Тренировки в домашни условия: Тема 45

• 37 908
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • Има много детски смях.
Фея, Бобченка, рИспект!!! newsm20
Днес бях на лекар за кръста- нещо по- тежичко съм вдигнала, каза. Пък аз май си спомням и точно на коя тренировка стана. Продължавам със стретчинга, много съм доволна. От снощи вече никакви болки нямам.  Flutter
Като цяло  и аз следя калории във fitnesspall, като не пропускам и чашите вода- забавно ми е, приятна закачка  Laughing
Вив, страхотно те е изчеткал мъжа ти. Щом той е забелязал подобна промяна, където нон- стоп си му пред очите /предполагам/, значи резултатите са наистина впечатляващи.  Wink

# 661
Както винаги понеделник намам време за нищо, затова само отчет с нова за мен тренировка - Cathe Friedrich-low-impact-cardiosupersets, 43мин. с акцент върху долна част.
Много съм доволна, имайки предвид че не разполагах с повече време, а се чувствам добре тренирала.

Искренно се надявам, да успея да ви догоня. Събота и неделя не съм чела темата и гледам че доста е напреднала... Hug

# 662
  • Пловдив
Здравейте!
Ехааа, Феичка, приятелко, страхотна си бееее! Като знам как изчистено ядеш и си мислих, че си станала кожа и кокал, обаче на, имаш супер фигура, и дупето е върха, а тук даже прекрасните си ръце не си показала /аз на тях колко завиждаааааааммммм, че моите са като на биче  Embarassed/   bouquet Много много се радвам, че ще участваш и в състезанието и да им разбиеш физиономиите на американите, чу ли? Българката е най-добрата!
Лидси, и ти си супер! Като те гледам, не знам дали си 20% мазнини, ама изглеждаш абсолютно обезмаслена, light, така да се каже  Joy
А пък Бобченка ми е любимка, защото тренира като лъв и работи на две места, и торти прави, и си е прекрасна   bouquet
Виви, конгратс, мацко за постижението! Браво, браво! Само внимавай да не изчезнеш наистина, като предполагам колко си слабичка, щом още си отслабнала, сигурно си като детенце вече  Hug Hug Hug Мъжо е прав да се тревожи за теб   chef
От мен днес Изометрикса, оф, трудна ми е бееее, трудна. Това държане 45 секунди на всяко движение в определени пози ми е направо невъзможно, а аз се мисля за напреднала, аматьорка с аматьорка. Така или иначе, ако някой някога желае да пробва тренировка със собствено тяло, натоварваща, тип йога, ама бая по-трудничка, може да пробва. Аз мисля да си я правя от време на време, по-натам, като не ми се подскача, а искам да се понатоваря. Утре ме чака Динамикса, който правих и в неделя. Пфу, точно той взе вече да ми писва, ама ... Не знам, мога да го заменя пак с Изометрикса, или да направя Йогата или Пилатеса, че Динамикса е най-лек от всички тях. Ще реша.
Сега изпекох едни шведски хрупкави хлебчета, уникални са, горещо препоръчвам, почти без брашно са, без набухватели, с малко мазнини, всъщност те приличат на крекери - и са доста здравословни-с овесени ядки, много малко ръжено брашънце, със сланчогледово ,сусамово, ленено и тиквено семе. И най-важното е, че се наяждаш с много малко.
Лека вечер, сладурки   bouquet

# 663
  • София
Благодаря момичета! Simple Smile
Определено споделям, че хранането е най-важно. Преди години смъкнах пак 10 кг с 90-дневната и пилатес. Но сега нещо не действа. В сряда ще ми изготвят режим на хранене и дано има ефект.

Ех и аз искам мъжо да ми каже, че ще се изгубя  Joy

# 664
Моя даже си тананика мелодийката от "Роки" като излизам от банята, понеже ми подариха червен халат. Забъркала съм една доза мурсалски чай и чакам да се прибере.  Бавно и сигурно се превръщам в шаман.
Бобченка и Фея има да ги гоним. Ако тренирам като тях сигурно дъъъълго време няма да мога да си прибера душата.

