Тренировки в домашни условия: Тема 45

• 37 878
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
Фея- давай снимките. Praynig Hug

На голите до кръста мъже ли? Неудобно ми беше да ги снимам...

Мама Мил, благодаря, че каза за безплатната петдневка. Непременно ще я взема!

Билянке, няма ли да покажеш дИцЪтЪ по някое време?

Много се кефя, като чета, че тренирате по Джо Дилън. Ама наистина много!

# 721
Фея- Joy Joy Joy
Твоите имах предвид. Wink

# 722
Фея- Joy Joy Joy
Твоите имах предвид. Wink

Laughing

Ей сега. Първо да се отчета.

Днес пак тренирах с пудовка, след което добавих 20 мин планинарска тренировка (ходене по наклон с променящ се висок %).

След тренировката за вечеря ядох омлет с микрозелении и авокадо. На микрозелениите им сложих сол и оцет. Стана м-м-м - пръстите да си оближеш!

Последна редакция: чт, 10 апр 2014, 04:27 от Фея Кръстница

# 723
Не виждам нито една снимка. Sad

# 724
Не виждам нито една снимка. Sad

Пробвай пак. От Фликр нещо са се омазали здраво в опита си да подновят вида на сайта си.

# 725
Това вече е друго. Благодаря,че ги сподели. Hug
Страхотна си,но ти си го знаеш.  bouquet

# 726
  • У дома
Mamma Mil, не ходих на Джилиан, защото съседката ми се отказа, а и само да ми приказва не ми трябва.

Хм, и аз хапнах микро зелении за вечеря, но ги полях с една биричка. Анулирах един вид карането на ролери преди вечеря Sad

Бях забравила, че обещах да ходя на работа в четвъртък, но заради срещата с Мерида им отказах с обяснението, че ще я посрещам на летището  Embarassed

# 727

Бях забравила, че обещах да ходя на работа в четвъртък, но заради срещата с Мерида им отказах с обяснението, че ще я посрещам на летището  Embarassed

може би другите знаят какво работиш и не е странно написаното, но на мен ми стана забавно - и на мен ми се ще някой път да забравя, че трябва да съм на работа  Mr. Green

а какви са тези микро зелени? Rolling Eyes

# 728
Хмммм, дали да си го взема - този блендер. Има време до следващата заплата.. да не стоя гладна в края на месеца  Laughing

# 729
Отчитам изненадааа за тези, които по са запознати с моето трениране - Руми - горна и долна част Simple Smile хареса ми ще се прави Simple Smile

# 730
Здравейте сладурки,
Набързичко да се похваля, че сутринта успях да се натренирам, възнаградих се, за това че вчера имахме едно служебно постижение, тююю ми така де, малко въздух да глътна и аз. Първо стречинг с йога, след това наблегнах на крака и дупе, и допълних след това и за горна част на тялото. Друго си е  Grinning

На американките много поздрави, и нали си знаете благородна завист, че ще си побъбрите със сродна душа на тема тренировки и т.н. Да си изкарате перфектно!

Темата за тахана я подминавам "като бърз влак малка гара", така наддавам от подобни вкусотии ooooh! че по-добре да не се сещам и да си ръфам яйцата, месото и зеленчуците  Grinning Иначе да ви е сладко! Hug

Спорен ден момичета!

# 731
  • София
Мери, на мен тоя блендер ми изглежда доста сносен за парите си. Аз бих го взела  Peace

# 732
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Благодаря на всички за отговорите за тахана, страхотни сте  Hug   Heart Eyes 
Аз днес пак си направих, но този път маааалко по-смело с чаени лъжички - не кафени  Peace
Аз на кого да стана рода, че да идвам в щатите на шопинг  Rolling Eyes   Mr. Green 
Скрит текст:
Имам брат за женене - спортна натура, колоездач и братовчед нацепена бургаска батка от най-нацепените (сигурно е поне 120-130кг)  Crazy

Да отчета и аз 30-Minute-Booty-Boot-Camp-Butt-and-Thigh-Workout + Upper-and-Lower-Back-Workout-At-Home-Back-Exercises-to-Tone-Strengthen и /Lower-Back-Stretches-for-Sciatica-Pain - за първи път да усетя, че стреча ми е достатъчен, обикновено след като свърши полагащия ми се по програма си правя още 2-3 упражнения за разтягане  Peace

Днешната тренировка ми беше суууупееер!!! От онези,които пръхтиш, ръмжиш, скимтиш и се леят едни реки пот, а в същото време сърцето и дробовете ми не се опитват да изскочат от гърдите и цялото тяло работи като една добре смазана машина. Много съм доволна  Peace

Мери, блендера изглежда добре, само като ти дойде пратката, пред куриера отвори и виж дали имаш гаранция в кутията и касов бон - нищо, че е по куриер пак трябва да имаш платежен документ.  Peace  Аз купувам техника онлайн доста често и това ми е първата работа, защото съм си патила, та имай си едно на ум  Hug

Хубав ден, момичета  Hug

# 733
Атланта- нали знаеш в колко каца самолета? Wink
Чакам те. Hug

# 734
  • au bout du monde
Хмммм, дали да си го взема - този блендер. Има време до следващата заплата.. да не стоя гладна в края на месеца  Laughing

И аз гледах този блендер Laughing Но в коментарите пише,че ножовете са високо поставени и не може да се смели добре. Confused

Общи условия

Активация на акаунт