Как да бием жена си правилно

• 28 194
  • 366
  •   1
Отговори
# 165
Не се излага, защото е някакъв трол, сигурна съм, че тези неща ги пише, за да дразни.

# 166
  • Под липата
И аз си го помислих.
Хубавото е, че не ме дразни, забавлява ме. Не може да си толкова прост, наистина  Whistling

# 167
  • Насред хаоса
Спри се, херкулес, мноооооого се излагаш.
Ако не си разбрал, де  Crazy
Остави го, де. За сефте се сблъсквам с разбиранията на такъв тролски фосил от незнайни времена, нека видим какво още ще сервира. Па колкото и да се пъне, не мож ни набие.

# 168
  • Под липата
 Да, бе! Пък и аз !  Mr. Green
Пиши, Херкулес, пиши...
Я, кажи, какво си? Като сме тръгнали да си говорим задушвено за бой и семейни отношения -пубертет, муджахидин, продукт на властна майка, малкоп**вец ? А?  Sunglasses

# 169

Аз нямам проблем, както и повечето мъже и никога не съм пребивал жени, само констатирам днешната действителност и коментирам положението каквото е в момента. Проблем имат жените и ще продължават да имат докато не разберат, че не стават за нищо освен да раждат деца, и не трябва да предизвикват мъжете, ако искат да не бъдат пребивани. Тази защита за която говориш е въздух под налягане. Балон, който скоро ще се спука. Я виж колко много е нарастнало насилието над жени в последно време и продължава да нараства. 1/3 от жените са пребивани, а вече се говори и за 1/2. Всичките 1 000 000 мъже ли ще вкараш в дранголника? Ще трябва България да се превърне в един голам затвор за мъже.  А и от къде ще намериш толкова други мъже за да ги арестуват? Сигурно всички жени ще станат полицайки, и край с мъжете побойници.

Апропо: Преди време в 18-19 век, да не би мъжете да са пребивали жените както да сега?
Не виждам жените да имат проблем. Проблемът е за мъжете, които смятат, че жените стават само за раждане. За съжаление вие и за това не ставате. Комуто му пречи жените да се развиват и да имат права, да ходи там, където няма жени или в гората и да си кюта там.
Относно насилието - ти схващаш ли изобщо за какво говоря? Едно е сигурно - нямаш право да посягаш. А ако толкова те предизвикват, значи имаш проблеми със себевладеенето. Проблемът е отново на мъжете, защото като искат да пребиват жени, трябва да приемат и че има съответна реакция на това. Не като някога. И доста от тях малко или много това ги спира. И не спира да се работи и върху други инструменти за предотвратяване и наказване на насилието. Друг е въпросът, че има глупави жени, които не си търсят правата и закрилата, но и това ще се оправи. И проумей, че като си мъж, не си Господ, нито си възпитател, нито си учител, нито си с нещо повече от която и да било жена, че да размахваш пръст и да решаваш кой кого ще бие и кой за какво става.

Проблемите вие жените сами си ги създавате, като си мислите че ще минете безнаказано. А, това че за нищо не ставате,......... не ставате, освен за раждането на деца и то тези които стават, защото след като уж направите кариера след 40 и за това не ставате. И, че доста пречите е вярно. На всякъде се осмърдя на женско. Вече имат претенции и "Атон" да осквернят. Той и Нострадамус е предрекъл загиването на Хр. свят защото мъжете са разрешили много волности на жените и те си помислили че ще могат и да командват. Аз не размахвам пръст, само коментирам по темата и обяснявам моята гледна точка. А, тя е че мъжете са по-висши от жените като пол. Много по-можещи са.

# 170

Аз нямам проблем, както и повечето мъже и никога не съм пребивал жени, само констатирам днешната действителност и коментирам положението каквото е в момента. Проблем имат жените и ще продължават да имат докато не разберат, че не стават за нищо освен да раждат деца, и не трябва да предизвикват мъжете, ако искат да не бъдат пребивани. Тази защита за която говориш е въздух под налягане. Балон, който скоро ще се спука. Я виж колко много е нарастнало насилието над жени в последно време и продължава да нараства. 1/3 от жените са пребивани, а вече се говори и за 1/2. Всичките 1 000 000 мъже ли ще вкараш в дранголника? Ще трябва България да се превърне в един голам затвор за мъже.  А и от къде ще намериш толкова други мъже за да ги арестуват? Сигурно всички жени ще станат полицайки, и край с мъжете побойници.

Апропо: Преди време в 18-19 век, да не би мъжете да са пребивали жените както да сега?
Не виждам жените да имат проблем. Проблемът е за мъжете, които смятат, че жените стават само за раждане. За съжаление вие и за това не ставате. Комуто му пречи жените да се развиват и да имат права, да ходи там, където няма жени или в гората и да си кюта там.
Относно насилието - ти схващаш ли изобщо за какво говоря? Едно е сигурно - нямаш право да посягаш. А ако толкова те предизвикват, значи имаш проблеми със себевладеенето. Проблемът е отново на мъжете, защото като искат да пребиват жени, трябва да приемат и че има съответна реакция на това. Не като някога. И доста от тях малко или много това ги спира. И не спира да се работи и върху други инструменти за предотвратяване и наказване на насилието. Друг е въпросът, че има глупави жени, които не си търсят правата и закрилата, но и това ще се оправи. И проумей, че като си мъж, не си Господ, нито си възпитател, нито си учител, нито си с нещо повече от която и да било жена, че да размахваш пръст и да решаваш кой кого ще бие и кой за какво става.

