Как да бием жена си правилно

• 28 100
  • 366
  •   1
Отговори
# 105

Те, резбата я обръщат предимно мъженствените мъже. И без друго това са все от женския електорат, с промити мозъци от модерното възпитание още в децка възраст. Благодарение на тях процъфтява феминизма, но няма да е за дълго. Слава Богу, има все още останали мъже, но положението не е станало все още достатъчно нетърпимо. За сега само ще пребиват жените докато не се вземат и по крути мерки.
Аааа, сега така ли стана?  Mr. Green
Не знам какъв точно ти е проблемът, но колкото и да се пънеш, никой няма да ти позволи да пребиваш жени. Има си съответна защита, има си и съответни наказания. Па много важно, че си мъж, на никого не му дреме и никой не смята, че си нещо повече.

Аз нямам проблем, както и повечето мъже и никога не съм пребивал жени, само констатирам днешната действителност и коментирам положението каквото е в момента. Проблем имат жените и ще продължават да имат докато не разберат, че не стават за нищо освен да раждат деца, и не трябва да предизвикват мъжете, ако искат да не бъдат пребивани. Тази защита за която говориш е въздух под налягане. Балон, който скоро ще се спука. Я виж колко много е нарастнало насилието над жени в последно време и продължава да нараства. 1/3 от жените са пребивани, а вече се говори и за 1/2. Всичките 1 000 000 мъже ли ще вкараш в дранголника? Ще трябва България да се превърне в един голам затвор за мъже.  А и от къде ще намериш толкова други мъже за да ги арестуват? Сигурно всички жени ще станат полицайки, и край с мъжете побойници.

Апропо: Преди време в 18-19 век, да не би мъжете да са пребивали жените както да сега?

Защо не отидеш в мюсюлманските страни? Там ще можеш да аплодираш и помагаш на себеподобните си по-лесно да унижават и унищожават жените си.
Между другото: надали жените там са като "жените тук" Peace

# 106
herkules, повечко секс ти препоръчвам, задоволените мъже не са такива петлета, навити на пружина.
С най-добри чувства  Simple Smile

Благодаря, но на мен не ми липсва, а нали знаеш, че апетитът идва с яденето, а любовта на мъжа минава през стомаха.

# 107
  • Под липата
 Joy

ooooh! Пу, пу....Да не ти влиза в къщата ...

# 108
  • Под липата
herkules, повечко секс ти препоръчвам, задоволените мъже не са такива петлета, навити на пружина.
С най-добри чувства  Simple Smile

Благодаря, но на мен не ми липсва, а нали знаеш, че апетитът идва с яденето, а любовта на мъжа минава през стомаха.

Хей ръчички, хей ги две.... Караш тежък пубертет, нали?  Thinking

# 109
То, анонимно и харем може да имаш  Mr. Green И пак не е доказателство за потентност.
Писанията ти са показателни, обаче.

Инпотентността не винаги е основание за развод, но комплексарщината, да  Wink

А наличието на п*ш*а, не е основание за превъзходство. Не знам защо, комплексарите са си самовнушили подобно нещо?    33uu

Хайде сега пак. Говориш в мн. число. Тук във форума мисля че съм сам. А, ако говориш по принцип  комплекси имат жените още когато разберат че се различават от мъжете от деца. Някъде по света жената още се смята за незавършен (кастриран) мъж. А, превъзходството на мъжете, историята на човечеството  го е доказала.

What ?!!!!!

# 110
Там е работата, че не затъва, а се издига все повече. Колкото и да не им харесва на някои и да не искат да го признаят.
Седни пийни нещо за успокоение и се примири, че няма да затриеш жените, нито ще ги подчиниш. Седнал в 21-ви век да си мисли, че е нещо повече, щото бил мъж. Ми не си.

Аз въобще не пия, и не пуша, а след 21 век ще дойде и 22, а жените мъжете все ще ги бият, я повече, я по малко, пък те нека си мислят, че са равностойни.

# 111
Не знам защо ползваш тази тема за забавление. Ако имаш дъщеря и я пребият не съм много сигурна дали ще ги ръсиш тия глупости просто ей така.

# 112
Не знам защо ползваш тази тема за забавление. Ако имаш дъщеря и я пребият не съм много сигурна дали ще ги ръсиш тия глупости просто ей така.

