Как да бием жена си правилно

• 28 127
  • 366
  •   1
Отговори
# 120
Точно четох за четиринайсетгодишната, която убила мъжа си с отрова за мишки.  Та подхождайте внимателно към този, който ви готви. Това ми е мнението по темата.

# 121
Аааа, има и такива ''възбудени'', дето не им връзват и почват да рипат като петли на бунище  Wink
То си лъска, ние му се връзваме...
Да не му обръщаме внимание, викам, повече, а?  Sunglasses

newsm10 Твоите коментари са най-готините обаче Рафаела Simple Smile И  La Sombra и Не се сърди човече Simple Smile
Супер сте момичета  bouquet

# 122
Точно четох за четиринайсетгодишната, която убила мъжа си с отрова за мишки.  Та подхождайте внимателно към този, който ви готви. Това ми е мнението по темата.
Къде? И аз искам да я прочета!

# 123
Да.... Като каза коне и кокошки, та се сетих за едни коне, дето по цял ден лешперят по градинки и барчета, надигат бири в пластмасови бутилки и чакат на кокошките да ги издържат. И да бяха един-двама ( конете  Mr. Green ) - с мед да ги намажеш... А те - все повече стават... Та, кокошката по принуда се впрегна сама в каруцата. Мдаааааа.... Thinking

Тя не се е родила още тази, дето ще може физически да ме надвие. Достатъчно е да забравя че е жена и ще съжалява че се е родила.

Изобщо нямам такова намерение, аз съм отдавна женен и вече имам две големи деца, а ако бях импотентен до сега сигурно щях да съм разведен. А, ти че не си психолог не си...., но и каквото и да мислиш че си, мъжете винаги ще те превъзхождат.

А семеен значи. Преполагам че си и разведен?
 Или не, то има жени които смятат, че терора над тях е напълно естествен  ooooh!
И защо казваш че мъжете превъзхождат жените? Ами отиди тогава с мъж да създадеш поколение. То така ще си само с "равни" а не с "по-долни" от теб.....

Семеен съм и нямам намерение да се развеждам, а жена ми въобще не е тероризирана и си се чувства много добре, защото съм и осигурил всичко необходимо. А, това че мъжете превъзхождат жените е очевадно. Мъжете си произвеждат жени, чрез които да се размножават. В повече от 2/3 от света жените са собственост на мъжете. В някои страни още си ги продават като добитък, и дори една крава по някога струва по-вече от една жена. А нищо чудно да измислят някой ден мъжете да се размножават сами. И без друго всички гении на света са мъже. "Жените служат единствено за продължението на човешкия род, и с това се изчерпва тяхното предназначение"- Шопенхауер!

# 124
Херкулеса, и твоята майка ли само за разплод става?
Ти и нея ли така чувстваш?

# 125
А ако случайно жена ти вземе че ти се опъне и не можеш да я надвиеш в боя какво правиш, викаш приятел да помогне ли?

Тя не се е родила още тази, дето ще може физически да ме надвие. Достатъчно е да забравя че е жена и ще съжалява че се е родила.
Не е сигурно.
Не си случил на жена. Като ти изтряскам нещо в главата и може да си останеш на място.
Пък не се знае, може както се пениш и скачаш да ти профучи някой куршум между веждите.
Ей, мъжлета, не се мислете за голяма работа, има жени, дето могат да ви оправят и вас.

Вярно е, само че трябва да успееш още от първия път, защото за втори няма да имаш възможност. Тези жени за които говориш, само в холивудските филми ги има. Там жените натръшкват 5-6 мъже като мен и не дай си боже да са в цикъл, още толкова ще натръшкат.

# 126
Да.... Като каза коне и кокошки, та се сетих за едни коне, дето по цял ден лешперят по градинки и барчета, надигат бири в пластмасови бутилки и чакат на кокошките да ги издържат. И да бяха един-двама ( конете  Mr. Green ) - с мед да ги намажеш... А те - все повече стават... Та, кокошката по принуда се впрегна сама в каруцата. Мдаааааа.... Thinking

Изобщо нямам такова намерение, аз съм отдавна женен и вече имам две големи деца, а ако бях импотентен до сега сигурно щях да съм разведен. А, ти че не си психолог не си...., но и каквото и да мислиш че си, мъжете винаги ще те превъзхождат.

А семеен значи. Преполагам че си и разведен?
 Или не, то има жени които смятат, че терора над тях е напълно естествен  ooooh!
И защо казваш че мъжете превъзхождат жените? Ами отиди тогава с мъж да създадеш поколение. То така ще си само с "равни" а не с "по-долни" от теб.....

В някои страни още си ги продават като добитък, и дори една крава по някога струва по-вече от една жена.