# 665
  • София
Фея, Линзи, изглеждате просто великолепно!

Линзи, калкулаторът на Любомир Иванов на мен ми мери 19.68%, но като те гледам съм къде, къде по-омазнена.

Не бях тренирала седмица, защото
Скрит текст:
бях с малкия в болница - тръшна го жестока пневмония. Потресена съм от състоянието на нашите болници и то за деца...  Cry

За днес отчитам 40 Minute Brutal HIIT Cardio and Kettlebell Workout, за вчера друг любим ХИИТ - HIIT Like a Girl Round 2 - Fat Burning HIIT Cardio Workout на блендърите.

# 666
Любче, този изометрикс от P90x3 ли е? Да го пробвам утре. Аз правих седмица и нещо по програма, ама ми дойде лекинка и я зарязах  Mr. Green

Много сте готини всичките, които показахте снимки  Hug Може само да ни завиждат тука  Laughing Heart Eyes

# 667
  • София
Ехе, няма страшно да се изгубя аз, хич не съм слаба. Просто човека си прави съпоставка с предишното ми аз  Joy

Някога може и аз да ви пусна снимки, ама още ме е срам. Като постигна дупето на Феичка - тогава  Mr. Green
Засега съм на половината от окръгляването му  hahaha Още работа иска пушината, но за 5 месеца е много добре. Нищо общо няма с предишната форма.

Линдзи, какъв Роки ...  Confused Толкова нежна структура имаш ... Просто си супер момиче!
Относно мазнините, наистина си лайт, та ти нямаш никакви мазнини, прекрасна си  Heart Eyes

# 668
Фея, Бобченка, Лидси изглеждате повече от чудесно   bouquet
Надъхвам се още повече с тренировките, когато виждам как изглеждат момичета от темата  Heart Eyes

Отчет за днес
1. 10 км колело
2. Cardio power & resistance от Инсенити  Peace

# 669
  • Има много детски смях.
Lidsy , това на снимката ти ли си? Ако да- и за теб ОГРОООООООМНИ поздравления и рИспект  Hug

Аз още ден- два ще съм само на стретчинг и после пак си се връщам към Румяна  Peace

# 670
  • Пловдив
Лидзи, и ти си супер! Hug

# 671
 oops  
След едноседмично тотално омазване с храна и почти без тренировки
резултатът е и виден- замазване в коремната област и най- най- неприятното за мен- целулит!
Не че нямах де, но го бях поизчистила, поне видимата част, а сега се връщам назад.
При мама е хубаво, но лошото е, че глези и готви хубаво.  "Г*з глава затрива!" за пореден път! ooooh!

От днес съм в редиците вече!
Отчитам първи ден от Бета, Core Cardio. Два пъти спирах за да се изтъргвам от пода, а утре как ще е не искам и да си помислям.  Crazy  Допълних и малко упражнения за корем, за десерт.

Сега се отивам да ви чета, че сте изписали цялата тема! Grinning

# 672
Еха, пак има страхотни и мотивиращи снимки на съфорумки! Браво момичета!   bouquet

Вчера почивах активно - 11 км с колелото (последните 6 с доста бързо темпо, че се появиха големи облаци и се опитвах да изпреваря дъжда) и половин час йога.
Днес: Инсенити - Max Cardio Conditioning, любима тренировка.

# 673
Ехеее момичетата със снимките евалаааа само така - като някой ми каже а бе какво може да се прави толкова вкъщи ще ви показвам вас да видят Simple Smile
Иначе аз и днес съм пассс...просто имам задачки и нещо не се организирам, нооо утре ще се гмурна в басейна таа замислям яко плуване Simple Smile

# 674
  • here, there, everywhere
Пак хубавини показахте. Завид (благородно). Дано някой ден и аз да мога да се покажа.

Отчитам спийд тази сутрин. Вечерта се пробвах да допълня с Джилиян, но ми дойде множко и реших да не се насилвам. От днес съм намалила храната и ми прималя. Ще изчакам тялото ми да се нагоди на по-малкото калории и пак ще форсирам.

А така хубаво се разтоварвам от стреса с упражнения... Това ако някой ми беше казал, че от мен ще излезе, нямаше да повярвам.

Общи условия

Активация на акаунт