Тренировки в домашни условия: Тема 45

• 37 893
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Благодаря на всички. Напоследък малко ми поспадна мотивацията, а причината беше...
Скрит текст:
...че трябваше да отида на обучение за една седмица. Изобщо изтървах храненето и резултатите не закъсняха, най-вече за кожата ми. Както съм споменавала е изключително проблемна, контролът върху храните и напитките помага страшно много. Мястото никак не позволяваше да избирам какво ще ям, особено на обяд, когато ни даваха едни отвратителни спарени сандвичи с майонеза от онази, която има трайност около една година.
Днес - ден с акцент "Седалище" от тренировката за бедрени и седалищни мускули в домашни условия на ББ-Тийм.

# 691
Lidsy, и моята кожа много бързо реагира отрицатлено като ям вредни храни. Така че много добре знам за какво говориш.  Peace

Аз днес пак “откраднах “ тренировката на Фея - http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/Total-Body-Toning … ut-You-vs-You/i0/
Допълнително направих и 30 мин йога: https://www.youtube.com/watch?v=_oDvv62oFF8
Много ми харесаха и двете тренировки, включвам ги в любими.

# 692
Днес започнах турбото Simple Smile По принцип трудно координирам ръце с крака когато става дума за упражнения (та малко се оплетох с едното упражнение), но се опитвам Grinning

А да ви попитам - по принцип вечер какво хапвате? Искам да започна да се храня по-здравословно, а не да се мъча с някакви диети. (против диетите съм и ги избягвам)

# 693
Atalanta Insanity беше първата ми любоФ  Wink Редуването с Р90Х3 е определено много добра идея - на мен засега ми харесва смесването на Р90Х3 с Т25. 

Вив, как така бе мила?  Дано бързо отшуми ... ФБ днес публикуваха нова програма за разтягане - пробвай я - http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/Stretching-Pilate … ess-Back-Pain/it/

Перла, разгледай "диетите" на Руми, предполагам, че все някоя ще ти хареса.  Права си, важното е човек на намери правилния начин за хранене.  Иначе силното ограничаване на храната е само до време  Peace

Отчет от мен - 3 мили бягане. С храната днес - дотук, добре Wink

# 694
Их, их, как ме изчеткахте! Благодаря!

Перла, аз съм 80% суровоядец, така че ям предимно зеленчуци. Добавям различни млечни, яйца или месце, както и ядки.

Вив, що така? Дано бързо да мине!

За днес - Джо Дилън.

# 695
Привет от мен от американска земя. Естествено не тренирам,но целодневно обикалям магазините. Направо се разбих от обикаляне и пазаруване. Mr. Green
Лидзи-изглеждаш супер. А Фея не видях. Моля да пусне пак снимките специално за мен. Благодаря. Hug

# 696
  • Stavanger,Norway/ Varna
И за мен, искам и аз да видя дупето, не се е съмнявам, че Фея е страхотна.

Линзи нежна и прекрасна и тя.

Мерида ейй, много ти завиждам, как ми се скитори по магазините в някой голям град и на мен  Grinning

Дива   Hug Hug

Гледам и мен сте ме споменали с хубави коментари, много благодаря. Темата ми е голям двигател, много зарежда и мотивира   bouquet

\\\Фъстъчка\\\ зависи с каква интензивност плуваш. Ако е по- лежерно, с паузи след всяка дължина и под 1 км, бих го комбинирала с ХИИТ по- късно или по- рано през деня. Иначе, ако ти е интензивна тренировката, може да си останеш с нея.  Peace Ползвай дъска да тренираш краката с плуване в различните стилове- интензивно. Силово в басейна можеш да тренираш ръцете с педалси  Peace

Аз отчитам от вчера с 25 мин интервално тичане, клек, тяга и тренировка за гръб. Довърших с ренегатско гребане с 10 кг гири (излезе ми душата) и коремни.

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 07:55 от bob4enka

# 697
Довечера - Джилиан с пудовка: https://www.youtube.com/watch?v=4w2ssgjdIts В ход ще решавам колко килограма да подмятам, да не се окажа и аз като Вивиан на скамейката. Бързо възстановяване!
Пазаруване, пазаруване... Чак не си спомням какво беше това. Решила съм да си подаря така желаните от мен маратонки на 25 април. Пу-пу дано да не се обърка нещо до тогава.
Мислих, четох, накрая стигнах до извода, че НВД + фибри е нещото, което ме събори. В неделя и понеделник бях на филета + зеле/броколи/спанак/тивкички за обяд и вечеря (и 4-те ОКБ).

# 698
  • София
Ей, сладки, много благодаря за вниманието  Embarassed  Hug
Днес съм доста по-добре, ама то беше слабо, а и аз веднага го атакувах, защото още в края на тренировката усетих и направих моментално стреча на Шон. Вчера ме понаболваше, но снес е доста по-добре. Благодаря на всички  Hug

Мама Мил, специални благодарности за този стреч, дето ми го препоръча! Супер е, влиза ми в любими  Hug

Отчитам си Rip t circuit от Т25  Heart Eyes
Следобед искам поне едно 15 -20 мин интервално суингове с пудовката да направя, ама ще видим дали ще го осъществя. Не се заричам.

# 699
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Мерида, завиждам ти благородно за шопинга  Hug И за пътуването, как ми се пътува и на мен  Whistling

Аз днес отчитам това: Fitness-Blender-Cardio-HIIT-Workout  най-точния израз е "ух леле майкоо"  #Crazy  обаче със съвета на Бобченка  Hug да си наглася таймер, се справих  newsm44  и после това: 5x5x5-Pulse-Workout-Upper-Body-Workout това ми беше направо като Cool Down след HIIT-а  Crazy  

И да ви питам какво мислите за сусамовия тахан? Аз вчера сутринта и днес си смесвам 3 кафени лъжички тахан с 1 кафяна мед и се чувствам сита дъъъълго време - изядох го в 8, а още изобщо не съм гладна. Според калорийния калкулатор това е 65 калории (открих в един сайт, че 1 к.л. е 5гр. мед и т.к. тахана е със сходна консистенция и него така го смятам - като грамаж, иначе като калорийност си го има в калкулатора и си извежда калориите), което изобщо не е много, но все пак, искам да съм сигурна, че няма вместо да си изпиша веждите - да си избода очите - искам да свалям, да чистя - не да качвам  Peace

За вечеря и изобщо за храненията - каквото и да ям, по което и време да е има ли месо чувствам тежест в стомаха и имам чувството, че ще се пръсна, дори и от 50гр., затова месото го оставям за сега. Вечерям салата с нещо си - салата със: сирене, купичка леща, с яйце (ама вчера щях да пукна от 1 яйце, така че и тях ще откажа за сега), с кофичка кис. мляко или си правя една голяяяма салата с авокадо, ябълка, маруля, краставица, сирене и поръсвам с каквото семе ми се намира - слънчоглед, сусам и тоя бъркоч така ме засища, че друго не ми трябва  Joy   морков и краставица, поръсено със сирене е друга салата която много обичам  Peace

# 700
  • София
ТДИ, моето мнение за комбинацията тахан+ мед не е много положително, защото съчетанието на мазнини с въглехидрати е най-прекия път до трупането на мазнини. От друга страна обаче, ти ядеш такова минимално количество, че това едва ли би било какъвто и да е проблем, още повече че тренираш доста. Може би ако го хапваш това чудо преди тренировка - по-бива. Другия вариант е да хапваш просто тахан, без мед. Пак си засища много.

# 701
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
ТДИ, моето мнение за комбинацията тахан+ мед не е много положително, защото съчетанието на мазнини с въглехидрати е най-прекия път до трупането на мазнини. От друга страна обаче, ти ядеш такова минимално количество, че това едва ли би било какъвто и да е проблем, още повече че тренираш доста. Може би ако го хапваш това чудо преди тренировка - по-бива. Другия вариант е да хапваш просто тахан, без мед. Пак си засища много.

Благодаря, Вив   Hug  Да, преди тренировка го хапвам  Peace

# 702
И да ви питам какво мислите за сусамовия тахан?  

Засища си, ама пък не всеки обича натюр. И аз го разбърквам с мед 2:1 горе долу. Обзалагам се, че с фъстъчено масло и какао ще е бомба.
Отдавна се каня да го пробвам с малко лимон като салатен сос, но когато се сетя, че имам такова чудо вече се вижда дъното на чинията  Embarassed

# 703
  • Stavanger,Norway/ Varna
Вивиан, ще стане една година откакто редовно закусвам 2 сл тахан с 1 чл мед и грам мазнина не съм трупнала. Всичко е до мярка Simple Smile.
TDI, 2 сл тахан са 200 кал, 1 сл мед е 60. Като количество е супер за закуска, аз даже и протеинов шейк добавям напоследък. Изкарвам сита 5-6 часа.

# 704
Като ми махнаха мъдреците и не можех да дъвча няколко дни, ядях главно тахан с мед. Оттогава това е обичайната ми закуска - две-три лъжици тахан и половин лъжица мед, ако имам слагам и половин лъжица чия. Много вкусно и засищащо.

Lidsy, няма да сгрешиш, ако направиш сос тахан с лимон. На мен това ми е любим сос за барбекю, като понякога добавям и кисело мляко.  Peace

Сутринта започнах деня с тази йога: https://www.youtube.com/watch?v=hXUrVvApAVI
Довечера мисля да направя и кардио, още не съм решила какво точно.

Общи условия

Активация на акаунт