След палавите февруари-март идва време за ремонт и нов матрак - 156

• 29 895
  • 727
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Пускала съм ХПВ преди години. Всичко беше отрицателно. Ходих при Станков в Шейново. Той е известен в тази област. Каза, че биопсията ще покаже най-точно. И затова не пуснах сега пак ХПВ. Като излязат резултатите пак ще говорим. Благодаря ви!
Ивейн е много сладка!  Heart Eyes

# 676
  • София
Благодаря ви за подкрепата. Много ви обичам! Hug
Пънчита,дано това е последнпто отписване на момиче от списъка. От сега само да добавяш! Praynig

# 677
  • Варна
Кашмирче, Hug
Честит Рожден Ден на малката бузанка,Деница newsm59
Кокосче,да ти е жива и здрава и много да ви радва Hug

# 678
  • София
Честито на малката Кокоска! Да е жива и здрава и много щастлива.  Heart Eyes
Прахи, страхотна е, да ѝ нацелуваш бузките.  Heart Eyes
КашмирчеHug
Много обичам, когато сменяме часовника и вече се стъмва късно... Пожелавам ви чудесна и бебеносна неделя!  babydust7 babydust7

# 679
  • Варна
Пфууу,збравих,Прахи,да нацелуваш това сладко,малко,Ивейнче Heart Eyes

# 680
Кашмирче  Hug

Прахи, да я нацелуваш малката красота Ивейн  Heart Eyes

Честит Рожден Ден на малката Кокоска! Да е много здрава и щастилива  Heart Eyes

Скрит текст:
Момичета малко съм притеснена  Rolling Eyes Извинявам се, че питам тук, но все още не съм се присъединила към тема за бременни момичета.  В петък имах много светло кафяво петънце на бельото. Много се притесних и веднага отидох при дежурен лекар в Щерев - прегледа ме, сакчето си е на място; каза, че докато течението е с такъв цвят и няма кръв не е страшно да си почивам и че няма нужда от прогестеронов препарат към този момент. Било нормално към този етап на бременноста. И вчера и днес предимно лежа, но течението продължава - доста се тревожа - да отида ли при друг лекар или да се доверя на лекаря, който ме прегледа ooooh!

Последна редакция: нд, 30 мар 2014, 17:52 от Agar86

# 681
честито и от мен на малкия Кокоско  Heart Eyes Heart Eyes
Ивейн е мн сладка - агууу
Стискам мн палчета на Нечакащите момичета!
Скрит текст:
Аз започнах нова работа и малко ще съм Оф от темата , но дано се върна с хубава новинка след месец  Hug Hug Гушки на всички!   bouquet

# 682
  • до едно тепе
Агарче почивай си усърдно и пий но-шпа. Чак нормално не е да има кафеникаво течение, но когато е кръв е по-притеснително. Ако се появят болки или се усили течението веднага се изстрелвай към някоя болница. Дано спре и да не те притеснява повече Hug
Скрит текст:
Моето кървене не спря от прогестероновите препарати. Спря чак като ми включиха 2 спазмолитика-но шпа на инжекции и бусколизин на хапчета. На по късен етап се оказа че имам полип на шийката и много чувствителна матка та е много вероятно кървенето изобщо да няма връзка с прогестерона  newsm78

# 683
Агарче, отиди при друг лекар за всеки случай. При мен Юнакова заяви, че зацапването е от хормонални смущения, а Александров рече и отсече, че е от контракциите и някой кръвоносен съд пропуска, е Александров се оказа прав. При всички положения някой прогестеронов препарат няма да навреди се мисля аз.

# 684
И аз мисля като Ренди. И аз кървях кажи-речи до към 13-14 седмица, че бях и на антикоагуланти и ставаше кървава баня понякога. И на мен ми се обясни закръвоносните съдове, но за всеки случай ми изписаха до 16г.с прогестерон. Пих го до 20та, щото го спрях и пак изкървих....и така.  Rolling Eyes

# 685
Благодаря ви, момичета  Hug

Поспаланчо, опитвам се да почивам повече - почивните дни е лесно, но от утре съм на работа и там дори и да го карам по-леко не мога да лежа   Blush  Иначе нош-па пия, когато усетя, че ме наболява, засега силни болки не съм имала  Praynig

Ренди, то аз бях при дежурен лекар - д-р Велинов май се казваше, защото се случи вечерта. Затова си мисля дали да не отида да ме види Юнакова Thinking И да я помоля да ми изпише прогестеронов препарат. newsm78

Прахи, на теб какво ти изписаха?

# 686
Агарче отиди, ако трябва си вземи и болничен. Аз ходех през 2 дни, докато не спрях да зацапвам. Сега съм през 2 седмици  Crazy .Иначе но-шпато съм на максимална доза 3х2 и предния път бях така. Последните дни го намалих и пак почна да си ме наболява Rolling Eyes

# 687
Благодаря, Ренди! Още утре сутрин ще се обадя  Hug

Не знам, ако няма свободни часове дали ще се вредя, но ще видя утре какво ще ми кажат. Самата д-р Юнакова ми каза да се обадя, ако има нещо и да отивам.

# 688
И аз ти предлагам да си вземеш болничен докато отмине зацапването, не е сега времето за геройски изяви в службата  Peace
Прахи, ама много бузеста тази Ивка, беее  Heart Eyes

# 689
 Оххх , аз ходех през цялата бременност с торбата с лекарства. Бях на максимална доза в началото, ама аз бях...кофти случай, защото при мен имплантацията беше проблем , правех мн химически. Бях на 3х2 утрогестат и 2х2 май беше дуфастон....ама аз наистина не съм пример за сравнение  Tired

Верно е бузанка, всички това забелязват  Blush Blush

Общи условия

Активация на акаунт