Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се изчисляват месеците по време на бременност?
Как се изчисляват седмиците по време на бременност?
Какво представлява гестационната седмица?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се изчисляват месеците по време на бременност?
Месеците по време на бременност се изчисляват чрез гестационни седмици, като един лунен месец е равен на четири гестационни седмици. Общият брой на гестационните седмици е 40 или 10 лунарни месеца. Бременността се изчислява в лунарни месеци, като всеки лунен месец е равен на 28 дни. Това означава, че бременността има 280 дни. Таблиците за бременност обикновено се основават на календарни месеци, като всеки месец има по 5 седмици, за да се изравни с лунарните месеци.
-
Как се изчисляват седмиците по време на бременност?
-
Какво представлява гестационната седмица?
-
Какво представлява дулата и какви са ползите от използването на такава по време на раждане?
-
Кое би било по-удобно - допълнителна преносима кошара или бебешки шезлонг?
. Който има път натам, може да се врътне по етажите. На мен ми се струва твърде ароматизиран прахът и нямам намерение да го ползвам за бебето. Предния път започнахме със Сано Максима, бях много доволна.
Аз съм от София ,а мъжа ми е от Сливен и ..познайте къде живея
Супер скучно ми е ,нямам приятели,времето е толкова хубаво ,аа аз няма с кой да се разходя и да поговоря
Да не казвам за хормоните ,които се вълнуват в мене и безпричинното реване през ден....искам вече да е юли

вися само в интернет това ми е забавлението.
На мен ми падаше кръвното и на прегледите, накрая като започнаха да ми записват тонове, лягах настрани
толкова много съм изпуснала
Искам да Ви питам нещо ...... четох статия за "лъжливите" контракции, но не знам правилно ли съм разбрала
Вие чувствате ли се така? Аз като се замисля през цялата бременност имам такова усещане. От няколко дни всеки ден го имам това чувство понякога и по няколко пъти на ден
а пък пия Магнезий . Освен това чувствали ли сте все едно бебето Ви как да го обясня ....... все едно Ви "изкормя" от вътре и все едно всеки момент ще излезе?
влизам само да ви се похваля какво сътворих 

и аз да се изкажа по темата.