Тренировки в домашни условия: Тема 45

• 37 915
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Момичета регистрирайте се в ру тракера.  Така ще можете да си теглите каквото ви е кеф. В повечето случаи тренировките са големи файлове и е невъзможно да се качват някъде,  а към тях има и календар.  Така че една регистрация и ще те родите Hug

# 616
На първа страница има регистрация от бг мама за ру тракера. Може и нея да ползвате Simple Smile  Peace

# 617
Намерих един сайт, в който много достъпно и ясно са обяснени връзките между храненето и физическата активност. Ето линк към него: http://simplesciencefitness.com

А това е една великолепна диаграма, която помага да разберем как да се храним в дните на тренировка и почивка:

# 618
Да взема да го науча тоя английски вече, че Фея само ме изкушава с разни интересни статии  Hug

Аз се отчитам с Michelle Dozois PeakFit Challenge D.02 Pure Strength 1. Не ги усещам тия 50 минути кога минават  Crazy

# 619
  • here, there, everywhere
Добро утро. Да се разпиша да не ме забравите. Hug

Днес най-после се прибрах след дълга командировка във френско (Bretagne).
Мога да се отчета само със стрес и ужасно хранене.

От утре се взимам в ръце. Не съм решила още какво ще подхващам, но определено ми трябва структура.
Напълняла съм, но това е положението. Много ми липсват упражненията. Особено мускулчетата на гърба ми направо плачат за натоварване. Не знам дали се сещате за какво чувство говоря.

Следях темата и много се радвам на всички за ентусиазма. Много момичета липсват, дано всички са добре.

Отчет утре.

# 620
  • София
Nuclear, започвай Бетата  Peace Доста се залага като гледам на корем и горна част - гръб, ръце, рамене, така че точно от това имаш нужда.

Мерка, тоя стреч викаш хубав. Ще взема да го направя да му се не види  Heart Eyes

# 621
ПоларLaughing Точно от днес увеличавам честотата и интензитета на тренировките си, за да съм готова за Мъдърелата.

Сутрешно/обедно: Джо Дилън и интервално бягане по хълмист терен.

Отивам да правя смуди (банан, ягоди, кейл, коноп). Нали знаете, че ако не приемате захари преди и след тренировка тялото ще започне да "краде" от мускулите ви?

# 622
Днес се отчитам с любима тренировка - редуване на кардио и силови интервали: Chalean Exreme - Lean Intervals.
Правихме я заедно с половинката - от него се изля поне една кофа пот, а от мен, има-няма, две капки.  Crazy

# 623
Фея кръстница, не трябва ли да се тренира на гладно или два часа след хранене? Аз ям след тренировка пълнозърнест хляб или овес.

# 624
  • У дома
Фея, много интересно, благодаря, че сподели!

Гони ме пусто любопитство за Инсанити, но съм пробвала да дърпам и не става. Иска ли някой да се смили над мен и да ми го прати на имейл???
Аз поръчах 21 дей фикс, най-вече заради купичките, но няма да дойде бързо, имат много поръчки и не смогват. Като го получа ще ме инструктирате как да кача тренировките някъде.

# 625
LoveLife, аз никога не съм тренирала на гладно. Винаги хапвам нещо калорично 10-тина мин преди началото. Така мускулите ми получават прилив на енергия точно когато започват да изпитват умора. Вместо да се намали ефективността на тренировката ми, те продължават да работят.

И никога не пия кафе преди тренировка, защото кафето ускорява сърдечния ритъм и качва кръвното. Според мен това, в комбинация с интензивна тренировка, е направо вредно за сърдечно-съдовата система.

След тренировка винаги приемам бавна захар + белтъчини. Пълнозърнестият хляб и овесът не са нито едно от двете.

Аталанта, много интересно това, дето си го поръчала. Аз не бих платила за подобна услуга обаче.

# 626
Айа  Heart Eyes същата съм с потенето. Докато правих бодирока Лиза Мари като къпана, аз с леко навлажнена кожа, даже и запотяване не мога да го нарека.  А не като да не се измарям. Правех всичко с нея на едно. Не съм спирала, ни почивала. Ама пот ниц.

# 627
  • Пловдив
Здравейте, аз съм от начинаещите също. Правя тренировките на Руми. След един месец в който правех тези за начинаещи, днес почнах тези за напреднали. С изненада открих, че изключая лицевите опори с останалите неща се справям добре.
Фея, стана ми интересно, какви бързи захари консумираш след тренировка? Аз избягвам всичко сладко, включая шоколад. Ям единствено мед. Може би трябва да се корегирам  newsm78

# 628
TDI, много благодаря Hug Изтеглих ги, чакам да пуснеш и бетата Simple Smile

между другото, на мен rutracker не ми се зарежда - само при мен ли е проблемът?

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 00:59 от Шанс

# 629
Фея, стана ми интересно, какви бързи захари консумираш след тренировка?

Не бързи, а бавни:

След тренировка винаги приемам бавна захар + белтъчини.

Вечерна тренировка:

Интервално бягане по хълмист терен + тази тренировка с пудовка:

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 04:25 от Фея Кръстница

Общи условия

Активация на акаунт