За Индия ли говориш? Ша извиняваш, но там съпрузите наричат жените си "Деви". което означава на техния език - "Богиня". И тя си е такава. Само тогава мъжът може да е бог Wink ако тя е робиня, значи и той е роб. Сори, ама такава е реалността Simple Smile

# 127
  • Под липата
Аааа, има и такива ''възбудени'', дето не им връзват и почват да рипат като петли на бунище  Wink
То си лъска, ние му се връзваме...
Да не му обръщаме внимание, викам, повече, а?  Sunglasses

newsm10 Твоите коментари са най-готините обаче Рафаела Simple Smile И  La Sombra и Не се сърди човече Simple Smile
Супер сте момичета  bouquet

Flutter
Благодаря

Семеен съм и нямам намерение да се развеждам, а жена ми въобще не е тероризирана и си се чувства много добре, защото съм и осигурил всичко необходимо. А, това че мъжете превъзхождат жените е очевадно. Мъжете си произвеждат жени, чрез които да се размножават. В повече от 2/3 от света жените са собственост на мъжете. В някои страни още си ги продават като добитък, и дори една крава по някога струва по-вече от една жена. А нищо чудно да измислят някой ден мъжете да се размножават сами. И без друго всички гении на света са мъже. "Жените служат единствено за продължението на човешкия род, и с това се изчерпва тяхното предназначение"- Шопенхауер!

Ееееей, кълве те щъркела, кълве....  Mr. Green Я, се пипни по брадата, космарляк има ли? Ако да, си муджахидин и мястото ти е по на изток , не в цивилизована държава. Ако няма, е... май си пубер с хормонален дисбаланс и сексуален недоимък.  И в двата случая, не е добре работата

# 128
Ох, вси светии, вместо да ходи на лов за мумути, то седнало жени да бие!
Аман от инфантилни пишконосци!

Не се страхувай де, бием само тези жени, които заслужават. Знам че ти не си от тях.

# 129
Къде? И аз искам да я прочета!

Говоря специално за този случай. Не единствен, просто става ясно, че дори и децата в Нигерия знаят начини.

# 130
Тези жени за които говориш, само в холивудските филми ги има. Там жените натръшкват 5-6 мъже като мен и не дай си боже да са в цикъл, още толкова ще натръшкат.
Не се знае.
Ти хем  надценяваш себе си, хем подценяваш другите.
Кой ти каза, че жена не може да бие, хеле пък, ако има 2 гр мозък, такъв комплексар ще го строши за нула време.
Въобще, момченце, с тази логика и поведение, внимавай много занапред в живота, да не те събират някъде вашите.

# 131
Къде ги видя тези яйца  Joy
И ти от кой век си, та си наясно какво е било едно време?

Не е сигурно.
Не си случил на жена. Като ти изтряскам нещо в главата и може да си останеш на място.
Пък не се знае, може както се пениш и скачаш да ти профучи някой куршум между веждите.
Ей, мъжлета, не се мислете за голяма работа, има жени, дето могат да ви оправят и вас.

Което ме подсеща да му препоръчам да прочете "Долорес Клейборн" Mr. Green но като гледам как пише, едва ли ще го направи, затова по-добре да изгледа филмчето, въпреки че то не е толкова брутално. Кати Бейтс  newsm20

Я, ти вземи да прочетеш Ницше, Ото Вайнингер, Артур Шопенхауер ако искаш и Аристотел и гледай да не се самоубиеш, защото няма да ти харесат.

# 132
...бием само тези жени, които заслужават...

И кои сте вие, че имате право да съдите кой какво заслужава?
По тази логика аз пък мога да преценя, че заслужаваш да ти   341uu

Чета си аз всичко и още мърдам, не ме мисли  Simple Smile

# 133
  • Насред хаоса

Не сме в тези страни и няма и да бъдем. Няма с какво да превъзхождаш една жена, след като не можеш да даваш живот. Само това стига.
Когато повече мъже съумеят да съвместяват семейство, деца и работа, че и да се грижат за себе си, както прави почти всяка жена, може да се говори за някакво превъзходство. Иначе в днешно време нещата стоят така, че "жената се нуждае от мъж, колкото рибата от чадър" - Глория Стейнъм.

# 134
  • out of space
Ох, вси светии, вместо да ходи на лов за мумути, то седнало жени да бие!
Аман от инфантилни пишконосци!

Не се страхувай де, бием само тези жени, които заслужават. Знам че ти не си от тях.

Пич, ти никога ли не спиш?  Laughing
Нали се сещаш какво може да ти направи една наранена жена до като сладко си наниш?  Wink

Общи условия

Активация на акаунт