Как да бием жена си правилно

• 28 030
  • 366
  •   1
Отговори
# 30
Една тънка и незабележима нишка в характера, която е способна да изкара човек извън кожата му, но капка по капка, че в един момент чашата да прелее.

Ще ме прощава побойникът, ама като му станат много капките, си хваща шапката и си заминава или пък я изхвърля нея, защо трябва да се стига до бой. То и децата ми имат отвратителни характери, ама да хвана да ги пребивам ли? Това с характера не е никакво оправдание.
Точно това е, НиноТино, уж сме по-цивилизовани, обаче не е ясно дали наислието всъщност не е повече, макар и забранено.

# 31
Много. И аз знам за такива. И те си казват. Но аз насила няма да ида у някого. А тази моя познати просто вторият път ми се обади сама. Да идем да й съберем багажа, докато онзи го няма.

Сега тя с има две деца, едното по-голямо от моята дъщеря, голямата. И си живее щастливо и мирно.

# 32
В Къртицата в момента има един монтански великан, целия татуиран, който гордо разказа как е пребил приятелката си и родителите и, под някаква маса някой се крил... Беше ужасно. Причината била, че тя тайно направила аборт. А, да, разказваше на Ивайла Бакалова, тя го слуша, слуша, и накрая заключи "Ти си много чувствителен."  Rolling Eyes Да плачеш или да се смееш, не знам.

Сега, в играта той печели симпатии и постъпва принципно от време на време. Та в темата негови почитателки коментираха, че правилно е постъпил с побоя, някои жени си го заслужавали, как може да абортира неговото бебе и т.н... Мен тези коментари ме втрещиха повече от монтанския исполин.

Това, което наистина не разбирам е как жени са солидарни с насилие над жени.

# 33
То насилието си се толерира по нашенско, нали Бойко Борисов се беше изказал в някакво предаване как се наложило да понабие гаджето на дъщеря си и това беше посрещнато с нечуван ентусиазъм от електората, това било мъж на място, който ше ни оправи.

# 34
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Имам една близка, която след 15г. цветя и рози, изведнъж мъжа и започва да я бие системно.Когато сина и порасна и стана на 18-20г. събраха смелост и го зарязаха побойника. Това в минал план.Преди известно време се наложи с въпросната особа да работим заедно за период от 2-3 г. бяхме заедно всеки ден.Тогава осъзнах,  .... хайде да не казвам заслужила (никой не заслужава), че със свое действие и бездействие сама е провокирала мъжа си, даже самата тя не го осъзнава и няма да го разбере никога.Една тънка и незабележима нишка в характера, която е способна да изкара човек извън кожата му, но капка по капка, че в един момент чашата да прелее.

Стана ми интересно. Какъв характер има толкова? Можеш ли да споделиш?
Оказа се доста нетактична в някои моменти.Все ще изтърси нещо с което да засегне някой и като и кажеш ... "кой, аз ли .... нееее, как ще го засегна, та то си е истина".Освен това се оказа и доста неблагодарна към хора, които са и помогнали страшно много в живота.Във всеки един момент може да се врътне от дадено обещание, както й изнася.Постоянно мрънкаше за дребни неща от живота, а всъщност е късметлийка - живота и е дал всичко на което да се радва - хубав син, внучка, апартамент, къща и т.н. Но всъщност това е моята гледна точка и в никакъв случай не твърдя, че това го е накарало да я малтретира, още по-малко пък го оправдавам.

# 35
То насилието си се толерира по нашенско, нали Бойко Борисов се беше изказал в някакво предаване как се наложило да понабие гаджето на дъщеря си и това беше посрещнато с нечуван ентусиазъм от електората, това било мъж на място, който ше ни оправи.

Гаджето на дъщерята  hahaha Бих гласувала за всеки който си гледа така дъщерята.  Laughing

Оказа се доста нетактична в някои моменти.Все ще изтърси нещо с което да засегне някой и като и кажеш ... "кой, аз ли .... нееее, как ще го засегна, та то си е истина".Освен това се оказа и доста неблагодарна към хора, които са и помогнали страшно много в живота.Във всеки един момент може да се врътне от дадено обещание, както й изнася.Постоянно мрънкаше за дребни неща от живота, а всъщност е късметлийка - живота и е дал всичко на което да се радва - хубав син, внучка, апартамент, къща и т.н. Но всъщност това е моята гледна точка и в никакъв случай не твърдя, че това го е накарало да я малтретира, още по-малко пък го оправдавам.

[/quote]

Мисля че разбирам защо е изтрещял. В смисъл че и аз познавам хора, които се оплакват от различни дреболийки, без да осъзнават че имат  голям късмет във всяко отношение. Въпреки това да си беше взел шапката и да си беше заминал  Crossing Arms  Накрая късмета й все пак изневерил  Whistling

А колкото до онзи побойник от Къртицата, ега ти тъпотията му и неговата и на онези които го подкрепят. Те са някакви мазохистки сигурно #Crazy

# 36
  • София
Това изказване е адски старо. Не ми се коментира. Човекът е болен мозък.
Не мисля, че побойникът и насилникът се определят от това къде живее и с каква религия. Познавам жени, които живеят с мъжете си, които ги пребиват непрекъснато. И това... никога няма да позволя на мен да се случи често се оказва само за пред хората.

# 37
Ако жената редовно се биеше още от ранна детска възраст, едва ли щеше да има и един процент разводи. Дали преди 200 години булката си дига дърмите, като мъжът й се върне пиян от кръчмата, или му миришат краката?
А сега какво? Свобода! Еманципация! Жени лекари и пилоти! И резултатът е бой с четката за зъби! И то на дърти години! Както се казва бий дупе, та да не Биеш дупище!

Лелеее....каква тема само? Как съм я изпуснал? Това е огромна загуба за мен, но ще го преживея някак си! А, този коментар на Касита направо ме разби на парчета. А, аз си мислех че съм голям женомразец. Явно има още доста да уча. Много ми хареса това с боя на жената още в децка възраст. Сега не само че разводи нямаше да има, но и мъжете щяха да живеят с 20 години повече, и стандарта на живот щеше да е доста по висок, вместо да отиват парите на данъкоплатците за издръжка на разни правозащитни организации и джендър простотии, само за да могат жените да се изкарат с равни възможности на мъжете! А, това ще си го сложа някъде като подпис "Бий дупе, Да да не биеш после дупище!"

# 38
herkules, в деЦка възраст и теб е трябвало да те бият повече, за да залягаш над книгите, срамота е мъж с претенции да не може да драсне 2 реда.

И защо да не е обратното? Мъжете да бъдат бити, за да слушат след това жените си. Тогава пък съвсем ти гарантирам, че няма да има разводи и всичко ще е сърчица и рози  Mr. Green

# 39
  • Пловдив
Как няма да се появява страх и срам, като в обществото ни все още е прието за всичко да се обвинява жената и да се търси причина в нея. Щом мъжът й я бие, тя си го е заслужила. Ако се раздели с него, защото я бие, е курва и парясница, която не гледа да си запази семейството и не мисли за децата си.
Моето мнение е, че не е прието, прието е само да се мисли, че било прието.
Това е като другия традиционен лаф: "У нас се смята, че за безплодието винаги е виновна жената". Ми не, не се смята, само се смята, че се смята. Ако някое изкопаемо е наистина на мнение, че жена, напуснала мъж бияч, е курва и парясница (или че за безплодието е виновна жената), то си е изкопаемо.
Колкото до страха, че ако напуснеш мъжа, няма къде да отидеш, няма да се справиш и пр. - вярвам, че е по-масов. Много жени вероятно наистина няма на кого да разчитат за жилище и издръжка, примерно. Както допускам да има в някои случаи и страх, че ако го напуснеш, тормозът ще се засили, щото все пак не можеш да се скриеш вдън земя.

Цитат
Сега не само че разводи нямаше да има, но и мъжете щяха да живеят с 20 години повече, и стандарта на живот щеше да е доста по висок, вместо да отиват парите на данъкоплатците за издръжка на разни правозащитни организации и джендър простотии, само за да могат жените да се изкарат с равни възможности на мъжете!
Вярно си е, ами - я как афганистанските мъже живеят по сто години и се радват на висок стандарт.
Жените колко години предлагаш да живеят в твоето идеално общество? Или няма значение, пребиеш една, вземеш друга, а и да не вземеш, ще си живееш като цар сам.