Аз пък съм сигурна! Даже и знам какво ще й каже - "Трай си, така трябва!"

# 113
  • Насред хаоса

Аз нямам проблем, както и повечето мъже и никога не съм пребивал жени, само констатирам днешната действителност и коментирам положението каквото е в момента. Проблем имат жените и ще продължават да имат докато не разберат, че не стават за нищо освен да раждат деца, и не трябва да предизвикват мъжете, ако искат да не бъдат пребивани. Тази защита за която говориш е въздух под налягане. Балон, който скоро ще се спука. Я виж колко много е нарастнало насилието над жени в последно време и продължава да нараства. 1/3 от жените са пребивани, а вече се говори и за 1/2. Всичките 1 000 000 мъже ли ще вкараш в дранголника? Ще трябва България да се превърне в един голам затвор за мъже.  А и от къде ще намериш толкова други мъже за да ги арестуват? Сигурно всички жени ще станат полицайки, и край с мъжете побойници.

Апропо: Преди време в 18-19 век, да не би мъжете да са пребивали жените както да сега?
Не виждам жените да имат проблем. Проблемът е за мъжете, които смятат, че жените стават само за раждане. За съжаление вие и за това не ставате. Комуто му пречи жените да се развиват и да имат права, да ходи там, където няма жени или в гората и да си кюта там.
Относно насилието - ти схващаш ли изобщо за какво говоря? Едно е сигурно - нямаш право да посягаш. А ако толкова те предизвикват, значи имаш проблеми със себевладеенето. Проблемът е отново на мъжете, защото като искат да пребиват жени, трябва да приемат и че има съответна реакция на това. Не като някога. И доста от тях малко или много това ги спира. И не спира да се работи и върху други инструменти за предотвратяване и наказване на насилието. Друг е въпросът, че има глупави жени, които не си търсят правата и закрилата, но и това ще се оправи. И проумей, че като си мъж, не си Господ, нито си възпитател, нито си учител, нито си с нещо повече от която и да било жена, че да размахваш пръст и да решаваш кой кого ще бие и кой за какво става.

# 114
  • Насред хаоса
Там е работата, че не затъва, а се издига все повече. Колкото и да не им харесва на някои и да не искат да го признаят.
Седни пийни нещо за успокоение и се примири, че няма да затриеш жените, нито ще ги подчиниш. Седнал в 21-ви век да си мисли, че е нещо повече, щото бил мъж. Ми не си.

Аз въобще не пия, и не пуша, а след 21 век ще дойде и 22, а жените мъжете все ще ги бият, я повече, я по малко, пък те нека си мислят, че са равностойни.
Пропускаш и все по-нарастващото насилие от жени към мъже. Що така?

# 115
  • София
Или майка му. Ще ги ръси същите, все пак те не са хора, а незавършени мъже.  Peace

# 116
  • Под липата
Аз се придържам към мнението си, че херкулес е пъпчив пубер, със сексуални задръжки и властна майка. Избива комплекси в темата. Иначе, какво ще прави здрав, прав мъж, очевидно не в майчинство  Mr. Green по средата на работен ден, във форум за майки?!
Децка му работа!  Mr. Green

Whistling

# 117

Твоята може и през стомаха да минава, на моят мъж не  Laughing

Да, преди са се пребивали, не само мъжете жените, но и всякак. Радвам се, че не живеем в дивите времена. Поне някои от нас.

Дами, да го оставим на спокойствие, човекът си има комплекси и има нужда да тъпче друг, за да се почувства мъж. Естествено по-слаб от него, че иначе не смее...
Направо е грозно да се осмива една толкова сериозна тема по подобен начин.

# 118
Аз се придържам към мнението си, че херкулес е пъпчив пубер, със сексуални задръжки и властна майка. Избива комплекси в темата. Иначе, какво ще прави здрав, прав мъж, очевидно не в майчинство  Mr. Green по средата на работен ден, във форум за майки?!
Децка му работа!  Mr. Green

Whistling

Амииии, мисля че те основно си играят електронните игри Mr. Green

# 119
  • Под липата
 Аааа, има и такива ''възбудени'', дето не им връзват и почват да рипат като петли на бунище  Wink
То си лъска, ние му се връзваме...
Да не му обръщаме внимание, викам, повече, а?  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт