме тероризират. Тогава отговарям със същото.

# 47
herkules, в деЦка възраст и теб е трябвало да те бият повече, за да залягаш над книгите, срамота е мъж с претенции да не може да драсне 2 реда.

И защо да не е обратното? Мъжете да бъдат бити, за да слушат след това жените си. Тогава пък съвсем ти гарантирам, че няма да има разводи и всичко ще е сърчица и рози  Mr. Green

Е.... хайде сега и ти пък!?! Не съм можел два реда да драсна. Сега дори и три реда ще надраскам. Не може мъжете да бъдат набити, или поне не от жени, поради една елементарна причина, просто мъжете са много по-силни от тях. Това е природна закономерност с която почти всички жени не се съобразяват и за това често го отнасят, като се надяват да злоупотребяват със законите, които винаги действат в тяхна полза. За това се налага мъжете да прилагат природните закони.

# 48
Хахаха, сега с природата се оправдава  Joy
На един силен физически и умствено мъж не ми се налага да опира до юмруци, освен при самозащита.
На слабите - редовно, без никаква причина.
А оправдания много, да...

# 49
Ох, много жестока тема, сега я виждам. За да разведря малко атмосферата ще обясня защо на жените никога не им се налага да си бият мъжете. Ако имаме проблем с тях, винаги можем просто да ги отровим Simple Smile)))

# 50
  • Насред хаоса
Природните закони се прилагат в джунглата, където мъжките ядат бой наравно с женските. Ето още една възможност за тези, на които не им харесват човешките закони и порядки - джунглата.
Също така, физическата слабост на жената няма да й попречи да изчака биячът да заспи и после да го пооформи и гримира я с ютията, я с тигана.

# 51
Ама пък какъв психически тормоз може да спретне една жена...
За съжаление съм срещала и физически, и психически тормоз, налаган на мои близки и смятам, че понякога самите жертви не осъзнават какво се случва с тях - самообвиняват се, смятат, че не се справят, постъпват неправилно и т.н. Имат нужда някой да им подаде ръка.

# 52
Ако жената редовно се биеше още от ранна детска възраст, едва ли щеше да има и един процент разводи. Дали преди 200 години булката си дига дърмите, като мъжът й се върне пиян от кръчмата, или му миришат краката?
А сега какво? Свобода! Еманципация! Жени лекари и пилоти! И резултатът е бой с четката за зъби! И то на дърти години! Както се казва бий дупе, та да не Биеш дупище!

Лелеее....каква тема само? Как съм я изпуснал? Това е огромна загуба за мен, но ще го преживея някак си! А, този коментар на Касита направо ме разби на парчета. А, аз си мислех че съм голям женомразец. Явно има още доста да уча. Много ми хареса това с боя на жената още в децка възраст. Сега не само че разводи нямаше да има, но и мъжете щяха да живеят с 20 години повече, и стандарта на живот щеше да е доста по висок, вместо да отиват парите на данъкоплатците за издръжка на разни правозащитни организации и джендър простотии, само за да могат жените да се изкарат с равни възможности на мъжете! А, това ще си го сложа някъде като подпис "Бий дупе, Да да не биеш после дупище!"

Ще взема да пусна тема: Как да бием мъжът си правилно
smile3503

Тогава нямаше да има самотни майки и пребити жени.  Confused

Я, по бързо я пускай тази тема, че за знаем ние мъжете, как ще ни бият жените правилно!

# 53

Лелеее....каква тема само? Как съм я изпуснал? Това е огромна загуба за мен, но ще го преживея някак си! А, този коментар на Касита направо ме разби на парчета. А, аз си мислех че съм голям женомразец. Явно има още доста да уча. Много ми хареса това с боя на жената още в децка възраст. Сега не само че разводи нямаше да има, но и мъжете щяха да живеят с 20 години повече, и стандарта на живот щеше да е доста по висок, вместо да отиват парите на данъкоплатците за издръжка на разни правозащитни организации и джендър простотии, само за да могат жените да се изкарат с равни възможности на мъжете! А, това ще си го сложа някъде като подпис "Бий дупе, Да да не биеш после дупище!"
Този пък. Като не сте доволни от положението в момента, заминавайте някъде из арабско. Щял да се бие ... я се сбий с някой мъж да видим тогава колко сте смели.
Така е, Магдена.  Ама като се мисли, мисли, мисли и накрая мисленето вземе, че се наложи като някакво всеобщо разбиране.

Ааа.......не, не съм съгласен. Искам да се бия с жена. Някак си по ми харесва. И, няма нужда да ходя в арабския свят. Както вървят нещата, той ще дойде при мен.

# 54
  • Насред хаоса
Надай се, коньо, на зелена трява.

# 55
...ако да речем се сбием двамата...

Само слабите хора, които не могат да си разрешат проблемите мислят за бой. Трябва да имаш много сериозни комплекси, че да мислиш веднага за ситуация, в която заради някакво неразбирателство ще се сбиете с жена си.
И защо после децата са агресивни. Ми как няма да са, като или тях ги налагат, или баща им налага майка им.

Sick

Хей, я чакай малко! Слабите хора мислят само как да избегнат боя, в случая жените. А то е много просто. Глава на семейството е мъжът и винаги ще бъде. Докато жените не си го избият от ума че са равни с мъжете, налага се мъжете да им го припомнят чрез пребиване. Защото това е най-сигурния и ефтин начин, нищо че жената се смятала за шия (врат) на главата.

Бъмбълби, знам че иронизираш, но да, някои се молят да дойдат американците.

# 56
  • София
А ако случайно жена ти вземе че ти се опъне и не можеш да я надвиеш в боя какво правиш, викаш приятел да помогне ли?

# 57
Хахаха, сега с природата се оправдава  Joy
На един силен физически и умствено мъж не ми се налага да опира до юмруци, освен при самозащита.
На слабите - редовно, без никаква причина.
А оправдания много, да...

Той мъжът винати е бил по силен от жената, но просто няма как да не раздава шамари, хайде да не са юмруци, след като женското поведение вече е прескочило границата на поносимост. Това нагло женско поведение не ще да продължи вечно. Сега вече освен че са много по-равни от мъжете искат и да са политички, и то само жени да управляват света. Де, шамари, де.

# 58
  • Под липата
 herkules, поради що си такъв женомразец?  Mr. Green  Обикновено зад такава ''омраза'' се крие смачкан фасон. Мама ли те побийваше като малък или гаджетата те поотупваха, къде с думи, къде с действия Simple Smile  Wink ?

Да не дава Господ, да срещнеш 102-106 кг. комплексар.... Тц, тц... Лоша работа  Whistling

# 59
  • Под липата
Сега вече освен че са много по-равни от мъжете искат и да са политички, и то само жени да управляват света. Де, шамари, де.

ooooh!

О, Боже мой!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт