Тренировки в домашни условия: Тема 45

• 37 917
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Гледаш го тоя и си мислиш, че е някакъв си чичка, а той бил чудовище!

# 601
  • Canada
''Чичката'' е желязо. Феичка, ти така ли се готвиш за Мъдерелата?

# 602
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добро утро!

Качих алфата тук: https://www.dropbox.com/s/nskvr6v87y7tgls/01.%20Focus%20T25%20Ca … dio%20Alpha-1.mkv

Утре ще я изтрия и ще кача бетата, защото мястото е ограничено Sad

Отивам да тренирам, после ще ви чета Wink

# 603
Aйа ,bob4enka Благодаря за милите думи.И аз намирам разлика във начина по който изглеждам дори забелязвам ,че дрехите ми стоят по различен начин и си се харесвам доста  Embarassed Laughing .
TDI мога ли да те помоля да качиш и гамата по този начин.Линка от първа страница като тръгна да тегля ми светват тук сто неща на лаптопа включва се антивирусната и не ми позволява да го изтегля.На мен ми остава още една седмица от бета фазата.Отделно ходя на народни танци .Карам и велото от време на време но за малко време около 30 минути ,че ми писва да стоя седнала и да въртя педалите.Мисля да започвам и да тичам.Нещо тренировките по 25 минутки ми се виждат доста кратки.Усещам ,че искам да правя още малко тренировки и имам нужда Simple Smile.

# 604
  • Плевен
Като влезнах да прочета темата имах чувството че говорите на неразбираем език  ooooh!.И сега продължавам да не разбирам нищо.Аз съм почитател на бягането.Сега от както се затопли ходя да бягам по час в близкия парк,съчетавам и с коремни преси на близката катерушка(надолу с главата,като използвам земното притегляне и силата на корема за да ги направя).Трудни,но ефективни-само по 12 правя,достатъчни са  Peace

# 605
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аууу, Фея, срахотно видео за добро утро- обожавам такива видеа с интересни упражнения, искам и аз като него, даже ще пробвам някои от тях. Чакам с нетърпение разказа ти, като мине състезанието.

DqVoLsKi_ChArOvNa нали, много е мотивиращо като започнат промените и неможеш да се спреш да тренираш.  Grinning 25 минутки и на мен не са ми достатъчни, правя по толкова в почивен ден, колкото да се раздвижа. Но пък винаги можеш да комбинираш с бягане, качване на стълби (тук всичко е на ниско и няма къде да качвам стълби, много ме е яд  Rolling Eyes), скачане на въже, отделни допълнителни видеа за корем или наблягащи на други части на тялото, табата след 25 минутките (ще те довърши много добре  Mr. Green). Аз наскоро преоткрих детските площадки- истински стрийт фитнес, безлатно, леснодостъпно и спокойно вечер (тук след 6 рядко изкарват децата).

tani80s Какво не разбираш в нашите постове?

Последна редакция: сб, 05 апр 2014, 10:06 от bob4enka

# 606
  • Пловдив
дОБРО УТРОООО!
Леле, Феичка, този "чичка" уби рибата  #Crazy #Crazy #Crazy #CrazyМалее, малеее, кога и аз ще мога да тренирам по този начин. Направо умрях от кеф,като го гледах, честно. Ега ти екземпляра. А ако го видиш на улицата, ще го подминеш с пренебрежение  ooooh! Как лъже външния вид, еййй. Браво, чиче! /Не е чиче на години, само 2 години е по-голям от моя мъж  Embarassed, и 5 от мен  Stop/ въй, въй, одъртяхме.
Дяволски чаровна от собствен опит ти казвам - кратки, но ефективни тренировки са най-добрия дългосрочен избор за теб. Не се увличай по двуразови и триразови тренировки, ако тялото не ти е готово, ще си навлечеш някоя беля. Претренирането е по-лошо дори от нетренирането. Внимавай! Да тренираш повече не е равносилно на това да имаш по-големи резултати   bouquet Като те гледам, резултатите са ти много добри по този начин. Както се казва - ако нещо действа, не го променяй  Hug Но, всеки решава за себе си, де.
Аз днес отчитам некоординираната въртележка на ръцете и краката ми пречат, наречена ММХ. Ей, май няма да овладея движенията, мамка му. Има нужда всяко едно упражнения да се подготви предварително, а нямам време за това и ми е малко губене на време тази работа, но... каквото, такова. Усещам се по-мързелива от преди нещо, не знам защо. Дали е пролетна умора или съм в някаква дупка, не знам, ама дано мине, че не съм доволна от себе си само да отбивам номера. А и все съм гладна, уж ям режимно, но адски много, а пък не съм и бременна поне да не ме е яд , офффф  Crossing Arms /не, че искам да съм бременна, де, ама е добро извинения за непреодолим апетит/
Оф, трябва да изчезвам, лек и усмихнат ден  bouquet

# 607
TDI мога ли да те помоля да качиш и гамата по този начин. (..) Нещо тренировките по 25 минутки ми се виждат доста кратки.Усещам ,че искам да правя още малко тренировки и имам нужда Simple Smile.

Да, няма проблем  Peace  Утре ще изтрия алфата и ще кача бета, после и гамата  Peace  За съжаление в дропбокса мога само по 2ГБ да качвам, а те са големи  Rolling Eyes  а с докса се качват с часове и после до колкото разбирам и вие ги теглите бавно  Rolling Eyes

DqVoLsKi_ChArOvNa, междудругото мога да препоръчам и рунд 1 на ФБ, LoveLife, и на теб мисля, че ще ти е добре  Peace Първата седмица е много лежерна и после се почва лудницата  Laughing  Горе-долу по около 40-50 мин. са  Peace
Ето тук го качих, за който проявява интерес: Файл : FB Round 1.pdf
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=21f1f81abc
Той е малък, така че лесно ще го дръпнете Wink

Билянка
Скрит текст:
Hug  Те хиените всъщност са много хитри същества, само славата им е лоша  Laughing  ("Цар лъв" на Дисни е виновен!  Laughing)

bob4enka, дано не помислиш, че ти се мазня нещо, ама ти си ми вдъхновението. Винаги съм си мислила, че домашните са няква страшна глупост безрезултатна и си спомням първия ден като влезнах в темата ти си беше публикувала снимките и аз ей така  Shocked  и си викам мятам се и аз   Laughing   Hug

Ох, аз днес се размазах на паркета, буквално! По едно време ми се пригади и спрях  Rolling Eyes  правих това: Beginner-Kettlebell-Workout - с дъмбел от 5кг. , нямам още пудовка  Cry  и после ей това ме уби: 17-Minute-At-Home-Cardio-High-Intensity-Interval-Training-Workout гледам, че съм го спряла на 15:33, от 17:13 продължителност, ама не можех повече  Cry  щях да повърна, не знам защо така се получи, дали 'щото съм с 2 комбинирани анемии  Rolling Eyes  аз с кардиото съм много зле - силовите чак ме кефят такъв мазохист съм, че никога не ми е тежко и не ми е достатъчно, ама на кардиото съм  ooooh!  .... та ето го и стречинга: Cool-Down-and-Full-Body-Stretch - та казвам ви тъкмо съм надигнала глава от мивката, като си мислех, че ще върна кафето и този ми ти Даниел ми вика "хайде сега джъмпинг джакс"...  #Crazy  превъртях и директно на стреча  Peace
Днес най-накрая ще се паркирам на дивана с книжка (че се каня цяла седмица и все съм по улиците) и никой не може да ме измъкне от вкъщи  Naughty  

# 608
  • Плевен
Не знам-видове спортни програми ли говорите,начини на трениране  newsm78.Нали е тема за домашни тренировки

# 609
Здравейте на всички трениращи. Доста често преглеждам темата и все не се решавах да започна да тренирам по често. До сега съм правила различни упражнения от класическите, известно време правех упражненията на Руми. Снощи си изтеглих Т25, доколкото разбирам първо се тренира 5 седмици алфа, след това бета и накрая гама и така общо 15 седмици. Поправете ме ако греша. От понеделник започвам. По принцип нямам проблем с килограмите, но имам нужда от стягане. Лек ден на всички!!!

# 610
  • Stavanger,Norway/ Varna
TDI  Hug, тази тренировка на блендърите, за която говориш, едно време като започвах с тях ми беше любима. Един съвет- аз я правех преди на 3 рунда в протокол 45/15, можеш и 40/20. Запиши си упражненията, навий си таймера и направи 3 рунда. Малко по- лесно е  Peace Иначе издържливостта при кардио се тренира. Аз преди неможеш да избягам и два км преди да ми стане лошо. С ХИИТовете на блендъра и тренировките с въже, миналата година ходих на маратон и 5 км не ги усетих. Сега бягам и по 10 без проблем. Постоянство търпение и ще стане.  Peace

tani80s говорим и за двете. Темата е за домашни тренировки и всички ние с изключение на нялкои от нас, тренираме у дома или навън самосиндикално. Някои от нас, включая и мен ползваме и фитнес зали от време на време. В темата обсъждаме начините, по които тренираме у дома, програми подходящи за домашни тренировки, които могат да се намерят на първа страница, интересни видеа за домашни тренировки, комплекси, които сами измисляме или сме намерили в нета за домашни тренировки и тренировки навън, та чак и начинът по който се храним.
Ако имаш неясното, може винаги да попиташ, всички са много отзивчиви и винаги ще получиш отговор.
Това е почти единствената тема, в която пиша и това е заради прекрасната и мотивираща атмосфера тук  Hug

# 611
  • София
tani80s, не се притеснявай, с всеки в началото се случва същото. Аз също не разбирах езика на тази тема, но мисля, че вече го говоря  Laughing А съм с 5 месеца тук, не съм от старите  Wink

Любче  Hug
Горе главата мило! Всеки има такива ядливи периоди! Ето аз например снощи изядох над 3000 калории, като минах тая цифра, вече спрях да ги броя ... Да, режимни, но ужасяващо много. Така че не си сама  Hug Хора сме, при всички се случва  Hug

Отчитам вчерашния Ъпър Фокус, страхотна тренировка за горна част! Усещам как в Бетата с Шон ще ваем ръце, гръбче, раменца  Heart Eyes

# 612
TDI, не препоръчвам Зузана, защото не тренира правилно. В повечето случаи пропуска задната линия на тялото и това води до проблеми с гръб, колене и т.н. Да не говорим, че трябва да имаш едно 10-15 минути разгряване на ставите и вдигане на пулса преди нейната 15минутна изкъртваща тренировка...

Umma, ако имаш проблеми с коленете, никакво Т25!

Хора, не започвайте директно от гамата. Може да ви откаже от тренировките завинаги Grinning

# 613
Мери, и аз това го разбрах, но по трудния начин  Mr. Green

TDI, благодаря! Тегля в момента - той е един файл, така ли? Т.е. една тренировка..

Имам молба: можете ли да ми помогнете да намеря да си сваля това:
http://popworkouts.com/brazil-butt-lift-workout/

Praynig Praynig Praynig

Търсих, но успях да намеря само някакви отделни части, а искам цялата серия  Blush

# 614
TDI, благодаря! Тегля в момента - той е един файл, така ли? Т.е. една тренировка..

Добре, че писа, че да се усетя, че нещо не е наред  Crazy  7 файла са. Сори, но за първи път го ползвам този дропбокс. Ето я цялата Алфа:

https://www.dropbox.com/s/nskvr6v87y7tgls/01.%20Focus%20T25%20Ca … dio%20Alpha-1.mkv
https://www.dropbox.com/s/lbj6pwvs1olrkbj/02.%20Focus%20T25%20Sp … 1.0%20Alpha-1.mkv
https://www.dropbox.com/s/a863uty0eu0j7zw/03.%20Focus%20T25%20To … uit%20Alpha-1.mkv
https://www.dropbox.com/s/nbra94otl94u8zw/04.%20T25%20Focus%20Ab … als%20Alpha-1.mkv
https://www.dropbox.com/s/9r8arh5t5ixo7kf/05.%20Focus%20T25%20Lo … cus%20Alpha-1.mkv
https://www.dropbox.com/s/qyvr3l0hmdod8gt/06.%20Focus%20T25%20Stretch-1.mkv
https://www.dropbox.com/s/fz13gv97khlibdd/Focus_T25_Alpha_Schedule.pdf

И аз одеве споделих линка, видях го, че работи и си викам всичко е ОК  ooooh!

Бобченка , ще пробвам с интервали, аз съм забелязала, че един интервал от 45 сек. ми е идеален, обаче техните минутки ме убиват и друго, което отбелязвам като грешка в тренировките си е, че аз не почивам между сериите - още докато  е сив екрана и показват какво ще се прави и аз го правя, но без да се усетя и като каже "ready" и "begin"  и аз се усещам, че съм направила 2-3 повторения без да се усетя  ooooh!  Трябва да го коригирам това, за да не се получава като днес  Rolling Eyes

Мери, благодаря! Оценявам мнението ти  Hug Имам го свалено и затова се чудех, но ще мина и аз на Т25 като приключа блендера.  Peace

marmaid по толкова са май, да. Има си календари към всяка част  Peace

tani80s, в момента коментираме Т25 програма, за която можеш да прочетеш повече на 1-ва страница. Аз като се записах в темата първата седмица предимно от 1-ва четях и се информирах. (Тук е момента да благодарим на Мери  за оформлението и полезната информация   bouquet )  С времето ще свикнеш и няма да ти прави впечатление  Peace

Общи условия

Активация на акаунт