КЛАСИЧЕСКА ХОМЕОПАТИЯ СПОДЕЛЯНЕ НА ОПИТ И ЗНАНИЯ 32-ра тема

• 55 809
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
Вие оставете мазилата, преди години козметичката ми ( т.е. тя се определя като козметолог) изписваше АБ за перорален прием Laughing.

# 121
Мале, ужас  Mr. Green
Мама_нана, благодаря   bouquet

# 122
Някой да има отзиви за Нели Стефанова- хомеопат е в София???

Нямам лични впечатления за Нели Стефанова, но повечето отзиви са положителни. Труден е избора, принципа май е проба - грешка   newsm78

# 123
  • София - Варна - Бургас
А как се познава този спазъм? И на белия дроб ли е или ларингиален?

Познава се по много трудното и шумно поемане на въздуха и звучи някъде дълбоко от гърлото, по-точно от Ларинкса.

# 124
Отговаря ли на класическия принцип предписание от типа на 1-2 капки сутрин и вечер в потенция 1 LM?

# 125
  • Пловдив
Така написано-да  Simple Smile

# 126
  • Пловдив
Отговаря ли на класическия принцип предписание от типа на 1-2 капки сутрин и вечер в потенция 1 LM?
Да Peace, ако хомеопата има обяснение, защо е необходимо да се повтори приема вечерта Peace.

# 127
Да Peace, ако хомеопата има обяснение, защо е необходимо да се повтори приема вечерта Peace.
[/quote]
Мога ли да попитам какво е твоето виждане или предположение за тази дозировка? Благодаря.

# 128
 link=topic=771084.msg27762017#msg27762017 date=1395429172]
[/quote]

Mamaden мога ли да попитам какво е твоето виждане или предположение за тази дозировка? Благодаря.

# 129
Не!

# 130
Аз съм пила потенция ЛМ,но само един път дневно,не знам дали два пъти е класическо предписание впредвид това какво съм чела и запомнила за тази потенция.

# 131
Благодря за отговорите, приема винаги ли трябва да е еднократен?

# 132
# 133
  • София - Варна - Бургас
Не!

Грешка!  Laughing  - Напълно отговаря.
Скрит текст:
Аман от пенкилер "разбирачи"...

# 134
О, а сукусийки на дозата дали не е лошо да се добавят.  Grinning сутрин и вечер. Жизнена сила на разписание. Laughing

Аман от такива "хомеопати" Laughing

Общи условия

Активация на акаунт