Стягайте се ЮЛСКА дружина, първата половина мина - Тема 12

• 33 241
  • 725
  •   1
Отговори
# 180
За даването на водааз смятам, че детето не трябва да се насилва, ако не му се пие и не трябва да му се отказва, ако му се пие, без значение дали е на кърма или на АМ. Моето дете пие много вода и не мога да си представя да не му дам, яде си достатъчно и си наддава повече от добре и ако кърмата е 90 % вода, то тогава какво е адаптираното мляко като се разтваря във вода  Thinking От раждането си има шише с вода, но първия месец и половина почти не пиеше. Децата са различни и аз избрах да се водя по детето си, а не по книгите или американските тенденции в отглеждането.  Peace

202uu

# 181
  • Ruse, Bulgaria
Добро утро, мами. Гледам, че поръчвате здраво.Та да ви питам и тук да ми препоръчате сайт , от който да си поръчам дълга памучна(по възможност) с дълъг ръкав рокля за вкъщи.И да е на добра цена.Не е задължително да е за бременни, защото не ми личи много, но не ми  е удобно да ходя с клинове( стягат ми).Благодаря ви!

# 182
  • Варна
Sweetpie, и аз препоръчвам тази книга. Чела съм и я намирам за много полезна.

Аз съм кърмила само от едната гърда на едно хранене и на следващото хранене от другата гърда, именно с цел да се напие и наяде с предното и задно мляко. Докато ядеше от едната, другата обикновено потичаше сама и така напрежението в нея спадаше. Това беше само първите седмици, докато се регулира кърмата според потребностите на бебето.

Ползвлала съм Тео бебе първите месеци докато перях отделно дрехите на малкия. После с общото.

Последна редакция: нд, 16 мар 2014, 19:05 от Lady April

# 183
Добро утро и от мен!

Блускай - благодаря ти за отговора! За приемам ли, че това е "нормално" състояние по време на бременност?

# 184
  • Там някъде
Момичета, а до кой месец се перат отделно дрешките на бебо?

# 185
Моето е на 9 месеца и единственото, спрях да й стерилизирам шишетата, стерилизирам само новите неща. Все още пера отделно с бебешки прах, мия шишетата с бебешки препарат и й гладя дрехите.  Peace И мисля, че другото скоро може да се промени, но дрехите ще си й ги пера отделно  Mr. Green
Успешен и позитивен ден  Hug

# 186
Titanka, честита първа покупка  Hug

Момичета, чашите за кърма на авент стават ли за изцеждане? А стерилизират ли се или са еднократни?

# 187
Titanka, честита първа покупка  Hug

Момичета, чашите за кърма на авент стават ли за изцеждане? А стерилизират ли се или са еднократни?

Да стават - имат приставка, която се завива на помпата на Авент. Не са еднотратни и могат да се стерилизират - нали тези имаш предвид http://www.philips.bg/c/avent-baby-breastfeeding/avent-via-avent … rs-scf612_10/prd/

Момичета, а до кой месец се перат отделно дрешките на бебо?

Аз ги прах отделно до към 8 месечна възраст, до тогава и стерилизирах. Но след като спрях да му пера дрехите отделно и почнах да ги пера заедно с нашите перях всичко до пред половин година в това число и нашите дрехи със сано максима- бебешкия.

# 188
MAMA_SANCHO да, тях точно имам предвид. А за изцеждане на ръка дали ще са удобни?
Може ли някой да ми каже за какво се ползва ето това  newsm78
http://direct.asda.com/george/baby/shoes-accessories/baby-teddy- … 9,default,pd.html
и ето това http://direct.asda.com/george/baby/accessories/rattle-and-snuggl … 2,default,pd.html
Имам някакви предположения, но не ми е много ясно

# 189
това са такива играчки за гушкане от новородени, понеже не могат да държат големи играчки, а другото е плючена дрункала. Аз имам 2 играчки за гушкане, ама не ги уважаваше много, но плюшената дрънкалка е супер, че като дрънка,  мн. замахва и все се удря в главата  Mr. Green smile3538

# 190
MAMA_SANCHO да, тях точно имам предвид. А за изцеждане на ръка дали ще са удобни?
Може ли някой да ми каже за какво се ползва ето това  newsm78
http://direct.asda.com/george/baby/shoes-accessories/baby-teddy- … 9,default,pd.html
и ето това http://direct.asda.com/george/baby/accessories/rattle-and-snuggl … 2,default,pd.html
Имам някакви предположения, но не ми е много ясно

Незнам за изцеждането на ръка не съм компетентна някоя мама дето се е цедила на ръка да каже.

# 191
  • Пловдив
Стратиева измери шийката 8 мм. Включиха ми системи. Тя препоръча колан, нищо че лежа. Оставам в болница за неопределено време. Обмислям да ме преместят във ВМИ, защото тук финансово идва доста. Бебо е добре, 520 гр и една седмица напред . Не видя белези за аномалии.

# 192
Стратиева измери шийката 8 мм. Включиха ми системи. Тя препоръча колан, нищо че лежа. Оставам в болница за неопределено време. Обмислям да ме преместят във ВМИ, защото тук финансово идва доста. Бебо е добре, 520 гр и една седмица напред . Не видя белези за аномалии.

Олее дано всичко е наред Simple Smile
А как се измерва? С ехографа ли?

# 193
да ви споделя как ми е днес : връщам се от дълъг път и от лявата страна на корема много ме боли, като че придърпва, никога не е било толкова болезнено, чак до сълзи. какво може да е? лежа от два часа на лява страна, пих два но шпа.

# 194
  • Пловдив
Шийката я измерват с вагинално.

Общи условия

Активация на акаунт