Те, резбата я обръщат предимно мъженствените мъже. И без друго това са все от женския електорат, с промити мозъци от модерното възпитание още в децка възраст. Благодарение на тях процъфтява феминизма, но няма да е за дълго. Слава Богу, има все още останали мъже, но положението не е станало все още достатъчно нетърпимо. За сега само ще пребиват жените докато не се вземат и по крути мерки.

Не знам какъв точно ти е проблемът, но колкото и да се пънеш, никой няма да ти позволи да пребиваш жени. Има си съответна защита, има си и съответни наказания. Па много важно, че си мъж, на никого не му дреме и никой не смята, че си нещо повече.
Аз нямам проблем, както и повечето мъже и никога не съм пребивал жени, само констатирам днешната действителност и коментирам положението каквото е в момента. Проблем имат жените и ще продължават да имат докато не разберат, че не стават за нищо освен да раждат деца, и не трябва да предизвикват мъжете, ако искат да не бъдат пребивани. Тази защита за която говориш е въздух под налягане. Балон, който скоро ще се спука. Я виж колко много е нарастнало насилието над жени в последно време и продължава да нараства. 1/3 от жените са пребивани, а вече се говори и за 1/2. Всичките 1 000 000 мъже ли ще вкараш в дранголника? Ще трябва България да се превърне в един голам затвор за мъже. А и от къде ще намериш толкова други мъже за да ги арестуват? Сигурно всички жени ще станат полицайки, и край с мъжете побойници.
Апропо: Преди време в 18-19 век, да не би мъжете да са пребивали жените както да сега?
Защо не отидеш в мюсюлманските страни? Там ще можеш да аплодираш и помагаш на себеподобните си по-лесно да унижават и унищожават жените си.
Между другото: надали жените там са като "жените тук"