Тренировки в домашни условия: Тема 45

• 37 923
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Шанс, когато имаш нужда от бърз източник на енергия, по-добре яж банан, фурми или други сладки плодове, мед, но не се трови с бяла захар (така и не мога да разбера как хората ядат чиста захар  Shocked) )

За днес отчитам 45 минути тренировка за крака от Бодирок, след това 15-ина минути пилатес:
http://www.bodyrock.tv/2013/10/17/xxxxx/

Слънчеви и спорТни почивни дни! Hug

# 586
Изобщо не съм ви изпускала от поглед, да не си помислите  Mr. Green

След изключително гаден ПМС вече започвам да влизам в релси, но 2 дни не тренирах, ако не се брои едно кросче с голямата дъщеря. 4км. отиване и връщане до парка на бърз, ход редувани с бягане. Много прилично се получи даже, а тя е много надъхана  Grinning

След малко ще го повторим, а отчета ми е с линка, който пусна Ла - TAE BO TOTAL BODY FAT BLASTER
Изкуших се, защото отдавна не съм вкарвала ластиците си в употреба, но не съм доволна и дори не я направих цялата.

TDI, това сравнение с хиената доста ме развесели  Joy

# 587
Шанс, когато имаш нужда от бърз източник на енергия, по-добре яж банан, фурми или други сладки плодове, мед, но не се трови с бяла захар (така и не мога да разбера как хората ядат чиста захар  Shocked) )

оле, хич не се бях сетила за мед  ooooh! аз захар изобщо не ям под никаква форма, но ми трябваше нещо бързо и това беше първото, за което се сетих.. мерси много за съвета! Hug

TDI, имаш ли ги и алфата, и бетата, че на този линк от 1вата страница нещо не става.. мерси!

# 588
Шанс, нали затова сме тук, да даваме съвети една на друга.  Hug

# 589
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз винаги имам добър мед под ръка, усетя ли нещо такова, хапвам лъжичка- две. Купих от азиатския магазин тук, био сироп от фурми. Ползвам го за подслаждане на сурови десерти, харесва ми.
Аз отчитам с тренировка на игрището (в това хубаво време, абсурд да се забия в залата  Crazy)

3 рунда от-
200 скока с въже
10 дълъг скок към бърпи с лицева опора
200 скока
20 от онези... абе, в поза дъска, и скачаш с двата крака едновременно на едната страна, после назад в средата и после на другата страна. От блендърите го знам, от един техен ХИИТ убиец.
200 скока
20 дипс
200 скока
10 лицеви опори
200 скока
20 скачащи клека.

Общо 30 мин. и някакви секунди.

Общо имам 3000 скока  Crazy Grinning

После 10 минути правих корем и това е то  Peace

# 590
Здравейте, девойки! От известно време ви чета и " следя" и реших да се вкюча в темата, която е страхотно позитивна, мотивираща и зарибяваща! Аз тренирам редовно от почти 4 месеца в дома си, утре завършвам 30 Day Real Time Challange и се мятам на T25. Имам за сваляне 5 кг., но тонусът и зареждането от тренировките са ми по- важни! Приятен уикенд на всички Simple Smile smile3525 newsm68

# 591
  • Има много детски смях.
Здравейте и от мен!
Сутринта правих Норбеков, но резултат не усетих. За първи път от месеци насам.
Преди малко завърших стретчинга на Шон и там става дума за съвсем друга бира- като нова съм. За всеки случай си записах час за преглед при неВролог в понеделник. Отделно, започвам да имам сериозни подозрения, че цялата драма може да и от матрака  Rolling Eyes Ще видим в понеделник. Дотогава- Шонката  Peace
А Т25 тримесечна програма ли е? Снощи я попрегледах и мисля да я отпочна като ми отшумят болежките  Thinking

# 592
Аз така я разбрах T25, че е на 3 части ( Alpha, Beta, Gamma) всяка се прави по 5 седмици! Ако греша, моля някой да ме поправи моментално... Simple Smile

# 593
  • Пловдив
Умичка, да, 3 месеца и 2 седмици -алфа и бета по 5 седмици игама 4. А ти бързо се оправяй.
Бобче, ти си повече от машина.... шапка долу за теб.

# 594
  • Има много детски смях.
Благодаря ви, момичета.  Hug
А може ли само Гамата да си "причиня"? Другите, доколкото разбрах, са по- аеробни? Аз с аеробните съм на огромно Вие- проблемни колене, не друго  Confused

# 595
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Момичета, аз Т25 си я изтеглих от тук: http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4518206
Скрит текст:
име и парола  bgmamma и на 2-те полета  Wink

Иначе нямам нищо против да ви я кача някъде, но мисля, че от рутракер ще ви е по-удобно. Ако пак не става, пишете, ще я кача в докса  Peace

Отчитам и 6 км. бутане на количка  Wink Минах и през конната база имат нови коне  smile3508  но за да ги пробвам трябва да сменя треньора, дано моя да не ми се разсърди  Rolling Eyes

Мери, кажи моля те защо не я препоръчваш zwow? Аз по-скоро към нея клонях, е имам още 6 седмици до края на ФБ, но все пак...

И да ви кажа - разбрах защо треньорите стават гейове - аз цял ден гледам на жените ръцете, дупетата, краката  Joy

# 596
Айа, така е  Hug

Благодаря ви, момичета.  Hug
А може ли само Гамата да си "причиня"? Другите, доколкото разбрах, са по- аеробни? Аз с аеробните съм на огромно Вие- проблемни колене, не друго  Confused

Умма, не съм големият критерий, но тая гама ми се видя възскоклива и секваща дъха, 25 мин  #Crazy според мен преди да я направиш, я скипни да я погледаш малко и да си прецениш. Аз лично скоро не мисля да я правя  Naughty
Имаш ли нужда от препоръка за невролог?

TDI, на мен този линк не ми се отваря  Rolling Eyes А ми се ще да видя алфата и бетата как са..

# 597
  • Canada
 Бърз отчет и от мен:
Гръб и крака от Р90Х + 10 мин. корем пак от там.
Размазах се...

# 598
Здравейте момичета, не съм се отчитала от три-четири дни, ако не се лъжа  Laughing Но си тренирам по план  Peace
Вторник - Flexibility клас - front split
Сряда - back bends
Четвъртък -side split
Петък - Cardio recovery от Инсенити  Peace
Всеки от дните имам и минимум 6км вървене. Не можах да карам колело и тази седмица, пак имахме сняг  ooooh! Надявам се следващата вече да съм с колелото  Simple Smile
Хубава вечер на всички   bouquet

# 599
bob4enka Ти си нечовек! Свалям ти шапка!
Аз продължавам утре с Beginner Boot Camp Workout -- Easy Toning & Low Impact Cardio .Ами гледах ги тия йоги-шмьоги, еми не е за моя буен дух тая работа...така да се отпусна аз и да замра Laughing трябва да съм сама на някой остров за да стане.
TDI една седмица съм в Бургас, ако видиш момиче с черна коса вързано на опашка и анцунг синьо-зелено горнище и черно долнище да бяга или да се чекне по пейките- аз съм. Или пак тя(без анцунга) с красив чернокос младеж(на Христова възраст) и къдраво 4 годишно хлапе (Ивайла)ние сме Party

Общи условия

Активация на акаунт