Тренировки в домашни условия: Тема 45

• 37 875
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
  • София
А защо не вземете чопър?
Например нещо такова:
Скрит текст:

Аз съм с такава джаджа и никога не съм била по-доволна от уред. Уникално е. Няма не може да мели.

# 736
  • Stavanger,Norway/ Varna
Вивиан твоя става ли за смутита. Аз с чопъра си правя маслата, мели всичко, но така е направен, че повече от 200 мл течност неможе да понесе, излиза навът през дупката по средата. И сега и аз се оглеждам отделно за блендер да си правя смутитата.

Аз отичтам със сутришно бягане - 7 км. Нещо не ги усетих  Shocked, ако имах повече време, щях 10 да ги направя. По- късно ще метна нещо за долна част на блендърите, че досега се нервирах на последната торта за тази седмица и на малакта ми маймуна, която е оставила вратата на хладилника отворена и е направил конденз. Едва спасих марципана, егати, катинар трябва да сложа  Rolling Eyes

# 737
Вив, аз имам подобен чопър, ама е само 300 вата, слабичък идва и не мога да направя нормално масло за нормално време. Изнервя ме, лепи се по стената, въртя два пъти и трябва да  спирам, за да обирам. Искам нещо по-мощно, с което се надявам да не въртя-спирам толкова често.
И смутита хич ни ги прави смутнати  Laughing трябва и с пасатор да минавам.
La, видя ли ножчетата? Много са странни  Thinking Май няма да поръчвам за сега. Ще чакам да забогатея мистериозно и да поръчам нещо друго  Joy

Мятам се на Bob's workout 1  Crazy

Последна редакция: чт, 10 апр 2014, 15:22 от Merry.

# 738
  • София
А сега де  Laughing Хванахте ме на тясно  Laughing Как да знам дали става за смутита, като такова чудо не съм си правила  Laughing Абе предполагам, че ще става, защото толкова добре си го познавам като уред, че знам какво може да смели и какво не, та в тоя контекст  - да, става.
Бобченка, коя дупка по средата? Моя няма дупка. Предполагам ще събере 250 гр спанак и още толкова ягоди. Каничката е 800гр. но има един вътрешен капак, който е с гумено уплътнение и нищо не излиза през него, никакви течни съставки.
400 вата е и е много силно, досега не му се е опирало нищо. Тефал е като марка.

Ще ме карате да пробвам някое смути, че се изложих яката работа  Joy

# 739
Стига сте писали бе! Чак довечера ще мога да ви пусна нова тема с готини снимки  Laughing

# 740
Шанс, микрозелениите са наскоро покарали растенийца. Ядат се сурови, защото така да най-полезни http://en.m.wikipedia.org/wiki/Microgreen

ТДИLaughing Много смешно си сватосваш родата.

# 741
За днес "открадвам" от Айа тренировката, която тя "открадна" от Фея http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/Total-Body-Toning … ut-You-vs-You/i0/

# 742
Фея, мерси за разяснението  Peace

Този чопър не става много за смути - за смутита става блендер.

# 743

Общи условия

Активация на акаунт