Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 257

• 52 607
  • 727
  •   1
Отговори
# 15

Маричке, не може да се гласува в анкетата. Излизат директно резултатите Hug

komet  bouquet - аз гласувах  Peace

# 16

Маричке, не може да се гласува в анкетата. Излизат директно резултатите Hug

komet  bouquet - аз гласувах  Peace

Освен аз да съм гласувала преди и да не може втори път. Излизат ми пак резултатите. Heart Eyes Heart Eyes

# 17
  • Бургас
Добро утро и релаксираща и усмихната неделя Laughing
Скрит текст:
Да ни е честита новата тема !
Днес смятах да изгледам серията за втори път,а то каква изненада сме имали  LaughingБлагодаря момичета Любов и Мариана  txtloves   txtlovesстрахотни сте !  bouquet  bouquet

Сядам да гледам с  преведената част Hug Hug Hug

# 18
Комет, щом ти се отваря с резултат, значи вече си гласувала. С точките за избор се отваря само на тези, които още не са гласували.

# 19

Маричке, точно така е. Пробах през друг браузер и гласувах. Така, че опитайте и вие.

Колкото повече, толкова повече.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Включих си лаптопа , че там имам други браузери и от там гласувах.  Но резултата още ни ми

харесва. Naughty  Гласувайте. Grinning

Последна редакция: нд, 16 мар 2014, 10:14 от komet

# 20
  • Бургас
Ох, друго си е с превода  LaughingСибел за цигарите крие ,дали няма и други тайни .Голяма главоблъсканица ,пълно със  загадки .Ама тоз аби на Юмер .....нямаше ли някой по-засукан артист  Blush

# 21
Всички са подбрани според характерите, Хаяско. Лицето трябва да подсказва на зрителя като какъв ще да е героя... Ето - Сибел наистина изглежда невинна, особено в колата, в смъртта си, със затворените очи... Онзи, лошия племенник, направо те кара да го намразиш от пръв поглед... Най-голямата сестра също е ужасяваща. Simple Smile Явно и баткото не трябва да ни е симпатичен... нищо, че е аби на милия ни Йомер. Simple Smile

Впрочем, Сибел е толкова красива в колата, че ми се дощява да изтрия с фотошоп кръвта и раните от лицето и, за да се насладя на тази красота спокойно. Simple Smile

# 22
Добро утро и добре заварили! Simple Smile

Добро утро и от мен. Много ме кефи тая снимка - пуловерче с плочки. Joy Joy Joy Joy

Хубав ден момичета.

# 23
Угодих си на мерака. Simple Smile))

Така вече е просто една спяща красавица...

# 24
Върнах се на момента на награждаването на Йомер.
Аааа, много хубав, когато взаимно си се усмихват и намигват с децата! Peace Peace

Хареса ми и въведението на Елиф в сериала - Италия. Прекрасна музика и кадри от Рим!
Замислих се, когато тя мина покрай телевизора, където предаваха новината от Ван!
Хвърли бегъл поглед и отмина. Как понякога съдбата ни подхвърля нишани за
по-нататъшни наши срещи, събития, но които ние не можем да забележим предварително. Heart Eyes Heart Eyes

# 25
Угодих си на мерака. Simple Smile))

Така вече е просто една спяща красавица...

Да, marytza - много е хубава артистката Peace

# 26

Така... след превода много от нещата си дойдоха на мястото.

Ама първо да кажа - драгия турски  зрител, който не е гледал "Kara Para Aşk” много  е загубил.

Прекрасен сериал - до тук всичко което видях с превод. Защото едно е да гледаш само картинки, без да следиш посоката на говора и съвсем друго е да видиш всичко в целия му завършен вид.

Любов  Two HeartsМариянка  Two Hearts- още веднъж момичета   love001 txtloves

Значи комисарят си живее щастливо във Ван 10 години, и единственото което го връща в Истанбул това са майка му и Сибел. Значи със Сибел се познават и са приятели по-отрано - нищо чудно това да е прераснало в любов -  ученическо приятелство или предварително  уговорена женитба / сигурно по натам ще стане ясно /.

Тук се сещам за думите на актрисата която играе Сибел - нейното участие ще в ретроспекция - тоест ще разберем постепенно всичко за Сибел.

Кое ми направи сега впечатление - ами тя не е съвсем честна в отношението си към Йомер. Просто на прима виста си го "излъга" и после си призна / май забрави, че е комисар в отдел " Кражби и борба с организираната престъпност"  - и то умен,и  прозорлив. И друго - почти "разреши" случая на брат си.

Другото което съм си мислила съвсем погрешно са думите на Хюсеин аби - за това, че той е беден и Сибел е бедна. Преди ги приемах като вид неодобрение за избора му - сега е ясно защо ги казва. Неудобно му е малкият му брат на когото предстои годеж и после сватба да му дава пари / затова ги взима и назаем /.

Следващата сцена -  установяване коя е убитата жена. Как няма да са шокирани, като те тръгнаха  за местопрестъплението след ироничния коментар на Арда - за деденцето и мацката. Шок за всички -  най-вече за Йомер.

Семейството на Хюсеин също прие новината с потрес. На двамата братя е съвсем ясно, че историята ще "разрови" нещо мръсно. Затова и Хюсеин е ядосан от факта, че Йомер е на местопрестъплението без да има юрисдикция  и правомощия да разследва в Истанбул. / нещото за което е  абсолютно сигурен, че Йомер ще започне да прави - убита е годеницата му /

# 27
Ъъъъъъ Мартичка, позволи ми да не се съглася съвсем относно Хюсеин. Той прие новината за смъртта на Сибел без много да се впечатли, галиба. Ядоса се най-вече от това, че Йомер е на мястото. Аз, понеже съм вече в режим параноя Wink и подозирам всички заради подсказките с тайните, започвам да си мисля... дали баткото няма да има пръст в убийството? Гаче ли леглото до жена му откъм неговата страна беше непипнато. Каза и, че е бил до тоалетната, ама ако се е прибрал малко преди това (уж зает с пазаруване по късна доба ("няма да ти е лесно", рече Йомер преди това)?... newsm78

Първият кадър е началото на тел. разговор, после почва да крещи за това, че Йомер е със Арда, вторият кадър е когато съобщава на жена си, че убитата е Сибел. Нещо твърде спокойно реагира точно на това съобщение...  

Последна редакция: нд, 16 мар 2014, 11:17 от marytza

# 28

Така... след превода много от нещата си дойдоха на мястото.

bouquet  bouquetМарта_49 - това имах пред вид
в поста си №13. Но, аз нямам Вашите умения да правя стоп кадри Embarassed Embarassed

За брата съм още в изчаквателна позиция за някакво мнение.
Колкото до това, че двамата братя са "наясно", че ще се разрови нещо "мръсно"
аз не мисля така!! Embarassed Мисля, че и двамата са шокирани - особено Йомер -
даже със сигурност не може и да разсъждава в този момент!!! Peace

Когато Хюсеин отиди на мястото на престъплението, той се държа
истински по-братски с Йомер. Издаваше се неговото притеснение
за братчето му. Но........ заплахата към Арда?????? newsm78 newsm78

# 29
Добро утро и добре заварили! Simple Smile

Добро утро и от мен. Много ме кефи тая снимка - пуловерче с плочки. Joy Joy Joy Joy

Хубав ден момичета.

Ох, Ах - за разтоварване  - и мен ме кефи много тази снимка Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт