Как да бием жена си правилно

• 28 106
  • 366
  •   1
Отговори
# 270
  • Насред хаоса

Mr. Green

# 271
Цитат
според мене всички обикновени курви са силно разстроени психически. Ако някой не ги държи непрекъснато под контрол, вкл. с бой, все нанякъде избиват.

Изказване на жена, съфорумка, от тази седмица.
Макар и в контекста на конкретна тема, обобщението е...  Sick

# 272
Мило! Казах ти да не пишеш в Бг-мамма!  Naughty
  hahaha hahaha  hahaha

Aз съм много доволнa от темaтa. Щaстливa съм, че съм роденa и живря в цивилизовaнa, християнскa държaвa.Зaмислих се още кaкво съкровище имaм до себе си, нa светлинни години по мислене и интелект от господинa. Aмин.

Как няма да не си доволна от такава държава, дето е подвластна на световния полицай и е част от световното правителство "Европейски съюз-Брюсксел". Не спряха с простотиите си за равенство м/у половете. Все това им е в устата. Сега ще прокарат и закон за мъжете , изнасилили жените си. http://www.monitor.bg/article?id=418143

ето ти извадка:
"Според сега действащия Наказателен кодекс за такова деяние се предвиждат между 2 и 8 г. решетки, независимо от взаимоотношенията между насилника и жертвата. Адвокати от фондация „Български център за джендър изследвания” (БЦДИ) и от сдружение „Алианс за защита срещу домашното насилие” настояват обаче наказанието за сексуално насилие от страна на съпруг да бъде между 3 и 12 г. За да се стигне до там една съпруга да подаде жалба, това значи, че тя е била

жертва в продължение на години"

много интересно, все едно пътен полицай да те глоби като те спре, за това че няма начин да не си пресякъл някъде по пътя м/у София и Пловдив осевата линия, след като не може да измисли друго нарушение.

Апропо: Как ще се докаже, кое е изнасилване, и кое нормален секс м/у съпрузи?
Но то женските безобразия край нямат. Ето защо има нужда точно от тази тема!

Последна редакция: чт, 17 апр 2014, 09:18 от herkules

# 273
  • Пловдив
Изнасилване е всеки сексуален акт осъществен въпреки, че жената е казала Не! Няма значение женена ли е или не за насилника.

# 274
Изнасилване е всеки сексуален акт осъществен въпреки, че жената е казала Не! Няма значение женена ли е или не за насилника.

От това следва, че мъжът винаги е виновен, когато жена го посочи за такъв. Да речем че жената иска секс, а мъжът жяма желание за това в момента. И това в някои страни (Франция) се тълкува като домашно насилие и има закон за парично обезщетение и дори се мисли да се инкриминира този вид престъпление според феминистичните възгледи. За жените , всички мъже са виновни за всичко, след като мъжете им дадоха право на глас. Е, кажи ми как да не ги пребива човек.

# 275
  • Пловдив
Мся, моя мъж е 190см 140кг, как мислиш мога да го изнасиля ако не иска!?!?!

# 276
Мся, моя мъж е 190см 140кг, как мислиш мога да го изнасиля ако не иска!?!?!

Жена не може да изнасили физически здрав мъж. Жените изнасилват мъжете само психически, брагодарение на извратените закони, които постоянно искат да променят, към по-извратени. За това и мъжете живеят по-малко в сравнение с минали времена. Говоря за блажен живот, а не живот с хапчета. Става въпрос за това, че ти можеш да го обвиниш в изнасилване, когато си поискаш, без това да е вярно, а той трябва да го доказва че не е виновен, и горко му ако не намери доказателства, а, ако пък намери, твоето лъжливо обвинение остава без последствия.

# 277
Човек, без да сърдиш, но имаш нужда от сериозно и продължително лечение,  в случай, че наистина мислиш тези неща, които ги плещиш.
Ако не знаеш, отдавна не сме в средните векове, а държавите, които все още са там по манталитет, са едни от най-изостаналите в света в икономическо отношение.

