Тренировки в домашни условия: Тема 45

• 37 888
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
Виждам, че сте заговорили за тахана. Нека ви споделя моя опит с него - реших, че трябва да заминя сладките боклуци с нещо (не, че съм яла много от тях, но все пак се е случвало) ии какво какво - тахан с мед първия път като го харнах викам майкооо колко е вкусно и така редовно 2 седмици ядях тахан с мед я на закуска, я следобед иии след тия 2 седмици какво стана не знам обачее казвам ви нито тахан ми се ядеше нито нищо сладко каквото и да било....и сега не ям сладко никакво - просто не ми се яде....
Бобченка мерси за отговора - на този етап не ми е нито много плуването нито малко гледам да правя максимално дължини без спирка. Преди като ходех бях стигнала ниво да правя 10 дължини без да спра после почивам 1 мин макс и пак 10 и така 1 час и окоро 66 дължини правех, но сега увии не мога толко още...
Имам въпрос за хората от София - дали са запознати с хора от близките села, които продават истинска храна - интересувам се за яйца и месо главно може и сирене...много искам да намеря възможно най-домашно отглеждани айца, чее от тия купешките ми става лошо и изобщо не са хубави...
Аз днес съм на Dynamic Flexility Simple Smile

# 706

Имам въпрос за хората от София - дали са запознати с хора от близките села, които продават истинска храна - интересувам се за яйца и месо главно може и сирене...много искам да намеря възможно най-домашно отглеждани айца, чее от тия купешките ми става лошо и изобщо не са хубави...

и аз се присъединявам към твоето питане

# 707
Ауууу днес/утре трябва да се пуска нова тема  Shocked Mr. Green

Отчет с 30 мин Джо Дилън с по 1 килограмче в ръка  Blush Laughing

С тоя тахан пак ще ме накарате да си купя... ама тоя път мисля да си купя фъстъчено масло и да карам по-леко. Да видим ще ми се получи ли, че като го подкарам и заминава за нула време  Laughing а преди се чудех как го ядат! Сега ми е уникално готин  Mr. Green

# 708
  • Stavanger,Norway/ Varna
Фъстъчка аз с тахана си излекувах зависимостта от шоколада, а моята беше голяма. Сега мог аи да не погледна, сладки неща не ме изкушават. Напоследък го въртя с масла от различни ядки за закуска, да има разнообразие.  Peace, даже ако ям бадемово, фъстъчено или масло от кашу, не ми се налага да слагам мед. Правя у нутела от лешниково, какаово масла, агаве и какао.  Peace

# 709
Иии в такъв случай Бобченка, би ли споделила какъв блендер използваш или каквото там използваш, за да си правиш домашни масла Simple Smile Аз имам блендер, но е цели 300 вата, слабичък и ми взима нервите, ако искам да направя кремообразни вкусотии, да не говорим за ядково масло. Предполагам, че трябва да е поне 500 - 600 вата  Thinking

# 710
 Heart Eyes

За вчера нямам отчет, цял следобед ме боля стомаха и ми се гадеше.  Едвам хапнах малко салата за вечеря.  Confused

Но сутринта станах толкова заредена, че нямах търпение да се метна да тренирам!
Отчитам Speed 2- справих се учудващо добре!Бях в темпо, с малки изключения!
След това  Rip’T Circuit Upper- най- накрая дойде ред на дъмбелите! Тренирах с 3кг. и май ми идват леки вече. Бърпитата и лицевите от Алфата дават резултат. Ще изкарам тази седмица с тях, но другата ще пробвам с 5кг. Mr. Green
За десерт направих 13 мин. стреч от ФБ, много си го харесвам.
Ето: https://www.youtube.com/watch?v=fxsQr7YOq7o&list=PLJ2kHOXm4K … Apz9b&index=7

Момичета, видях страхотни снимки! Браво на вас! Hug
И аз искам дупето на Фея, и краката й, и ръцете й! Crossing Arms Joy
Много сте мотивиращи, ей! Heart Eyes

# 711
  • Stavanger,Norway/ Varna
Мери, ей това имам http://www.elkjop.no/product/hjem-og-husholdning/kjokkenmaskin/M … processor-mcm2054. Слабо е, но на минута- две му давам да си почива. За около 10-12 минути ми стават маслата  Peace

# 712
  • У дома
Хм, наскоро правих бадемово масло и аз. Сложих 2 чч бадеми, 1-2 сл какао, 1 сл мед и малко кокосово масло. Дали да не го пробвам с тахан? Утре ще занеса и на Мерида, да имаме сили за разходката  Crazy

Нещо се чувствам отпаднала, настинка ще да е, но мисля да я избия с кардиото на Инсанити, а следобяда ще съм навън с децата. Най-после да видим слънце и ние.

# 713
КлецеLaughing

Ха, Мерида, само на час разлика сме!  Hug Жалко, че не мога да се присламча на срещата ти с Аталанта. Иначе и ти като сестра ми, дето вика "Като някоя мутреса съм - идвам в Щатите на шопинг".

Аталанта, и мен в неделята нещо ме беше погнало (болки по цялото тяло, треска), но го тръшнах от раз с тренировка. На другата сутрин бях като нова. Така че давай с Инсанитито и не му мисли.

При нас също се позатопли и по кея се заразмятаха голи до кръста великолепно сложени тичащи мъже.

# 714

При нас също се позатопли и по кея се заразмятаха голи до кръста великолепно сложени тичащи мъже.
  Crossing Arms

Laughing Не се стърпях!

Аталанта, никакво даване! Hug

# 715
Чуден свят е тази Америка. Там голи великолепно сложени тичащи мъже, тук "амфори" от мъжки пол по гащеризони палят барбекю и си правят гараж парти  Laughing
Давам отзив за тренировката на Джилиан с пудовката. Казва, че тежестта трябва да е от 3 до 8 паунда, според мен всяка дама тук може да изпълни "crazy person" версията с 4 кг. Някои от движенията са ми познати от Блендърските клипове. Други за пръв път ги виждам, въпреки, че се водят класически. Изискват добра координация. Май не успях да се натоваря както трябва и  отдавам на това непознатите движения. Бих я правила отново.

# 716
Отчет с втория ден от турбото Simple Smile И малко упражнения сутринта Simple Smile

# 717
И аз днес тренирах с Турбо Файър - ХИИТ 30. След това малко пилатес за крака.

# 718
Фея- давай снимките. Praynig Hug

# 719
Merida & Atalanta, ще чакаме снимки и разкази от срещата  Hug  Но се надявам да са от истински mall, а не shopping mall  hahaha Иначе и моята рода обожава да идва тук да пазарува  Wink

Аталанта, ти ходи ли на срещата с Джилиан?

От 3 дни си записвам данните за ядене в MyFitnessPal и дотук добре Simple Smile Даже навих една девойка на работата да се записва храните  Crazy В знак на подкрепа, днес и донесох различки здравословни храни за следобедна закуска  Sunglasses

За днес отчет - Т25 Gamma Extreme Circuit.  Вчера вечерта ходихме с ММ и децата на разходка след вечеря и аз си взех едни гирички (3 паунда Embarassed) и правих малко Джо Дилън - кеф!

И тъй като следя ФБ, да ви споделя, че другата седмица (от понеделник 4/14) имат free five day challenge. 

Общи условия

Активация на акаунт