Тренировки в домашни условия: Тема 45

• 37 903
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Леле, момичета, страхотни сте! Много мотивиращо действате!   bouquet

От мен късен отчет със завършена трета седмица на Т25 Алфа без петъчната тренировка. От днес съм в МЦ, и с тези болки исках нещо отпускащо, затова отчитам стреча на Шон. Вие какво правите в тези дни? Преди време, когато правех Инсенити спирах всякакви тренировки в тези дни, но сега ми се иска да не прекъсвам..

Поздрави на всички!  Hug

# 676
Днес малко се изсилих с тренировките - Т25, Р90Х3 + ходих на йога на обяд ... Мисля да започна пак да ходя на йога 2 пъти на седмица, за да ми помага за бягането ... Но при мен дните на работата са толкова непредсказуеми, че никога не знам дали ще успея да отида.   Поръчах си нова постелка за йога, току-виж ме ентусиазира да ходя по-често  Wink

С яденето днес също съм добре (one day at a time ...).  Започнах пак да вкарвам данните за храните в MyFitnessPal, дано да ми помогне ... Реших, че ще намаля виното  Embarassed (аз по принцип пия чаша вино на вечеря, но сега мисля да се огранича до 2 чаши на седмица ... ще видим  Crazy )

Klec@, напълно разбирам как се чувстваш, важното е, че си решила пак да се вземеш в ръце.  Няма как, всички имаме залитания от време на време, важното е да не продължавам много дълго  Peace

# 677
Благодаря ви, много сте мили!

Лидси, страхотен корем, браво!

Вивиан, много смешно ми стана от историята с мъжа ти  Grinning

Вечерно тренирах това.

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 02:08 от Фея Кръстница

# 678
  • У дома
Дандиела, да минава и да не се връща  Hug

Специално благодаря на Мама Мил за помощта   bouquet Чувствам се като кенгуро от това Инсанити, голямо подскачане, голямо чудо  Simple Smile Мисля да го редувам с Р90Х3

Я, Фея показала и страхотните ръце  Heart Eyes Фея и Лидси, чудесни сте!!!!!!!! Много мотивиращи снимки!

# 679
Аз набързо да се похваля...
Последната седмица виждам прогрес, макар и малък, и в издръжливост, и външно.
Но най-вече да се похваля с племенниците. Вчера ги гледах и те искаха да съм им треньор, да им казвам колко да тичат, докъде, спринтове, после клякания, лицеви...и аз барабар с тях. Та беше много весело и приятно и на тях им беше много забавно някой от по-големите да търчи колкото тях без спирка. Това исках да си споделя, че още ми е толкова хубаво като се сетя, както и мотивация да продължавам!

По-късно още не съм решила Джилиан или Physique 57... ще пиша.

Хубав ден!

# 680
  • Пловдив
Минавам набързо да си дам днешния отчет: ден 15-ти 2х и тази Румитка.

Феичка, прекрасни ръце!

Hecate, чудесно е, когато виждаш резултат от тренировките!

# 681
Отчет с Bobs Workout 2 за добро утро Grinning Mr. Green

# 682
Феичка - прекрасна  Hug
Дандиела бързо да излизате от тези болнични заведения и здравички у дома  Hug
Моя милост отново е като че ли затрупана под камион задачи, дано утрая на диетата до 19-и, за после имам нов план - пак същото, но примерно веднъж седмицата почивка  Mr. Green, тичам винаги когато мога, когато бързам за някъде, асансьор не ползвам, само и само да не излизам от форма. Надявам се скоро и аз да се отчета тук с хубава тренировка, но за това ми трябва отпочинал ум.
Бобче  една специална за теб и сладурите Hug
Радвам ви се на всички, спорни тренировки   bouquet

# 683
  • Бостън/Провидънс/Ню Йорк
Здравейте спортни сладурани,

Изписали сте супер много от последното ми прелитане във форума, Много ме радвате!
Да все така мотивирани и супер заредени!

Подхванах на батко Шон Insanity супер ме изцеждаше в началните дни , сега вече му посвикнах! Страхотно е!
От 4ри дни подхванах и това

На препатилите със здравето, бързо оздравяване!
А и ИЗГЛЕЖДАТЕ СТРАХОТНО МОМИЧЕТА   bouquet

Усмивки от мен

# 684
  • София
Ха, айде честито, пак се прищипах  Joy Тоя път по средата на гърба, в ребрата от дясно  Laughing
И то от кардио, направо срамота  Embarassed Не е така страшно, като предните две прищипвания, ама си наболява  Laughing

Отчет: Core cardio Бета, Т25. + стреча на Шон бонбон.  Heart Eyes уж да се отщипя на прясно, ама не стана  Laughing

# 685
аззз отчитам тренировка по плуване много добре беше напредвам, но все пак Бобченка ако не се лъжа е по плуването и бих искала да попитам как да съчетавам другите тренировки с плуване и примерно мога ли след ден за плуване на другия да правя силова...?

# 686
  • София
Фея, ръцете ти са мечта, ужасно много ти ги харесвам.

Дива, умът ще отпочине от една размазваща, ти това си го знаеш де....  Hug

За днес 30 мин. интервално кростренажор и 15 мин. корем. Мислих днес да почивам, но детето се успа доста следобедно, а и довечера ще съгреша със суши.  Embarassed Викам си да потренирам, че да не ми е толкова гузно, а и честно казано, когато съм направила тренировка някак се чувствам неудобно да прекалявам и винаги хапвам по-малко от забранените неща....  Thinking

# 687
  • Има много детски смях.
Фея, страхотни ръце. Преди също ги беше показвала, в по- близък план, оттогава още съм силно впечатлена.  Flutter  За мен хубаво оформените женски ръце са нещо като фетиш направо  Crazy
Еееееее, Вив, пак ли? Много неприятно. Дано бързо мине и се отщипе.  Hug
Болежките и дискомфортът при мен вече са минало. Но днес много се изморих нещо, та и стретч дори няма да правя. Напоследък се храня много кофти- нямам апетит и насила хапвам салата и малко кисело мляко, банан, много кафе. Съответно- силиците ми вече свършиха, та вече започвам и да се храня както подобава на здрав и трениращ човек.  Laughing За утре съм си планирала стретч, от четвъртък- отново с Румяна  Peace

# 688
22 мин това:
Скрит текст:

Изглежда сууууупер лесно, ама така ми подпали бедрата, че не е истина!

# 689
Фея, прекрасно и изчистено здраво тяло. Много ти се радвам  Wink

Лидси е много нежна. Чудесен корем!

Вчерашната тренировка наблегнах на долна част, затова днес отчитам с Exercise TV 10 lb Slimdown Upper Body
- https://www.youtube.com/watch?v=fothY0uSQ3o

Отивам да наглася децата за една разходка до парка и малко бягане  Wink

Общи условия

Активация на акаунт