Ясно, че това е тролско, а не искрено мнение, но ме разсмя.

Последна редакция: вт, 15 апр 2014, 11:54 от Магдена

# 40
Ако жената редовно се биеше още от ранна детска възраст, едва ли щеше да има и един процент разводи. Дали преди 200 години булката си дига дърмите, като мъжът й се върне пиян от кръчмата, или му миришат краката?
А сега какво? Свобода! Еманципация! Жени лекари и пилоти! И резултатът е бой с четката за зъби! И то на дърти години! Както се казва бий дупе, та да не Биеш дупище!

Лелеее....каква тема само? Как съм я изпуснал? Това е огромна загуба за мен, но ще го преживея някак си! А, този коментар на Касита направо ме разби на парчета. А, аз си мислех че съм голям женомразец. Явно има още доста да уча. Много ми хареса това с боя на жената още в децка възраст. Сега не само че разводи нямаше да има, но и мъжете щяха да живеят с 20 години повече, и стандарта на живот щеше да е доста по висок, вместо да отиват парите на данъкоплатците за издръжка на разни правозащитни организации и джендър простотии, само за да могат жените да се изкарат с равни възможности на мъжете! А, това ще си го сложа някъде като подпис "Бий дупе, Да да не биеш после дупище!"

Ще взема да пусна тема: Как да бием мъжът си правилно
smile3503

Тогава нямаше да има самотни майки и пребити жени.  Confused

# 41
  Трябва да се направи тема "Как да бием мъжа си правилно"  hahaha

Ще бъде доста интересно  bowuu

Аз лично имам две колежки, състудентки които са на принципа "че Жената трябва да се бие"!!!!!! Shocked Едната е циганка, другата чиста българка. Не се познават, но понеже познавам и двете, имам чувството че са сестри по отношение на тези разсъждения.

Аз лично съм от жените, които може би няма да се оплачат че са бити от "любимия", а по-скоро той ще реве че ми е посегнал. Изкрейзвам когато ми причинят болка. Откачам и тогава става зле положението за него  :hahah

Ако някоя моя близка се окаже в такова ситуация, ще мина през огъня за да я отърва. Просто държа на любимите си хора.

Eхааа.......точно това ми харесва много. Как ли ще стане зле положението ми, след като изкрейзиш, ако да речем се сбием двамата, след като ти си ме предизвикала и има доказателства за това. Сигурно владееш 7 вида бойни изкуства, но ще ти трябва и 8 смо "бягам бързо", защото с моите 102-106кг. трудно ще се уплаша, освен ако не ме заплашиш със спринцовка в ръка. Имам комплекси към мед.сестрите. Като малък, все ме плашеха с леля-доктор, че ще би направи инжекция, ако не слушам!

# 42
  • Насред хаоса

Този пък. Като не сте доволни от положението в момента, заминавайте някъде из арабско. Щял да се бие ... я се сбий с някой мъж да видим тогава колко сте смели.
Така е, Магдена.  Ама като се мисли, мисли, мисли и накрая мисленето вземе, че се наложи като някакво всеобщо разбиране.

# 43
Жените в Саудитска Арабия? Нема ли американците да идат да ги спасят и да им донесат демокрация? Tired

Toва е отборът на Саудитска Арабия за международната математическа олимпиада за момичета. Какво да коментираме повече за свобода и права?

# 44
...ако да речем се сбием двамата...

Само слабите хора, които не могат да си разрешат проблемите мислят за бой. Трябва да имаш много сериозни комплекси, че да мислиш веднага за ситуация, в която заради някакво неразбирателство ще се сбиете с жена си.
И защо после децата са агресивни. Ми как няма да са, като или тях ги налагат, или баща им налага майка им.

Sick

Бъмбълби, знам че иронизираш, но да, някои се молят да дойдат американците.

Общи условия

Активация на акаунт