Проблемите вие жените сами си ги създавате, като си мислите че ще минете безнаказано. А, това че за нищо не ставате,......... не ставате, освен за раждането на деца и то тези които стават, защото след като уж направите кариера след 40 и за това не ставате. И, че доста пречите е вярно. На всякъде се осмърдя на женско. Вече имат претенции и "Атон" да осквернят. Той и Нострадамус е предрекъл загиването на Хр. свят защото мъжете са разрешили много волности на жените и те си помислили че ще могат и да командват. Аз не размахвам пръст, само коментирам по темата и обяснявам моята гледна точка. А, тя е че мъжете са по-висши от жените като пол. Много по-можещи са.
smile3532
Изтрещя генерално Simple Smile Simple Smile Да не си в рибен магазин бе човек?!?! Я излез на чист въздух да ти мине Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 171
Там е работата, че не затъва, а се издига все повече. Колкото и да не им харесва на някои и да не искат да го признаят.
Седни пийни нещо за успокоение и се примири, че няма да затриеш жените, нито ще ги подчиниш. Седнал в 21-ви век да си мисли, че е нещо повече, щото бил мъж. Ми не си.

Аз въобще не пия, и не пуша, а след 21 век ще дойде и 22, а жените мъжете все ще ги бият, я повече, я по малко, пък те нека си мислят, че са равностойни.
Пропускаш и все по-нарастващото насилие от жени към мъже. Що така?

Това насилие е благодарение на извратените феминистични закони с които жените си злоупотребяват, и тяхното насилие е само психическо, насърчавано юридически. Надявам се някой ден мъжете да им отнемат правото на глас и тогава всичко ще си дойде на местото, и по-малко бой ще ядат .

# 172
  • Под липата
Херки, да нямаш за шеф жена, а? Да не си онова смачкано човече в дъното на служебната йерархия, която търчи да изпълнява задачки, поставени му от жени, а? То, само  с член, ако се ставаше шеф....  Mr. Green

# 173
Ау, ама него яко го управляват жени като чета, ама пред тях козирува и изпълнява, тук си излива душата. Е, дано поне ме  олекнало, че довечера пак ще има

# 174
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Херки, да нямаш за шеф жена, а? Да не си онова смачкано човече в дъното на служебната йерархия, която търчи да изпълнява задачки, поставени му от жени, а? То, само  с член, ако се ставаше шеф....  Mr. Green
Дам ... на там клонят нещата.Няма да е пубер newsm78 щом е толкова наясно за какво стават жените след 40.  Rolling Eyes

Уф ... отиде ми следобеда докато изчета, .... то такъв сеир не е за изпускане.   #Crazy

# 175
  • Насред хаоса

Муцка. Кви комплекси на тема командване те гонят, не знам.  Rolling Eyes
Ма като ви пречим, станете гейове, бре. За правата на гейовете има повече борби, отколкото за тези на жените. Никой няма да ви командва, да ви се пречка и така нататък. Пък гледната точка, макар че си е твоя, не може да попречи на жените. То щото сте много висши, та сте заникъде без жените.
Там е работата, че не затъва, а се издига все повече. Колкото и да не им харесва на някои и да не искат да го признаят.
Седни пийни нещо за успокоение и се примири, че няма да затриеш жените, нито ще ги подчиниш. Седнал в 21-ви век да си мисли, че е нещо повече, щото бил мъж. Ми не си.

Аз въобще не пия, и не пуша, а след 21 век ще дойде и 22, а жените мъжете все ще ги бият, я повече, я по малко, пък те нека си мислят, че са равностойни.
Пропускаш и все по-нарастващото насилие от жени към мъже. Що така?

Това насилие е благодарение на извратените феминистични закони с които жените си злоупотребяват, и тяхното насилие е само психическо, насърчавано юридически. Надявам се някой ден мъжете да им отнемат правото на глас и тогава всичко ще си дойде на местото, и по-малко бой ще ядат .
Ти да видиш! Е, същото е било навремето, когато мъжете са си мислели, че са вся и всьо и могат да правят, квото си щат. Дойде Видовден, ама що има недоволни, се чудя?  Mr. Green

# 176
Аз се придържам към мнението си, че херкулес е пъпчив пубер, със сексуални задръжки и властна майка. Избива комплекси в темата. Иначе, какво ще прави здрав, прав мъж, очевидно не в майчинство  Mr. Green по средата на работен ден, във форум за майки?!
Децка му работа!  Mr. Green

Whistling

Виж, не съм пъпчив и в момента съм в почивка само днес, и не съм в България, а работя в Германия, дори ползвом моя си лаптоп за да пиша на кирилица, от утре вече сигурно само сутрин за малко ще влизам за да ви проверявам какви ги плещите тук. Лаптопа ще ми трябва за работа, а другите компютри са на латиница, и няма как да ги ползвам. А, сега ми е паднало малко да се по забавлявам.

# 177
  • Под липата
 Голямо забавление, няма що Laughing
Я, кажи -  чух, че в Германия имало много еднополова любов, да не си отишъл по такава работа, а? Човещинка, не е срамно да си кажеш  Mr. Green

# 178
...а другите компютри са на латиница, и няма как да ги ползвам...

Аууу, като си толкова велик, умен и способен заради онова в гащите си, как не си чул за Кредор  newsm78 направо ми развали мнението за величието мъжко  Mr. Green

Ще ми отговориш ли на въпроса за дъщеря ти?

# 179
  • Под липата
...а другите компютри са на латиница, и няма как да ги ползвам...

Аууу, като си толкова велик, умен и способен заради онова в гащите си, как не си чул за Кредор  newsm78 направо ми развали мнението за величието мъжко  Mr. Green

Ще ми отговориш ли на въпроса за дъщеря ти?

То, онова в гащите пречи и на слуха, и на интелекта понякога  Thinking В случая на Херки, във всичко му пречи

Общи условия

Активация на акаунт