След палавите февруари-март идва време за ремонт и нов матрак - 156

• 29 911
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
Кашмирче, много съжалявам за бебчето. Знам, че  няма думи, които да те успокоят сега. Само ще те гушна, мила spoko

# 661
Кашмирче, съжалявам много да прочета подобни новини Confused Не се съгласявай на кюретаж, изчакай. Аз 3 пъти се чистих сама, единият от които бях в 8-ма седмица, когато установихме, че е спряло развитието и изчакахме седмица след това да започне чистене. Ох,. да му се не види, защо се случват такива гадости #Cussing out

Кали Praynig

# 662
Кашмирче и от мен имаш гушки мила и подкрепям Зуза, изчакай най добре, че тръгнат ли да бърникат си е интервенция все пак, ако се наожи- така или иначе ще го направиш, но мисля, че докъм 10та седмица тялото ти само ще се справи.  Hug Hug Hug

# 663
  • В сърцето на любимия човек
Нямам никакво желание да правя и пускам нова тема  Cry
Мразя да махам имена от списъка  Cry

# 664
Кашмирко, съжалявам, душа. За съжаление повечето момичета тук сме минавали през това и знаем, че освен да ти съчувстваме, друго не можем да направим. Няма да ти казвам, че скоро ще забравиш и всичко ще е наред. Просто защото не е вярно. Обаче времето лекува и празнината в тебе няма да е винаги така страшна. Ще я запълнят нови емоции, по-хубави, убедена съм в това. Само имай търпение. Гушкам те  Hug

# 665
  • София
Кашмирче, влизам да ти кажа, че знам как се чувстваш! Не се забравя, но когато имаш здраво бебе, някак олеква.  Hug

Аз си чакам резултата от биопсията след моето цито 2б. Ходих на колпоскоп и се видяха изменения. Сега не знам какво ме чака. Може би конизация...Та така де. Едно зло никога не идва само. А чакането е най-изнервящо...

# 666
Веси, спокойно  Hug Hug 2б не е висока група и на мен се виждат изменения, през бременноста не знам дали си спомняш, ама ме бяха наплашили зверски, направо си мислех че имам рак и умирам, та се бях изстреляла до Надежда и Стаменов занимавах с мойте глупости/сега много ме е срам , защото знам , че това отнето време можеше да е на някое момиче, което наистина се нуждае/. Ама така се бях подлудила, чеее.....те и лекарите понякога са мн зле, не обясняват правилно или подробно и си готов след преглед да решиш, че умираш. Както и да е - не умрях  Rolling Eyes просто остро възпаление се оказа и от хормоите станало изменение, сега когато родих, нещата са по добре. Та смятам, че на 2б група също става въпрос за нещо подобно  Hug Всичко ще е наред, а и лечението вече не е необхдимо да е конизация в пълният смисъл, има лазерна или там с въглерод май беше, където много точно и прецизно се изрязва само засегнатото място/В Надежда имат такава техника/. А и преди това ще те лекуват медикаментозно, ще дадат имуностимуланти и ако няма промяна, тогава. ХПВ правила ли си?

# 667
Добро утро  Hug

Весе - бъди спокойна, както и Прахи ти е казала 2Б не е висока група. Направи , обаче, ХПВ (ако не си), за да си спокойна. Стискам палци всичко да е наред  Praynig
Прахи - как сте с малката госпожица  Heart Eyes

# 668
  • гр. София
Добро утро.   food010

На мен почва да ми става притеснено за вторник.  Rolling Eyes

# 669
Шоко - и да се притесняваш и да не се притесняваш, нищо не може да промениш с това. Така че - радвай се на живота, а теста във вторник го направи сякаш е нещо несъществено. В крайна сметка ти си направила каквото е трябвало и ако е писано - ще стане. Излишно се затормозвяваш така  Hug

# 670
Добро утро и от мен   bouquet

Весенце, надявам се всичко да е наред  Hug

Шоко, Пънче - аз ви стискам много палци. Шоко, не се притеснявай излишно, мила. Аз като си направих първия тест, бях сигурна, че ще е отрицателен. Припишках го и понеже бях много гладна отидох да ям и го забравих. Като видях двете черти бая се ококорих, даже си говорихме с ММ, че може би не е валиден резултата  Rolling Eyes А то взе че се оказа вярно.  Hug

# 671
Днес е толкова съсредоточена в това да си играе, че не ни обръща кой знае какво внимание  Joy hahaha

Скрит текст:

# 672
  • гр. София
Прахче, много е сладичка.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 673
Добро утро, момичета!

Нагласихте ли часовниците?
Шоки, Пънче, Даркче стискам ви палци и дано ни зарадвате.
Аз още нямам цикъл. Направо не знам. Явно стимулацията наистина е объркала хормоните и идването на пролетта допълнително. Нямам никакви симптоми, че ще ми дойде. Със сигурност не съм бременна, защото пак си направих тест, а нямам никакви симптоми. Дано ми дойде скоро, че не ми се ходи на лекар.

Хубав ден!

# 674
Прахче - голяма е сладурка, пу-пу  Heart Eyes Ама ти защо тормозиш детето да бърбори, не виждаш ли, че играчките са по-интересни  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт