Как да бием жена си правилно

• 28 028
  • 366
  •   1
Отговори
# 15
Моята я беше страх, че никога нямала пак да се влюби.  Crazy Беше на 23-4.
Ама ти, викам, сега влюбена ли си?

Това са объркани жени, които не знаят изобщо каква е реалността.

# 16
  • ❌❌❌
Катилски говеда.

# 17
...вместо да използваме вниманието на медиите в този ден по предназнечение - да говорим, протестираме, внасяме законопроекти и т.н. Сами сме си виновни.

Кой ти попречи да протестираш и да внесеш законопроекти?

# 18
...вместо да използваме вниманието на медиите в този ден по предназнечение - да говорим, протестираме, внасяме законопроекти и т.н. Сами сме си виновни.

Кой ти попречи да протестираш и да внесеш законопроекти?

Някъде да съм казвала, че някой ми пречи? Отбелязвам заобикалящата реалност.

# 19
Пропуснали са техниката бой със сапун сложен в 3/4 дамски тънък чорап.Замахваш и удряш където ти падне по тялото,внимаваш за лицето.Сапуна е новичък 150 грамов.
Не питайте откъде знам.
Никой не заслужава да бъде бит,ни унижаван.Боя за мен не е възпитателно средство.За съжаление говеда с комплекси-бол!

# 20
  • Насред хаоса
В жертвата се появяват страха и срама.Ех,това наше срамуване...Колко проблеми би ни спестило.

Как няма да се появява страх и срам, като в обществото ни все още е прието за всичко да се обвинява жената и да се търси причина в нея. Щом мъжът й я бие, тя си го е заслужила. Ако се раздели с него, защото я бие, е курва и парясница, която не гледа да си запази семейството и не мисли за децата си. Ако станем свидетели на побой, не трябва да се бъркаме в семейни отношения, защото не било наша работа. Така и не можах да си обясня защо трябва да се срамува жертвата, а насилникът ходи с гордо вдигната глава, все едно е национален герой. Че и нерядко получава одобрение и овации от подобни нему.

# 21
Ако жената редовно се биеше още от ранна детска възраст, едва ли щеше да има и един процент разводи. Дали преди 200 години булката си дига дърмите, като мъжът й се върне пиян от кръчмата, или му миришат краката?
А сега какво? Свобода! Еманципация! Жени лекари и пилоти! И резултатът е бой с четката за зъби! И то на дърти години! Както се казва бий дупе, та да не Биеш дупище!

# 22
  • в рока
В жертвата се появяват страха и срама.Ех,това наше срамуване...Колко проблеми би ни спестило.

Как няма да се появява страх и срам, като в обществото ни все още е прието за всичко да се обвинява жената и да се търси причина в нея. Щом мъжът й я бие, тя си го е заслужила. Ако се раздели с него, защото я бие, е курва и парясница, която не гледа да си запази семейството и не мисли за децата си. Ако станем свидетели на побой, не трябва да се бъркаме в семейни отношения, защото не било наша работа. Така и не можах да си обясня защо трябва да се срамува жертвата, а насилникът ходи с гордо вдигната глава, все едно е национален герой. Че и нерядко получава одобрение и овации от подобни нему.
Така е .Или класическото : "Да е мислИла преди да го вземе "

# 23
  • София
Понякога вместо типичното физическо насилие, тоест шамари и ритници, има психическо такова.
И то е не по-малко страшно. Сещам се за най-добрата приятелка на майка ми, нежна и много интелигентна жена, чиито мъж беше хахо.

Когато тя не направеше нещо по негов вкус - разбирайте, манджата не станала, не успяла да изглади навреме и т.н., той, цитирам, я ''наказваше''. Един път акуратно и беше срязал всички копчета на дрехите - рокли, палта, ризи  Shocked
Друг път и беше изхвърлил саксиите - тя много си обичаше цветята.

Жената бавно полудяваше от психическото напрежение. Накрая събра смелост и се разведе. После беше друг човек - усмихнат, спокоен.
Онзи остана сам като скот.

Ето и една поучителна статия за арабските принцеси.
Най-тъжното тук е, че дори ООН-то, което толкова се бие в гърдите, че се намесва при всяка несправедливост и нарушаване на човешките права, когато трябва да прави забележка на Саудитския крал и гузно се покрива. Тъпанари  Twisted Evil

http://www.monitor.bg/article?id=421699

# 24
  Трябва да се направи тема "Как да бием мъжа си правилно"  hahaha

Ще бъде доста интересно  bowuu

Аз лично имам две колежки, състудентки които са на принципа "че Жената трябва да се бие"!!!!!! Shocked Едната е циганка, другата чиста българка. Не се познават, но понеже познавам и двете, имам чувството че са сестри по отношение на тези разсъждения.

Аз лично съм от жените, които може би няма да се оплачат че са бити от "любимия", а по-скоро той ще реве че ми е посегнал. Изкрейзвам когато ми причинят болка. Откачам и тогава става зле положението за него  hahaha

Ако някоя моя близка се окаже в такова ситуация, ще мина през огъня за да я отърва. Просто държа на любимите си хора.

# 25
  • Русе
Аз лично съм от жените, които може би няма да се оплачат че са бити от "любимия", а по-скоро той ще реве че ми е посегнал. Изкрейзвам когато ми причинят болка. Откачам и тогава става зле положението за него  hahaha

Ти мани, то не е за майтап. На такива кретени ако посмееш да им се опълчиш, съвсем ще се вбесят и ще те смелят от бой тотално. Те се настървяват да си го изкарват върху някой по-слаб от тях, именно и затова си хващат жени, които са страхливи, слабоволеви или някакви луди, които си знаят, че мъжът им е 'лошо момче', ама е тяхното лошо момче и те ще си го обичат и ще го променят.

Съответно лошото момче като срещне някой, който има физическата възможност да го смаже, гледай как става алкохолиращото се в мълчание момче.

Горното не важи за шериатските страни, там вече културата е такава и такава ще си остане, че има голяма вероятност и в Европа да тръгне да се налага с времето. И освен бягство друго не може да помогне на жената, която не може да се примири. Ако се бори за нормалните си за цивилизацията права, като нищо ще я линчуват, даже собственото й семейство... Ако някой мъж се застъпи за нея, и него. Но на мен ми е интересно - при положение че жените възпитават децата, в т.ч. синовете си, би се очаквало с течение на поколенията да се разреши от само себе си. Ала не би.

# 26

Ти мани, то не е за майтап. На такива кретени ако посмееш да им се опълчиш, съвсем ще се вбесят и ще те смелят от бой тотално. Те се настървяват да си го изкарват върху някой по-слаб от тях, именно и затова си хващат жени, които са страхливи, слабоволеви или някакви луди, които си знаят, че мъжът им е 'лошо момче', ама е тяхното лошо момче и те ще си го обичат и ще го променят.

Съответно лошото момче като срещне някой, който има физическата възможност да го смаже, гледай как става алкохолиращото се в мълчание момче.

Горното не важи за шериатските страни, там вече културата е такава и такава ще си остане, че има голяма вероятност и в Европа да тръгне да се налага с времето. И освен бягство друго не може да помогне на жената, която не може да се примири. Ако се бори за нормалните си за цивилизацията права, като нищо ще я линчуват, даже собственото й семейство... Ако някой мъж се застъпи за нея, и него. Но на мен ми е интересно - при положение че жените възпитават децата, в т.ч. синовете си, би се очаквало с течение на поколенията да се разреши от само себе си. Ала не би.

В интерес на истината мъжа се настървява когато вижда че партньорката му е слаба и тиха. Колкото по-покорна е, толкова повече преживява. Едно нещо съм научила много добре и то през косвения опит на роднина - да не се показва страх. Мога да си изплача очите насаме, но този до мен няма да ги види. Ще види само реанимацията си...

Колкото до арабските страни - защо Коронис се чудиш че не се променят нещата? там децата виждат как бащите им пребиват майките им (и дори убиват по особено жесток начин) заради дреболии или защото така им е хрумнало просто. И момиченцата и момченцата знаят че това е "нормално", защото се практикува. Така е. Същото както тинейджърите у нас свикват с мисълта че е нормално да се хвърля сметта на улицата, защото "нашите" / всички други така правят.

# 27
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Имам една близка, която след 15г. цветя и рози, изведнъж мъжа и започва да я бие системно.Когато сина и порасна и стана на 18-20г. събраха смелост и го зарязаха побойника. Това в минал план.Преди известно време се наложи с въпросната особа да работим заедно за период от 2-3 г. бяхме заедно всеки ден.Тогава осъзнах,  .... хайде да не казвам заслужила (никой не заслужава), че със свое действие и бездействие сама е провокирала мъжа си, даже самата тя не го осъзнава и няма да го разбере никога.Една тънка и незабележима нишка в характера, която е способна да изкара човек извън кожата му, но капка по капка, че в един момент чашата да прелее.

# 28
Имам една близка, която след 15г. цветя и рози, изведнъж мъжа и започва да я бие системно.Когато сина и порасна и стана на 18-20г. събраха смелост и го зарязаха побойника. Това в минал план.Преди известно време се наложи с въпросната особа да работим заедно за период от 2-3 г. бяхме заедно всеки ден.Тогава осъзнах,  .... хайде да не казвам заслужила (никой не заслужава), че със свое действие и бездействие сама е провокирала мъжа си, даже самата тя не го осъзнава и няма да го разбере никога.Една тънка и незабележима нишка в характера, която е способна да изкара човек извън кожата му, но капка по капка, че в един момент чашата да прелее.

Стана ми интересно. Какъв характер има толкова? Можеш ли да споделиш?

# 29
Оставете ги тия в Шериата. Помислете колко хора биват насилвани в цивилизована България.

Ако някоя моя близка се окаже в такова ситуация, ще мина през огъня за да я отърва. Просто държа на любимите си хора.

Абе тази моята не ми беше толкова любима, със сестра и бяхме приятелки, но в крайна сметка пред очите ми се появяваше със сини очи, подути, едвам сядаше и говореше, че се била натровила с яйца.
Мислех, че ако си замълча, след броени седмици щях да се окажа съучастник в убийство.
Тя даже ми беше много сърдита първият път, щото се връща пак при онзи идиот. Разсърди се, че съм казала на майка й и на сестра й.

Общи условия

Активация на акаунт