# 278
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Мило! Казах ти да не пишеш в Бг-мамма!  Naughty
 hahaha hahaha  hahaha

Aз съм много доволнa от темaтa. Щaстливa съм, че съм роденa и живря в цивилизовaнa, християнскa държaвa.Зaмислих се още кaкво съкровище имaм до себе си, нa светлинни години по мислене и интелект от господинa. Aмин.

Как няма да не си доволна от такава държава, дето е подвластна на световния полицай и е част от световното правителство "Европейски съюз-Брюсксел". Не спряха с простотиите си за равенство .....................
Не трябва ли термина да е "световната полицайка"  Mr. Green

ПП. Ето я и нея
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 17 апр 2014, 09:45 от pettesa

# 279
Херкулес, днес колко пъти наби жена си? А успя ли да не оставиш синини? Или още не си задобрял толкова?

Няма как да я набия днес, нито утре, нито когато и да било до края на месец юли, поради простата причина че не съм в България, а и тя не е тук при мен, но като се върна, всички в къщи знаят какво ги очаква, ако нещо не са направили както трябва. При мен такива женски номера не минават.

Като се върнеш, жена ти може би вече ще е с някой мъж, който я боготвори. А и да не е, поне ще си е починала известно време от теб женицата.   Praynig

# 280
Човек, без да сърдиш, но имаш нужда от сериозно и продължително лечение,  в случай, че наистина мислиш тези неща, които ги плещиш.
Ако не знаеш, отдавна не сме в средните векове, а държавите, които все още са там по манталитет, са едни от най-изостаналите в света в икономическо отношение.

Те, в средните векове хората са живеели по-добре от сега, ако го трансформираме имайки предвид техническите постижения, като стандарт на живот. Въпрос на гледна точка. Аз например смятам, че Кувейт е много по-добре от която и да е европейска държава. Само че там няма женско управление.

# 281
Доста от постовете ти са пълни с абсурди и неверни факти. Измисляш ли си ги или си получил грешна информация, не знам.
Разбрахме само, че си най-силен, най-красив и с най-висок коефицент на интелигентност  Crazy

# 282
Херкулес, днес колко пъти наби жена си? А успя ли да не оставиш синини? Или още не си задобрял толкова?

Няма как да я набия днес, нито утре, нито когато и да било до края на месец юли, поради простата причина че не съм в България, а и тя не е тук при мен, но като се върна, всички в къщи знаят какво ги очаква, ако нещо не са направили както трябва. При мен такива женски номера не минават.

Като се върнеш, жена ти може би вече ще е с някой мъж, който я боготвори. А и да не е, поне ще си е починала известно време от теб женицата.   Praynig

Аз за моята съм си сигурен, другите да му мислят.

# 283
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Откъде пък идва този страх от закона и опандизване  newsm78

# 284
Доста от постовете ти са пълни с абсурди и неверни факти. Измисляш ли си ги или си получил грешна информация, не знам.
Разбрахме само, че си най-силен, най-красив и с най-висок коефицент на интелигентност  Crazy

Грешна информация получава обществото, облъчвано от медиите, които изпълняват поръчки. За това и са четвъртата власт. А, това което на жените не им изнася, се взема за абсурди и неверни факти. Ще ти се на теб да го измислям. Колко съм красив, силен и какъв коефициент на интелигентност имам няма как да разбереш. Вече имам и забележка от администраторите, и сигурно ще ме баннат скоро. Самата тема е доказателство за това което говоря, относно неверните факти.http://news7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0/%D0%A1%D0%B … i.56248_c.29.html

"Пилотската кабина не е място за жени. Ваше призвание е да бъдете добра майка. Иска ми се "Уестджет" да ме бяха предупредили, че капитанът на самолета е жена – в такъв случай бих избрал друг полет."

Сигурно и това не е вярно. Само че не съм го написал аз. Хайде до скоро че стана 0820 и в 0900 почваме работа. Ако не ме остракират утре пак ще си поговорим.

Общи условия

Активация на акаунт